Výběrové řízení s dílčím plněním na dodávku souboru technologií k výrobě vstřikovacích forem
Předmětem zakázky je dodávka souboru technologií potřebných k výrobě vstřikovacích forem. Část 1: Horizontální frézovací a vyvrtávací stroj CNC; Část 2: 5osé vertikální portálové frézovací centrum CNC; Část 3: Elektro-erozivní portálový stroj CNC – velký; Část 4: HSC frézovací centrum CNC grafit elektrod - malé; Část 5: 5osé vertikální obráběcí ...
Výběrové řízení na dodavatele CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Dodávka technologie drcení pro společnost BIGGEST s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: • Čelisťový drtič • Pásový dopravník – 2 kusy Podrobný popis technologií je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Frézovací robot včetně zakrytování
Předmětem výběrového řízení je dodávka frézovacího robota včetně základního zakrytování, balení, dopravy, zprovoznění, zkušebního provozu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
In-line dvoubarevný flexotiskový stroj
Předmět zakázky tvoří dodávka 1 ks In-line dvoubarevného flexotiskového stroje, určeného k potiskování LDPE folií (rozpouštědlovými barvami) pro balení ovoce a zeleniny, který bude instalován do 1. nadzemního patra stávající koextruzní vyfukovací linky Reifenhäuser Kiefel Evolution. Předmět zakázky (respektive jeho součásti) musí být nový, dosud ...
Pořízení technologie pro solventní tisk
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění - 2 ks zařízení pro solventní či ekosolventní druh tisku. Technická specifikace zařízení je uvedena v zadávací dokumentaci. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy.
Pořízení technologie pro potisk sublimací a latexem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění - 1 ks zařízení pro potisk sublimací Technická specifikace zařízení je uvedena v zadávací dokumentaci. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy.
Dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště
Předmětem výběrového řízení je dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního servisu a pozáručního servisu.
Sedmiosé měřící rameno s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka sedmiosého měřícího ramene s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem vč. obslužného SW pro 3D měření, balení, dopravy, zprovoznění, instalace SW, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Obslužný SW pro 3D měření musí být kompatibilní s dodávaným sedmiosým měřicím ramenem s dotykovým ...
Pořízeni roboticke svařovací buňky
Předmětem výběrového řízení je výroba, dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy robotické svařovací buňky.
Pořízeni roboticke svařovací buňky
Předmětem výběrového řízení je výroba, dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy robotické svařovací buňky.
Výběrové řízení na dodávku rovnacího zařízení s podavačem a odtahem drátu
Předmětem zakázky je dodávka: 1. rovnacího zařízení, 2. podavače drátu, 3. odtahu drátu.
Univerzální hydraulický lis s otevřeným rámem ve tvaru C
Předmětem výběrového řízení je dodávka nového univerzálního hydraulického lisu s otevřeným rámem ve tvaru "C", s jmenovitou lisovací silou 160 kN, s řídicím systémem umožňujícím plynulé odměřování polohy a rychlosti pohybu beranu. Ovládání je požadováno ruční i nožní, provedení stojanové bez nutnosti stavebních základů. Více informací viz zadávací ...
Dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního a pozáručního servisu.
Poptávám mulčovač
Poptávám příkopový mulčovač, záběr cca 250cm.
Dodávka souvisle řízeného soustruhu - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka souvisle řízeného soustruhu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodání víceosého CNC soustruhu
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu nového (nebyl předmětem odpisů) víceosého CNC soustruhu, a to včetně dopravy, uvedení do provozu, vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Pořízení technologie pro velkoformátový UV tisk
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění: 1x Flatbed velkoformátová tiskárna s UV vytvrzováním inkoustů. Technické parametry požadovaného zařízení jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka hydraulických nůžek
Dodávka tabulových hydraulických nůžek
Výběrové řízení na dodavatele horizontálního frézovacího centra s CNC řízením
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace a následný servis horizontálního frézovacího centra s CNC řízením
Výběrové řízení na dodavatele CNC soustruhu s protivřetenem
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustruhu s protivřetenem včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Solvantové zařízení pro palivovou linku
Předmětem zakázky je dodávka solvantového zařízení pro zpracování pryžových hadic palivových systémů. Dodávka se sestává z: • Vakuové části, která odsává kapalné, resp. pevné částice rozprášeného ředidla či antiadhezivního media a vytváří vakuum – 1 bar. Je v provedení ATEX. • Rozprašovacího systému pro nanášení ředidla v provedení ...
Dodávka pecí pro creepové zkoušky
Předmětem výběrového řízení je dodávka 20 kusů ohřívacích pecí pro creepové zkoušky včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Dodávka mechanizace projektu Kompostárna v lokalitě Plánice – Na boučku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mechanizace projektu „Kompostárna v lokalitě Plánice – Na boučku“. Jedná se o stroj na výrobu kompostu a jeho distribuci, lopata drtící, třídící a míchací, nakládací lopatu s přidržovačem a odnímatelnými bočními kryty a vibrační třídičku kompostů.