Centrum rozvoje strojírenského výzkumu Liberec - zhotovení stavební části - dodatečné práce
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodatečné stavební práce, jejichž potřeba vznikla v průběhu realizace stavby. Jedná se o práce související se změnou parametrů výtahů, se změnou tehnických parametrů retenční nádrže a s ní související změnou parametrů dešťové kanalizace a se změnou technických parametrů čerpací stanice, odlučovače ropných ...
Vibrační tandemový válec
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1kusu nového tandemového vibračního válce.
Dodávka stroje pro vodní hospodářství
Předmětem zakázky je dodávka stroje pro vodní hospodářství včetně příslušenství Technické podmínky jsou součástí zadávací dokumentace.
Nakladače a dozéy a návrh kodifikačných údajov podľa § 13 zákona č.11/2004 Z.z.
Pracovné strojoe určené na terénne úpravy a hĺbenie. Zákazka je rozdelená na časti: časť 1-Malý kolesový nakladač časť 2-Pásový dózer časť 3-Veľký kolesový dózer časť 4-Samohybné kolesové lopatové rýpadlo-nakladač Malý kolesový nakladač, predpokladané množstvo 3 ks. Pásový dózer,predpokladané množstvo 2 ks. Veľký kolesový dózer predpokladané ...
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Tábor, Brno
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Tábor Brno a související práce a dodávky.
ČÍNA; Výtahy
Hledám v ČR výrobce výtahů, který má dostatečně dlouhou výrobní historii a také dobrou pověst a image značky v EU. Plánujeme prodávat jeho výrobky v Číně nebo založit joint venture nebo spolupracující firmu na výrobu nových zařízení pro čínský trh, s částečným importem dílů z ČR nebo převodem techniky.
SRÍ LANKA; Mobilní jeřáby
Naléhavě hledáme výrobce mobilních jeřábů 50-80 t, pro Srí Lanku.
Dodávka 1 kusu kráčejícího bagru
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu nového a nepoužitého kráčejícího bagru o maximální hmotnosti 6500 kg, o min. trhací síle 45 kN a o min. vylamovací síle 50 kN. Bagr bude využíván ke všem druhům přepravy příslušenství v terénu, a v těžkém terénu, musí mít dvě hnaná kola a řiditelný pojezd, musí být vybaven pro trvalou práci ve vodě.
Stavební úpravy  DPS Pod Žamboškou, č.p. 1579, 1580, Vsetín
Stavba řeší energeticky úsporná opatření, doporučená energetickým auditem, čtyřpodlažních panelových domů č.p. 1579 a 1580. Dále budou vybudovány nové evakuační lůžkové výtahy.
Generálna oprava obehového výťahu ( Dobrovičova 12 )
Predmetom zákazky je generálna oprava ( GO ) obehového výťahu paternoster Typ E, v administratívnej budove MPRV SR na Dobrovičovej 12 v Bratislave. Verejný obstarávateľ požaduje vykonať generálnu opravu a výmenu častí výťahu tak, aby ako celok vyhovoval platným normám a predpisom. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 300 000,0000 EUR
Poptávám zuby na lžíci Volvo 180
Poptávám zuby na lžíci Volvo 180, těžba štěrkopísku.
Dozer vyšší třídy
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu dozeru o výkonu více než 390 kW s radlicí U o objemu cca 16 - 17 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
Dozer střední třídy
Předmětem plnění je dodávka 4 kusů dozeru o výkonu cca 225 - 280 kW s radlicí typu U o objemu cca 11 - 12 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
KAMERUN; Nakladače
Jsem zprostředkovatel pro vládu Kamerunu a poptáváme značný počet kolových nakladačů, čelních nakladačů a mnoho dalších. Rád bych, aby mě zájemci kontaktovali s cenovou kalkulací.
Výměna lůžkového výtahu
Výměna lůžkového výtahu s nosností 1600 kg a jeho protažení o 1 nástupní a výstupní stanici (po úpravě 7 stanic). Stavební práce budou zahrnovat vybourání stávajících výtahových dveří, vybourání stropu nad výtahovou šachtou a otvorů pro osazení nových dveří, zazdění stávajících dveří, provedení omítek, kompletace el.instalace, malbu, úklid. ...
Teleskopické nakladače s otočným výložníkem
Dodávka 2 ks kolových teleskopických nakladačů s otočným výložníkem pro střediska SSMSK Karviná a Opava.
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Tábor, Brno
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Táboir, Brno a související práce a dodávky.
Poptáváme rekonstrukci výtahu
sdružení nájemníků 6ti podlažního panelového domu hledá dodavatele, který provede rekonstrukci stávajícího výtahu, nebo dodá nový výtah za rozumnou cenu, tak aby odpovídal současným normám a nařízením. Spěchá!!!
Dodávka 3 ks stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je kompletní dodávka 3 kusů nových, nepoužitých stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství včetně příslušenství, při splnění parametrů uvedených níže, a to v bodě II.2.1.. Stavební stroje, budou nasazovány ve složitých terénních a přístupových podmínkách na údržbu vodních toků ...
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí, sklápěcí korbou, včetně dodání do místa plnění.
Výtahová zařízení do bytových domů č.p. 538, 539, 540 a 546 v Rapotíně
Předmětem polidmitní veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení a následná kompletní realizace stavby včetně kolaudace 8 ks osobních výtahů do panelových domů v Rapotíně.
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy včetně příslušenství a s technickými parametry, stanovenými v zadávací dokumentaci.
Oprava hlavní trasy DPD
Předmětem veřejné zakázky je oprava hlavní trasy dálkové pasové dopravy (dále jen DPD). Rozsah bude uveden v zadávací dokumentaci. Jedná se zejména o opravu pasových dopravníků PD12 a PD 12.1, zahrnující výměnu poháněcích stanic, bubnů, válečků a stěračů a opravu ocelových konstrukcí, středních dílů a elektropříslušenství. Součástí veřejné zakázky ...
Výměna výtahů ZŠ J.Wericha, Španielova 1111, Praha 6 - Řepy
Výměna 2 ks el. nákladních výtahů nosnosti 500 kg a 1 ks el. výtahu nosnosti 100 kg v objektu ZŠ J. Wericha v ul. Španielova 1111.
Kolové nakladače - teleskopické manipulátory
Dodávka 2 ks kolových nakladačů - manipulátorů s teleskopickým ramenem pro střediska SSMSK Bruntál a Frýdek-Místek.