CNC frézovací centrum
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového obráběcího CNC frézovacího centra včetně příslušenství. Součástí zařízení je kompletní technická dokumentace k zařízení a technické podmínky. Prohlášení o shodě elektrorozvaděče a revizní zpráva k zařízení jsou součástí technických podmínek, zároveň je součástí dodávky návod k obsluze a údržbě a dále ...
Poptávám výrobce pece/kamna na trdelníky
Dobry den, hledáme firmy v celých Čechách, které vyrábí pece/kamna na trdelníky - je jedno, na jaký pohon /uhlí, proud, apod/. Pošlete mi prosim kontakt na můj e-mail Dekuji Kateřina Bitterauf
Rámcová smlouva na pronájem multifunkčních tiskových zařízení, kopírovací stroje a multifunkční tisk
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy se čtyřmi uchazeči na pronájem multifunkčních tiskových zařízení pro jednotlivé veřejné zadavatele Ministerstva vnitra ČR na roky 2014 a 2015.
Nákup technologií pro dokončovací zpracování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologií pro dokončovací zpracování a zušlechtění výrobků.
Nákup výrobních technologií
Předmětem zakázky je dodávka výrobních technologií
Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků - dezintegrátor obalů
Předmětem zakázky je dodávka dezintegrátoru obalů v rámci realizace projektu ”Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Pořízení 3D technologií
Předmětem zakázky je dodávka 3D technologií skládající se z optického 3D skeneru, 3D modelovacího software, 3D tiskárny spolu s instalací a odborným zaškolením personálu zadavatele.
Inovace výrobního postupu společnosti ATYP INTERIÉRY s.r.o. - dodávky technologie
Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena na 2 části. část 1) jedná se o dodávku formátovací pily - Truhlářská formátovací pila s elektromotorickým nastavením výšky a oboustranným naklápěním pilového agregátu část 2) Jedná se o dodávku 5osého CNC obráběcího centra včetně SW vybavení - 3D skener a 3D CAD/CAM
Poptávám skříňku k šicímu stroji
Poptávám skříň na šicí stroj staršího typu Veritas, do které bych mohla uložit kufříkový stroj a zároveň na této skříni šít. S díky Malčánková.
Servis tiskových linek Canon
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na období 48 měsíců od podpisu smlouvy. Předmětem rámcové smlouvy je poskytování servisního zabezpečení tiskových linek Canon ve střediscích České pošty, s.p.
Nákup malotraktorů s příslušenstvím
Dodávka zemědělské techniky (2 malotraktory, 1 víceúčelový nosič nářadí, 2 sekací traktory) včetně požadované výbavy a příslušenství, předvedení a vyzkoušení. Zemědělská technika musí být nová, plně funkční a musí splňovat veškeré podmínky stanovené zákony, vyhláškami a směrnicemi platnými v České republice pro její řádné provozování a užívání v ...
Dodávka traktorového nosiče nářadí III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks traktorového nosiče nářadí v agregaci s pracovními adaptéry včetně zabezpečení servisních služeb.
Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků - odstředivka na mléko se standardizací tučnosti
Předmětem zakázky je dodávka odstředivky na mléko se standardizací tučnosti v rámci realizace projektu ”Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Dodávka a instalace potravinářských strojů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace technologií k výrobě tyčinek ze šlehaných výrobků. Jedná se o aerátor včetně příslušenství (šlehač hmoty) - 1ks a pokládací systém (typ manifold) - 1 ks.
Dodávka a instalace potravinářských strojů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace technologií k výrobě tyčinek ze šlehaných výrobků. Jedná se o aerátor včetně příslušenství (šlehač hmoty) - 1ks a pokládací systém (typ manifold) - 1 ks.
Dodávka tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka tiskáren pro vybrané resortní organizace (viz seznam výše) v předpokládaném objemu a rozsahu specifikovaných touto ZD a jejími přílohami na období 2 let, včetně dodávek originálních tonerů (dále jen „dodávka tiskáren“). Tonery budou dodávány po dobu platnosti rámcové ...
Dodávka tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka tiskáren pro vybrané resortní organizace ČÚZK v předpokládaném objemu a rozsahu specifikovaných ZD a jejími přílohami na období 2 let
Univerzální hrotová bruska
Předmětem veřejné zakázky je dodávka univerzální hrotové brusky.
Poptávám použité hydraulické čelo k vozu zn. IVECO
Poptávám 2ks hydraulické čelo na auto IVECO Daily 50C, použité. Nabídněte.
Vybudování zázemí pro zpracovávání papírenského tříděného odpadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka papírenského stroje na výrobu tissue papíru. Stroj musí splňovat kritéria na výrobu konkurenčně schopného tissue papíru, zvláště na produkci hebkého papíru pro výrobu kosmetických kapesníčků.
Těžká vyprošťovací sada na dopravní nehody spolufinancovaná z IOP
Dodávka 44 sad hydraulického vyprošťovacího zařízení na dopravní nehody. Tyto sady budou používány na úseku požární ochrany a ochrany obyvatelstva dle zákona č. 133/1985 Sb. o požární ochraně ve znění pozdějších předpisů.
Dodávka tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka tiskáren pro vybrané resortní organizace ČÚZK v předpokládaném objemu a rozsahu specifikovaných ZD a jejími přílohami na období 2 let.
Grafika a tisk materiálů pro OPŽP
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele zajišťujícího pro zadavatele gramatickou korekturu textu, grafické zpracování, předtiskovou přípravu, tisk a dodávku publikací a dalších propagačních materiálů vztahujících se k prioritním osám Operačního programu Životní prostření (OPŽP).
Dodávka techniky pro zpracování a skladování ovoce a zeleniny do Moldavska.
Předmětem plnění zakázky je dodávka dvoukomorového chladícího zařízení, balicího stroje na zeleninu a třídičky na ovoce a zeleninu vybraným příjemcům, kterými jsou zemědělská družstva. Zadavatel požaduje komplexní dodávku výše zmíněného vybavení, dozor nad přípravou základových desek pro jejich instalaci, samotnou instalaci a prvotní zaškolení o ...
Těžká vyprošťovací sada na dopravní nehody spolufinancovaná z IOP
Dodávka 44 sad hydraulického vyprošťovacího zařízení na dopravní nehody. Tyto sady budou používány na úseku požární ochrany a ochrany obyvatelstva dle zákona č. 133/1985 Sb. o požární ochraně ve znění pozdějších předpisů.