Sběrný dvůr Česká Třebová
Předmětem plnění veřejné zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a dotřídění separovaných odpadů. Předmětem plnění veřejné zakázky v části B): je dodávka technologických celků, provozních souborů a zařízení pro vybavení Sběrného dvora (viz příloha B oznámení )
INDIE; Elekromotory, manipulační technika
Hledáme v ČR spolehlivého dodavatele následujících položek: 1. energeticky efektivní elektromotory 2. zařízení pro manipulaci se sypaným materiálem, jako zvedací vozíky, nakládací zařízení, rychlé nakladače vozů, rychlé nakladače lodí / vykladače atd. V půli března navštívíme Evropu kvůli schůzkám a jednáním.
BANGLADÉŠ; Stavební technika, zdravotnické zařízení
Máme velký zájem o nákup použitých / nových strojů (všech druhů) - věžové jeřáby, rypadla a zdravotnické zařízení. Máte-li nějaké skladem, sdělte nám prosím své nejlepší ceny.
DOZP SOKOLÍK - stavební úpravy a modernizace
Předmětem stavby jsou stavební úpravy ve stávajícím pavilonu, nástavba jeho jednopodlažní části a dvoupodlažní podsklepená přístavba, včetně vybudování výtahové šachty a výtahu. Součástí stavby je rozšíření stávajících parkovacích ploch a odstavných stání a chodníků,. Součástí stavby jsou i provozní soubory EPS/EZS.
Zefektívnenie separovaného zberu Tlmače
Ramenový reťazový nosič 1 ks, závesný kontajner 10 m3 20 ks, SEKO 15 m3 s rukou 1 ks, traktor 1 ks,vyklápač s hydraulickou rukou 1 ks, dvojkomorový lis na PET fľaše 1 ks, malé zberové vozidlo 1 ks, nádoby 120 l 600 ks, nádoby 1 100 l na tetrapaky 50 ks, nádoby 1 100 l na papier 50 ks, špeciálna nádoba na separovanýzber 1 ks, vrecia na separovaný ...
Rekonštrukcia a modernizácia Špeciálnej základnej školy internátnej vo Vranove nad Topľou
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a obnova stavebných konštrukcií, ako aj dispozičné riešenie jedného nového podlažia v objekte SO 02 nadstavbou nových tried a izieb so sociálnym zariadením a s vybudovaním výťahu pre imobilných.Cieľom rekonštrukcie je vylepšiť vyučovacie podmienky žiakov rozšírením tried o jedno podlažie, ako aj obnovu a ...
PÁKISTÁN; Zařízení elektráren, turbíny, silniční stroje
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oboru zařízení uhelných a vodních elektráren, strojů na výstavbu silnic, turbín a všech souvisejících oborech.
PÁKISTÁN; Autojeřáby
Hledáme výrobce autojeřábů / terénních jeřábů / generátorů.
Instalace kotle na spalování biomasy do kotelny K7 U Hřbitova v Jihlavě
Dodávka spalovny biomasy s jmenovitým výkonem kotle 3 MW včetně dopravy paliva, mechanického odpopelnění, zařízení na čištění kouřových plynů. Zřízení skladu paliva vč. jeřábové dráhy, dodávka a instalace akumulační nádoby, protipožární nádoby, skladu ELTO a dvoupalivového hořáku vč. řízení, které je nutné k automatickému provozu - dále viz ...
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.
Modernizace technického vybavení domu Dřevařská 13, Cheb
Zásadními pracemi v rámci revitalizace jsou především – zateplení obvodového pláště domu, rekonstrukce střechy, výměna původních výplní otvorů, rekonstrukce stávajících lodžií a úprava vstupních prostor. Úprava vzduchotechniky. Modernizace společných rozvodů tepla, plynu a vody. Modernizace systému společné otopné soustavy. Výměna osobního výtahu
Sběrné dvory II - Čistý Jihovýchod – shromažďovací a mechanizační prostředky
Předmětem veřejné zakázky je vybavení shromažďovacími a mechanizačními prostředky čtyř nových sběrných středisek odpadů (SSO) v obcích Valtice, Starovičky, Horní Bojanovice a Nikolčice. Jedná se především o kontejnery na odpady, eko-sklady, váhy, rudlíky, sudy, štěpkovače, smykové nakladače, kompostovací stroj. Dodávka vybavení všech 4 SSO je ...
