Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Výměna nástrojů ATC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výměny nástrojů ATC pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka CNC soustružnického centra II
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustružnického centra včetně instalace, zprovoznění, seřízení stroje, školení obsluhy, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Robot
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka robota pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka CNC soustružnického centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustružnického centra včetně instalace, zprovoznění, seřízení stroje, školení obsluhy, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptáváme dodávku technologie vodou chlazeného víka pece EOP
Výběrového řízení na dodávku technologie vodou chlazeného víka (klenby elektrické obloukové pece) v rámci intenzifikace EOP3 elektroocelárny v Hrádku u Rokycan. V příloze je orientační nákres zde poptávaného vodou chlazeného víka pece EOP. Kompletní dokumentací obdrží zájemce jako odpověď na žádost o zařazení do výběrového řízení.
Nitridační pec
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nitridační pece pro podtlakovou nitridaci s příslušenstvím v souladu se zadávacími podmínkami.
Výběrové řízení na šachtovou žíhací pec
Předmětem zakázky je dodávka žíhací šachtové pece, jejíž technické parametry jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Technická specifikace“.
Modernizace strojních pracovišť pro výuku kovoobrábění – 3. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks frézek a 12 ks soustruhů podle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách.
Návrh a dodávka elektrické vozové pece pro temperaci žárobetonových dílců
Předmětem výběrového řízení je návrh a dodávka nové elektrické vozové pece pro temperaci žárobetonových dílců včetně balení, dopravy, montáže, zprovoznění, zkušebního provozu a zaškolení obsluhy. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka jednoho univerzálního komunálního stroje s nástavbou na nechemickou likvidaci plevele
Předmětem plnění veřejné zakázky je Dodávka jednoho univerzálního komunálního stroje (nosiče) s nástavbou na nechemickou likvidaci plevelů horkou vodou na území města Plzně.
Poptáváme pražírnu a velkoobchodního dodavatele kávy
Můj zahraniční klient zakládá obchodní společnost, která by se měla zabývat pražením a prodejem kávy. Vzhledem k Vaším zkušenostem bychom měli představu, že veškerou kávu budeme odebírat od vaší společnosti. Rovněž máme zájem o technologii, popř. i o poradenství. Momentálně jsme ve stavu výběru provozovny v Praze a založení společnosti. K ...
Poptávám opravu traktoru značky Zetor
Poptávám cenovou nabídku na opravu traktoru Zetor16145.
Pořízení vybavení pro strojní dílnu - dodávka obráběcích frézovacích center
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových obráběcích frézovacích center včetně dopravy do místa plnění veřejné zakázky, odborné instalace, zprovoznění strojů, předvedení předmětu plnění, zaškolení personálu zadavatele ohledně provozu a údržby strojů a předání veškeré dokumentace vztahující se ke strojům, a to v českém jazyce.
Modernizace strojních pracovišť pro výuku kovoobrábění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks frézek a 12 ks soustruhů, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách.
Bruska na plocho
Předmětem zakázky je dodávka brusky na plocho dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Poptávám dokumentaci ke starším obráběcím strojům
Hledáme dodavatele průvodní dokumentace starších obráběcích strojů - stojanové vrtačky, stojanové a stolní brusky, brusky nástrojové-SSSR
Dodávka tryskacích strojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks tryskacích stroje pro tryskání pružin za účelem jejich přípravy před povlakováním a jejich zpevnění včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Vstřikovací lis
Předmětem výběrového řízení je dodávka vstřikovacího lisu vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení uživatelů v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
5-ti osé obráběcí centrum
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého obráběcího centra vč. příslušenství, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka CNC ohýbacího stroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC ohýbacího stroje určeného k ohýbání kovových plechů včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka hydraulického lisu včetně příslušenství
Předmětem výběrového řízení je dodávka hydraulického lisu včetně příslušenství, balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka poloautomatické pásové pily
Předmětem výběrového řízení je dodávka poloautomatické pásové pily včetně odsávání pro odřezání hotových kovových produktů vyrobených metodou 3D tisku včetně příslušenství, balení, dopravy a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka technologie pro společnost TAUBENHANSL s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: - Kotoučová pila na hliník - Pásová pila Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.