Firma s dřevoobráběcími stroji hledá partnery
200612317; Rakouská firma zabývající se použitými dřevoobráběcími stroji a nástroji, speciálními nástroji pro dřevoobrábění a zpracování dřeva, svěradly a pilařskými stroji, hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Firma s lesními stroji hledá spolupráci
200612304; Rakouská firma zabývající se technologií ostření a pilami, dále lesními stroji, brusným zařízením, pásovými pilami hledá partnery pro obchodování s výše uvedenými novými i použitými produkty, partnery na servis a opravy, montáž a demontáž použitých zařízení, školení a implementaci výrobků. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo ...
Firma s dřevoobráběcími stroji hledá partnery
200612301; Rakouská firma zabývající se dřevoobráběcími stroji a zařízením, pilami, soustruhy, bruskami a dalšími stroji a zařízením pro dřevoobrábění, strojírenství a souvisejícím technickým poradenstvím hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Firma s tesařskými stroji hledá partnery
200612299; Rakouská firma zabývající se tesařskými stroji a technikou spojovacích částí hledá partnery v ČR. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Koupím tovární okružní pilu s kolíbkou
Koupím tovární okružní pilu (cirkulárku) s kolíbkou HOP 70/77 či HVP 60 do 5000,- . Zlínský kraj. Nabídky jen telefonicky: 721786432.
Sháníme opravu obráběcího centra Cosmec
Sháním firmu na opravu obráběcího centra od firmy Cosmec.
Sháníme stroj na výrobu briket,pelet z pilin
Sháníme stroj na výrobu briket, či pelet z pilin. Jsme malá provozovna a chceme zpracovávat vlastní odpad pro vytápění naší provozovny.
Poptávám hydraulický lis, použitý i nový
Poptávám hydraulický lis, použitý i nový. Použití na lepení rámů eurooken a eurodveří. Platím hotově.
Máme zájem o změnu rastru válce
Společnost Q-PAP s.r.o. zabývající se výrobou toaletního papíru, má zájem o změnu rastru válce u převíjecího stroje.
Výrobce dřevařských strojů hledá partnery
200611412; Maďarský individuální podnikatel, specializující se na výrobu průmyslových dřevařských strojů v CE kvalitě - včetně pásových pil (600 a 700), hladících a kombinovaných hoblovacích strojů, pásových leštících strojů, brousících strojů, tvarovacích strojů, svislých podélných vrtaček, mobilních odsavačů prachu, kotoučových pil, řezaček ...