JIŽNÍ AFRIKA; Kladky, doprav. pásy, spojovací prvky
Hledáme výrobce kladek, dopravních pásů a spojovacích prvků v ČR a východní Evropě.
GHANA; Stavební stroje, nákl. automobily
Hledáme potenciální investory pro partnery v těžbě, občanské a pozemní výstavbě, importu a exportu v Ghaně. Poptáváme zařízení jako buldozer D 8, 9/10, bagr 345/ 365/375/385, 8x4 sklápěcí nákladní auta, vodní cisterny, nakladače.
BANGLADÉŠ; Rozhrnovač kameniva
Poptáváme kolový rozhrnovač kameniva s naftovým motorem, minimálně 4 válce, kapacita palivové nádrže k zajištění 8 hodin práce bez doplňování, chlazený kapalinou, hydraulicky ovládaný s ovládacími prvky v kabině řidiče, konstrukce pro velké zatížení.
GHANA; Těžební zařízení
Naše těžební společnost se nachází v Ghaně v západní Africe. Hledáme dodavatele těžebního zařízení pro naši společnost. Můžeme platit naším zlatem nebo diamanty, bude-li si to dodavatel přát.
Rozvoj kvality služeb ISÚ Komorní Lhotka
Předmětem veřejné zakázky je nástavba a přístavba stávajícího objektu-vybudování výtahu a nástavba jednoho poschodí včetně úprav okolí-odpočinkové zóny a přilehlého hřiště včetně zajištění realizační dokumentace. Přesné vymezení předmětu veřejné zakázky je popsáno v projektové dokumentaci stavby.
Rekonstrukce výtahů v obecních domech Kachlíkova 6,8,10,13, Foltýnova 7,9,11, Valouškova 8,12,
VZ spočívá v komplexní rekonstrukci výtahů dle normy ČSN EN 81-1:1999, NV 27/2003 Sb. a platných předpisů EU dle následujících požadavků – demontáž stávajících a montáž nových výtahů, ekologická likvidace odpadu, potřebné zkoušky, doprava, odstranění všech technologických bezpečnostních rizik, nová dokumentace schválená autorizovanou osobou, ...
Regenerace obecních domů na ulici Foltýnova 18,20,22 v Brně-Bystrci
Regenerace obecního panelového bytového domu, spočívající v zateplení neprůsvitného pláště, náhradě ploché střechy za valbovou, výměně dřevěných oken za plastová, výměně vstupních dveří, výměně výtahů, opravě společných prostor a úpravě okolí. Dům má vyměněny ocelové závěsné balkony, nutno demontovat, po dobu regenerace uskladnit a po dokončení ...
Poptávám sudové míchadlo
Poptávám sudové míchadlo na lepidlo 3M. Do tohoto lepidla se přidává odpěňovač. Na požadovanou kvalitu je tento potřeba podle předpisu míchat tři hodiny, aby se odpěňovač s lepidlem spojil. Jedná se o klasický sud s obsahem lepidla 182l do kterého se vmíchává kolem 3l odpěňovače. Doposud prováděné ruční vmíchávání je pracné a z hygienických důvodů ...
MALAJSIE; Stroje, specialista v lodním stavitelství
Jsme zavedené podpůrné služby v oboru ropy a zemního plynu v jihovýchodní Asii od roku 2000. Diverzifikovali jsme své zdroje a obchodní marketing od Acheh, Sumatra až po Jáwa, Indonésie. Hledáme dodavatele strojů a specialistu na zařízení v námořním lodním stavitelství, které bude naším dalším projektem v potrubním vedení.
Speciální nákladní automobil - univerzální nosič nástaveb
Dodání 1 kusu kolového rypadla o celkové hmotnosti maximálně do 10.000 kg.
JAR; Stroje, obuv, oděvy
Jsme jihoafrická registrovaná společnost, zabýváme se marketingem, dodávkami produktů, public relation, prodejem, logistikou, distribucí. Hledáme výrobce strojů, výrobce obuvi, výrobce oblečení.
GHANA; Důlní stroje
Hledáme zahraniční partnery, kteří nám mohou pomoci získat důlní stroje.
PÁKISTÁN; Autojeřáb
Jsme přední obchodní společnost. V současnosti poptáváme autojeřáb 60 tun, poháněný naftovým motorem, hydraulicky ovládaný, s mechanickou převodovkou, indikátor jmenovitého výkonu, nakládací systémy.