Automatický preparativní kapalinový chromatograf s hmotnostním a fotodiodovým detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodání automatického preparativního kapalinového chromatografu s hmotnostním a fotodiodovým detektorem v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Nanoobjemový spektrofotometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Genetika REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a to do Ústavu biologie a lékařské genetiky 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávky ultrazvuků a sonografů - opakovaná VZ 2. část
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks nových ultrazvukových a sonografických přístrojů, včetně příslušenství a softwaru - blíže viz ZD
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Mikrobiologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to do Ústavu lékařské mikrobiologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Flash chromatograf s ELSD detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání flash chromatografu s ELSD detektorem a příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávky, opravy, údržba a servis mazacích zařízení v kolejové síti DP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových mazníků, jejich zprovoznění včetně jejich komplexního servisu, (zprovoznění, oživení, opravy, údržba včetně výměn jednotlivých komponentů, zajištění revizí a provádění průběžných oprav a servisních prací včetně doplňování maziva).
Hemostatické uzávěry II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek hemostatických uzávěrů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Sety krátkodobé mechanické oběhové podpory včetně bezplatné výpůjčky řídící konzole k tomuto systému
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek setů krátkodobé mechanické oběhové podpory pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FZŠ - Rychlé zásahové automobily III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rychlých zásahových automobilů hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-L1Z“.
Stavební úpravy kuchyně a gastro technologie v mateřské škole Dolní Měcholupy
Zakázka je rozdělena na dvě části. První část jsou stavební práce a druhá část zakázky je dodávka gastro technologie pro jídelnu MŠ Praha - Dolní Měcholupy. Součástí 2. části zakázky není příprava napojení dodávaných technologií na média (elektřina, voda, odpad atd.), protože příprava je součástí první části zakázky na stavební práce. Součástí 2. ...
REACT EU 100 - Automaty
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks tkáňového automatu a 1 ks barvicího automatu s příslušenstvím pro Ústav soudního lékařství a toxikologie a Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Neuronavigace a peroperační monitoring
Předmětem veřejné zakázky je dodávka neuronavigace a peroperačního monitoringu (IOM) - blíže viz ZD.
Dodávka laserů a endoskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových chirurgických laserů a 1ks vizualizace pankreatických kanálů a žlučovodů, včetně příslušenství a softwaru - blíže viz ZD.
Přístroj na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů
Předmětem zakázky je dodávka přístroje na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů pro Oddělení biochemie Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy kupujícího a předání dokladů, které se k dodávanému zboží vztahují, včetně ...
Oxygenátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek oxygenátorů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti
Dopravní automobily 4x4 a 4x2 II
Nákup 1 ks dopravního automobilu 4x2 a 2 ks dopravních automobilů 4x4 - opětovné vyhlášení
Postupné dodávky zařízení pro stacionární detektory výbušnin
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek stacionárních detektorů výbušnin signalizujících stopové množství výbušnin na těle a zavazadlech kontrolované osoby a odpovídajících technické specifikaci uvedené v příloze F ZD (dále též jako „ETD“). Dále předmětem této Veřejné zakázky je zajištění školení, poskytování servisních služeb, ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Patologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to na Ústav patologie a molekulární medicíny 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Nákladní automobil s brodivostí II
Pořízení jednoho (1) kusu terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel.
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pracovišť navazující na UP - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 nových přístrojů - RTG pro angiografii pro arytmologický sál a RTG pro angiografii pro sál invazivní angiologie. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 a) a b) Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroje musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v ...
Dodávka operačního robotického zařízení a poskytování pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka nového nebo staršího (vyrobeného nejpozději v roce 2021) operačního robotického zařízení (pro urologickou kliniku) a poskytování pozáručního servisu (pouze na operačního robota) a to po dobu 6 let. Blíže viz ZD.
Spektrometr pro měření Ramanovy optické aktivity
Předmětem veřejné zakázky je dodání spektrometru pro měření Ramanovy optické aktivity v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Imunologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů (dále jen „přístroj“) a to do Ústavu imunologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.