JIŽNÍ AFRIKA; Kladky, dopravní pásy, spojovací prvky
Hledáme výrobce kladek, dopravních pásů a spojovacích prvků v ČR a východní Evropě.
Výtahy Valtická, Mikulovská
Předmětem zakázky je modernizace celkem 5 výtahů, z nichž 3 výtahy budou evakuačního provedení. Modernizace výtahů bude probíhat ve třech objektech: Valtická 15, Valtická 17 a Mikulovská 8. V rámci modernizace výtahů dojde k rozdělení strojoven ve 13. NP sádrokartonovou příčkou na dvě samostatné místnosti. Ve 12. NP dojde ke zřízení nových ...
Vysokozdvižná plošina 29 m
Dodávka nové montážní vysokozdvižné hydraulické plošiny o celkové hmotnosti do 12 t, s pracovní výškou 29 m
Poptávám ND k bagru zn. Warynski
Poptávám otoče kola na bagr Warynski.
NIGÉRIE; Vrtná zařízení
Jsme předním dodavatelem v Nigérii v oboru ropy a plynu. Hledáme výrobce zařízení ústí vrtu, závěsu lineru, zařízení pro cementaci vrtu atd.
ČÍNA; Hydraulické agregáty, válce, lineární pohony
Firma China Hman je profesionální výrobce různých druhů hydroenergetických agregátů, hydroenergetických jednotek, hydraulických válců, lineárních pohonů, vodních elektráren, hydraulických agregátů široce používáných pro sněžné pluhy, nůžkové zvedáky, zdvižné stoly, sklápěcí automobily, zvedací plošiny, přívěsy, zemědělské stroje a zařízení, ...
Servis a opravy zdvihacích zařízení ve FN Plzeň
Provádění servisních činností zdvihacích zařízení ve FN Plzeň v souladu s obecně platnými předpisy a normami a odstraňování provozních poruch (opravy) po dobu 4 let od uzavření smlouvy.
BOSNA A HERCEGOVINA; Motory, čerpadla, malé zeměd. a stav.stroje
Poptáváme: - vodní čerpadla, motory, malotraktory a příslušenství Honda - generátorová soustrojí, především od 900 W do 10 kW - malé zemědělské stroje a příslušenství - malá stavební zařízení (pěchy, vibrační desky) - ponorná vodní čerpadla pro čistou i bahnitou vodu.
BANGLADÉŠ; Vysokozdvižné vozíky
Hledáme v Evropě výrobce malých vysokozdvižných vozíků (kapacita 3 - 10 tun). Pro tento produkt máme mnoho odběratelů ve veřejném i soukromém sektoru.
Dodávka kompaktoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktoru požadovaných parametrů: ? hydrostatický pohon, ? počet pojezdových motorů 4, ? výbava klimatizace, ? centrální mazání, ? hlavice kol s prodlouženou životností, ? pracovní hmotnost nad 21 t, ? plná záruka min 1 rok, ? maximální cena 4 700 tis. Kč bez DPH.
Poptávám ND k bagru Bělorus
Poptávám horní kuželové ložisko otoče "exkavátoru" Bělorus, r.v. kolem 1967. Označení "7524", v azbuce uvedeno "9GP3".
Dodávka 3 ks stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je kompletní dodávka 3 kusů nových, nepoužitých stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství včetně příslušenství, při splnění parametrů uvedených níže, a to v bodě II.2.1.. Stavební stroje, budou nasazovány ve složitých terénních a přístupových podmínkách na údržbu vodních toků ...
Dodávka automobilního jeřábu
Dodávka automobilního jeřábu s min. nosnosti 30t. Podrobné požadavky na technickou specifikaci jsou uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám trakční dvoustanicový výtah na potraviny
Prosím o předběžný odhad ceny trakčního převodového dvoustanicového výtahu nosnosti 300 kg pro přenos potravin, nerezového. Děkuji.
Sestava pro opravy vozovek
Dodávka sestavy pro opravy vozovek. Součástí je dodání jednoho kusu pokladače (finišeru) pro práce menšího a středního rozsahu při pokládce živičných krytů, dodání jednoho kusu tandemového vibračního válce s kloubovým rámem a dodání jednoho kusu podvalníku pro přepravu pokladače a tandemového vibračního válce.
Rekonstrukce výtahů včetně opatření PO a BOZ v objektu Zlatý zámek - Domov mládeže a školní jídelna
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávky a provedení veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby:“Rekonstrukce výtahů včetně opatření PO a BOZ v objektu Zlatý zámek“ v příspěvkové organizaci Domov mládeže a školní jídelna Mariánské Lázně, zřizované Karlovarským krajem, dle ČSN a dále v rozsahu ...
Servis výtahů
Předmětem veřejné zakázky je pravidelný servis výtahů ve Fakultní nemocnici Olomouc, podrobný rozpis uveden v zadávací dokumentaci.
Sběrné středisko odpadů Přímětice – dodávka technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologického vybavení sběrného střediska odpadů pro krátkodobé uložení odpadů kategorie O a N. Součástí dodávky je i doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Rekonstrukce výtahů v objektech kolejí VUT v Brně
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce (podstatných změn) výtahů v objektech vysokoškolských kolejí Vysokého učení technického v Brně v rozsahu 5 osobních výtahů TOV 250, 2 ks osobní výtahy TOV 320 a 1 ks nákladní výtah GNS 500.
Poptávám gumové pásy na minibagr
Prosím o zaslání cenové nabídky na gumové pásy na minibagr JCB 8016.Děkuji
BANGLADÉŠ; Výtahy
Jsme elektro-mechanická divize PROBASHI BANGLA DEVELOPMENT LTD. Našimi hlavními výrobky jsou: světově známé klimatizace značek "General", "Midea" a "Chigo", výtahy a eskalátory, solární generátory, IPS, UPS, stabilizátory napětí, odvlhčovače, solární panely a různé spotřebiče na sluneční energii. Jsme také renomovaná realitní společnost. ...
Poptávám ND ke stavebnímu stroji
Dobrý den, zajímala by mě cena pásu 250x47 a šířka je asi 70 Jedná se o Pel Job EB 16.
Poptávám gumový pás na minibagr Kubota KH
Prosím o cenu gumový pás na Kubotu KH - 101 rozměr 300 x 109 x 41.
Poptávám cenovou  nabídku na kladkostroj
Vážené dámy, vážení pánové, prosím o nacenění kladkostroje na sloupové otoči. Tento kladkostroj bude sloužit k manipulaci v betonářské výrobě, konkrétně na přendávání silničních obrubníků (hm. cca 90Kg/ks) jednotlivě z dopr. dráhy na paletu. Výška dráhy je cca 70cm na paletu vzdálenou cca 2m. Obsluha nemá příliž mnoho prostoru okolo sebe, proto ...
Poptáváme koupi jeřábu s pojezdem
Pro manipulaci s materiálem na stavebním dvoře zakoupíme jeřáb s pojezdem, výška zdvihu do 6m, vyložení min. 20m, nosnost při maximálním vyložení min. 1500 kg