Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun B
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 50 tun
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 50 tun.
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun A
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Rotační polohovadla pro svařovnu skeletů autobusů
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba polohovadel pro přípravky svařovny skeletů autobusů pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku střechy autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro výrobní linku sestavy střechy autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku podvozku autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro podsestavu a sestavu podvozku autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací přípravky pro výrobní linku boků autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacích přípravků pro sestavy boků autobusů - Svařovací přípravek levého boku - 1ks a Svařovací přípravek pravého boku - 1ks pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější ...
Svařovací přípravek sestava skeletu autobusu
Zhotovení výkresové dokumentace a výroba svařovacího přípravku pro sestavu skeletu autobusu pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Vývoj a dodávka prototypu stroje pro výrobu inovované sklovláknité výztužné textilie
Návrh, vývoj a dodávka prototypu stroje, který bude vyrábět unikátní výztužnou textilii v požadované kvalitě.
Dodávka elektrické rolby na údržbu ledové plochy - zimní stadion Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové elektrické akumulační rolby na úpravu ledové plochy.
Servoelektrický ohraňovací lis
Předmětem veřejné zakázky je dodávka servoelektrického ohraňovacího lisu. Specifikace požadovaných technických parametrů je součástí zadávací dokumentace.
Odmašťování a fosfátování profilů a zpracování odpadních vod
Dodávka ODMAŠŤOVÁNÍ A FOSFÁTOVÁNÍ PROFILŮ A ZPRACOVÁNÍ ODPADNÍCH VOD pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
CO2 laser 2000 x 4000mm
Dodávka 1ks nového CO2 laseru, minimální rozměr řezaného plechu 2x4m; minimální výkon 4kW; síla pálených plechů: 15mm černý, 8mm nerez; automatická regulace výšky řezací hlavy nad plechem; automatická detekce polohy plechu; automatický paletový výměník; automatická výměna trysek; automatické čištění trysek; automatická kontrola stavu čočky; ...
Vývojové centrum Květná - základ stroje k vývoji pokovené PVC folie
Předmětem zakázky je dodávka základu stroje pro vývoj pokovené PVC folie včetně technické a výrobní dokumentace. tento základ stroje bude dále upravován dle fází vývoje. Specifikace zařízení: Multifunkční úpravárenské zařízení je určeno k výrobě vzorků s několika způsoby zpracování jako je: • zařízení je schopno plynulé regulace objemu ...
Energeticky úspornější CNC technologie formátování desek v kamenickém provozu
Část 1: Řezací stroj na kamenné desky s CNC řízením a CAD/CAM programem Část 2 Šroubový kompresor s tlakovou nádobou a kondenzační sušičkou vzduchu.
Dodávka sdruženého zařízení pro čištění lahví tlakových patron
Předmětem zakázky je dodávka nového jednoúčelového zařízení pro provádění čištění vnitřních i vnějších ploch lahví tlakových patron a provádění tlakových a destrukčních zkoušek lahví tlakových patron (dále také „sdružené zařízení“ nebo „SZ“), včetně uvedení zařízení do plného provozu. Služby, spočívající v uvedení sdruženého zařízení do plného ...
Zařízení na vystřihování kontaktů
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Zařízení na vystřihování kontaktů zahrnující pneumatický lis, kovový stůl pro lis s držákem pro odvíjení cívek, odvíječ cívek, kleštinový podavač pasu a řídící elektronické zařízení.
Depolymerizační linka AGILE, spol. s r.o. – technologie depolymerizace
Předmětem plnění zakázky je dodání kompletního technologického celku - depolymerizační linky, jejíž parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených zadávací dokumentací.
Depolymerizační linka AGILE, spol. s r.o. – technologie depolymerizace
Předmětem plnění zakázky je dodání kompletního technologického celku - depolymerizační linky, jejíž parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených zadávací dokumentací.
Snížení bezpečnostních rizik při práci s fosgenem ve VÚOS, a.s. - Rekonstrukce fosgenační linky
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a doplnění fosgenační linky Ry11 o aparáty a zařízení zvyšující její provozní bezpečnost a snižující ekologická a bezpečnostní rizika práce s fosgenem. Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku do tří samostatných částí s označením: ČÁST 1: Záložní generátor elektrické energie ČÁST 2: Vakuová a čerpací ...
Opravy a udržování pojízdných zdrojů řady SUEZ-4
Provedení údržby a oprav pojízdných zdrojů řady SUEZ-4 na leteckých základnách Armády ČR.
Universální tahač letadel TALET 30 - Oprava a udržování
Provádění údržby a opravy universálního tahače letadel TALET 30 na letecké základně Armády ČR.
Zavedení průmyslové výroby organických nanovlákenných materiálů
Výběr organizace, která bude zajišťovat dodávku technologií pro zavedení průmyslové výroby organických nanovlákenných materiálů.
Dodávka přístroje na přípravu destilované vody
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje na přípravu destilované vody (závěsný, skleněný) do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka testovacích komor
Předmětem plnění je dodávka testovacích komor ve 2 částech: 1.část: Testovací komora pro komplikované teplotní křivky a cyklické opakování simulace povětrnostních podmínek – 1 kus. Předmětem plnění 1.části veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu testovací komory pro komplikované teplotní křivky a cyklické opakování simulace ...