Údržba, servis, revize a zkoušky bezpečnostních systémů v budově Národní technické knihovny
Předmětem veřejné zakázky je povinnost dodavatele provádět pro objednavatele údržbu, servis, revize a zkoušky bezpečnostních systémů, včetně podsystémů, v objektu Národní technické knihovny po dobu 3 let.
Dodávky SZM - Dodávky aortálních stentgraftů
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to aortálních stentgraftů k léčbě pacientů na pracovišti intervenční radiologie. (dále jen ...
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pro onkologické pacienty - I
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 4 části v souladu s ustanovením § 35 ZZVZ, a to: ČÁST 1: Mamograf (interní číslo VZ: 2022_025_01_00), ČÁST 2: MR (interní číslo VZ: 2022_025_02_00), ČÁST 3: MR narkotizační přístroj (interní číslo VZ: 2022_025_03_00), ČÁST 4: MR kompatibilní monitor SpO2 (interní číslo VZ: 2022_025_04_00). Podrobná ...
Nákup vozidel pro zajištění terénní sociální služby osobní asistence HEWER v nepřetržitém režimu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 nízko emisních vozidel v rámci registrované sociální služby osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory, poskytované organizací HEWER, z.s.
Rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT)
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT) pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Videokolonoskop pro dospělé_opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka Videokolonoskopu pro dospělé pro Kliniku pediatrie a dědičných metabolických poruch Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
FN Motol - Kombinovaný přístroj pro intrakoronární ultrazvuk  a měření průtokové rezervy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů (dále jen „přístroj“) pro Kliniku zobrazovacích metod 2. LF UK a FN Motol, s místem plnění KKVC pro dospělé - Kardiologická klinika 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent. Technická specifikace předmětu ...
Pořízení pracovní plošiny na automobilovém podvozku do 3,5t  vč. zajištění garančního a revizního servisu
Účelem této veřejné zakázky je vybrat nejvýhodnější nabídku od kvalifikovaného dodavatele k uzavření kupní smlouvy na dodávku požadovaného předmětu veřejné zakázky, tj. pracovní plošina na automobilovém podvozku do 3,5t včetně zajištění garančního a revizního servisu, které jsou detailněji specifikovány v příloze č. 4 Zadávací dokumentace, která ...
Třídicí zařízení pro zásilky nestandardních rozměrů / Sorting equipment for atypical consignments
Předmětem veřejné zakázky je dodání třídícího zařízení pro zásilky nestandardních rozměrů, dále dodání návodů pro obsluhu a údržbu v českém jazyce, provedení montáže a instalace, uvedení do provozu, seznámení pracovníků obsluhy a údržby s provozem, návodem k obsluze, bezpečnostními předpisy a údržbou zařízení v českém jazyce, dodání náhradních a ...
Dodávka ultrazvukových skenerů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ultrazvukových skenerů, jejichž technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace, včetně instalace v místě plnění. Součástí předmětu plnění je dále poskytnutí záruky k předmětu plnění, a to dle podmínek uvedeném ve Smlouvě.
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám dovoz vody do bazénu. Dobrý den rád bych se touto cestou zeptal na možnost využití Vámi poskytované služby naplnění bazénu, potřeboval bych naplnit vodou bazén do kterého se vejde celkem 5,5m3 vody a nachází se na pozemku u domu Praha 9, 190 00 Hrdlořezy, pochopitelně by mě zajímala cena dodávky pro porovnání teplé i studené vody. ...
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nízkotlakého kapalinového chromatografu s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
UPLC-MS s PDA detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání UPLC-MS s PDA detektoru a příslušenství v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Přístroje pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodání dvou přístrojů pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Nákup čerpací techniky
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na nákup čerpací techniky, jako součást protipovodňové ochrany hlavního města Prahy, konkrétně 20 ks nových mobilních čerpadel pro přečerpávání odpadních vod včetně příslušenství. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 ZD (a jejích přílohách, zejména v příloze č. 1: ...
Real-time PCR cycler 2022
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu termocykleru pro měření v reálném čase.
Sálová centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Izotermální titrační mikrokalorimetr
Izotermální titrační kalorimetr umožňující měření interakcí, slabých vazeb a asociace/disociace makromolekul, polymerů, surfaktantů a biologických systémů jako jsou proteiny, DNA apod.
Pístový manometr pro přesné měření tlaku plynu 100 MPa
„Pístový manometr pro přesné měření tlaku plynu 100 MPa“. Předmětem veřejné zakázky je pístový manometr pracující s plynným médiem (dusík, helium) umožňující dosažení přesnosti měření tlaku lepší než 40 ppm (rozšířená k=2 relativní nejistota) v rozsahu od nejvýše 0.1 MPa (vůči atmosféře) do nejméně 100 MPa. Rozsah poptávaného plnění je blíže ...
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání nízkotlakého kapalinového chromatografu (Acta Pure Go) s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Raltegravir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Raltegravir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Komplexní systém pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk
Dodávka systému pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk a opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu k dodanému přístroji pro Oddělení molekulární genetiky Ústavu hematologie a krevní transfuze. Vše dle podmínek Zadávací dokumentace.
Centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FN Motol - Obměna a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nástrojů, přístrojů a systémů pro 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent, a to včetně instalace a stavebních úprav pro instalaci nových přístrojů a pozáručního servisu po dobu provozu přístroje - pouze pro 1., 6. a 7. část veřejné ...