Poptávám štěpkovač pro drcení dřevní hmoty
Poptávám drtič-štepkovač pro drcení dřevní hmoty.
SŠ – COPT Kroměříž – Regionální centrum pro strojírenství
Dodávka strojů sloužících pro odbornou přípravu v rámci výuky na střední škole
NĚMECKO; Brusné pásy, kotouče, podložky
Hledám výrobce brusných pásů, brusných kotoučů a brusných podložek na zpracování dřeva.
THAJSKO; Stroje
Hledáme dodavatele strojů.
INDIE; CNC stroje
Jsem obchodní poradce jednoho z největších výrobců CNC strojů v Indii. Někteří evropští výrobci chtějí vstoupit na indický trh a hledají kompletní servisní síť. Naše firma hledá výrobce strojů s OEM pro takové projekty. Rovněž může zvážit výrobu jejich strojů ve svých výrobních zařízeních v Indii a prodej jejich strojů na asijském trhu ke snížení ...
LIBYE; Stroj na kelímky
Poptávám stroj na výrobu papírových kelímků.
AFRIKA; Stroje
Poptáváme české stroje.
INDIE; Obráběcí stroje
Jsme výrobci malých dřevoobráběcích strojů a obráběcích nástrojů v Indii a hledáme v Evropě podobné firmy, které chtějí mít výrobní partnery v Indii. Můžeme dodávat stroje a obráběcí nástroje za velmi nízkou cenu. Také můžeme uvažovat o technické spolupráci s těmito firmami.
UGANDA; Dřevoobráběcí stroje
Poptáváme strojní zařízení pro lesní hospodářství, dřevoobráběcí stroje. Nabízíme kmenové dřevo, tudíž hledáme obchodníky, importéry, dealery.
SLOVINSKO; Zpracování kovu
Poptávám firmy zaměřené na zpracování kovu a výrobce strojů v České republice za účelem navázání obchodních vztahů. Prosím o dodání seznamu, jestli je možné i finančních informací jako výnosy, majetek a vlastní kapitál společnosti.
Poptávám kotoučovou pilu na betonovou dlažbu
Stolní kotoučová pila na betonovou zámkovou dlažbu, výška řezu min.110 mm, průměr diamantového kotouče 350 mm, řezání pod vodou, čerpadlo, váha do 100 kg, cena do 25 000 Kč bez DPH.
ETIOPIE; Obráběcí stroje a příslušenství
Poptáváme dodavatele obráběcích strojů a příslušenství.
PÁKISTÁN; Strojní zařízení na výrobu nábytku
Máme zájem vyrábět dřevěný nábytek bytový, kancelářský, do obchodů pro místní trh i na export. Poptáváme strojní zařízení a technický servis, abychom mohli vyrábět nábytek nejvyšší kvality.
GHANA; Průmyslové stroje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme průmyslové stroje apod.
PÁKISTÁN; Měřící a řezné nástroje
Hledám obchodní spolupráci s distributory měřicích nástrojů, řezných nástrojů a materiálů.
ÍRÁN; Řezné nástroje
Hledáme výrobce řezných nástrojů.
ÍRAN; Elektrické nářadí
Hledáme výrobce elektrického nářadí.
MALAJSIE; Obráběcí a řezné stroje
Poptáváme obráběcí stroje a řezné nástroje & řezné vložky.
Poptávám pilový kotouč
pilový kotouč 200x16x2,4 - jemné zuby
ETIOPIE; Elektromotory
Jsme přední obchodní a elektromechanická dodavatelská společnost v Etiopii, založená před 60 lety. Poptáváme: dílenské stroje, nástroje, elektromotory, zařízení pivovarů, ložiska.
TURECKO; Stroje na broušení křišťálu
Jsme turecká firma, která zhotovuje svatební šaty a je jednou z renomovaných firem se svatebním oblečením v Turecku. Používáme různé křišťálové dekorace na šaty. Obstaráváme křišťálové kameny a korálky od tureckých dodavatelů, ale jejich ceny jsou velmi vysoké. Takže hledáme české firmy, které vyrábí stroje na vybrušování křišťálových kamínků a ...
Drviče pre odpadové hospodárstvo
Predmetom zákazky je dodanie tovarov - kúpa dvoch kusov nových drvičov pre odpadové hospodárstvo Predmetom zákazky je dodanie tovaru - kúpa dvoch kusov nových drvičov pre odpadové hospodárstvo: 1. drvič stavebných odpadov - mobilný drvič na pásovom podvozku s čeľusťovým drvičom, pohon - motor s výkonom min. 180 kW, hydraulický pohon všetkých ...
INDONÉSIE; Výrobky pro papírenský průmysl
Jsme distribuční firma, máme zájem navázat obchodní spolupráci s českou firmou, která má příbuzné výrobky pro kartonářský a papírenský průmysl, stroje, náhradní díly, služby.
Poptávám katr a pily
poptávám kotoučový katr,dvě horizontálně uložené pily,pily s SK plátky o minimálním průměru 70mm
Commercio - zariadenia na zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov
Predmetom zákazky je nákup tovaru v rozsahu: 1. časť: 1 ks horizontálny veľkoobjemový drvič odpadovej drevnej hmoty, 2. časť 1 ks kolesový nakladač s vysokovýklopnou lopatou a 1 ks pásový nakladač s výložníkom a univerzálnym drapákom Ďalšie požiadavky na technické parametre uvedených zariadení budú sprehľadnené v súťažných podkladoch strojné ...