Dodávka zdravotnických prostředků I. 2022
Veřejná zakázka spočívá v dodávce zdravotnických prostředků uvedených v bodě 2.3 zadávací dokumentace.
Dodávky, opravy, údržba a servis mazacích zařízení v kolejové síti DP II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových mazníků, jejich zprovoznění včetně jejich komplexního servisu, (zprovoznění, oživení, opravy, údržba včetně výměn jednotlivých komponentů, zajištění revizí a provádění průběžných oprav a servisních prací včetně doplňování maziva).
Dodávky komutátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka komutátorů pro motorgenerátory a trakční motory. Předmět plnění této veřejné zakázky je podrobněji specifikován v závazném návrhu Smlouvy, který tvoří Přílohu č. 2 zadávací dokumentace.
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro molekulárně genetické vyšetření genu CFTR
2.2.1Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů (dále také jen „SZM“) pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky - Dodávka spotřebního materiálu a bezplatná výpůjčka přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran s proplachem a bezplatná výpůjčka podtlakové léčebné jednotky s proplachem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
EXCELES - Droplet digital PCR system
Systém pro kapičkovou digitální PCR s příslušenstvím, které umožňuje absolutní kvantifikaci molekul cílové DNA s unikátní přesností a citlivostí pro kvantitativní PCR analýzu bez nutnosti použití standardní křivky.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.
Dodávky náhradních dílů pro pohyblivé schody Kone, OTIS, Thyssen
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou dodávky náhradních dílů pro pohyblivé schody výrobců pohyblivých schodů Kone, OTIS a Thyssen z důvodu nutnosti oprav a údržby pohyblivých schodů v prostorech zadavatele, v rozsahu ceníků pro příslušné části Veřejné zakázky dále stanovené v zadávací dokumentaci, jež tvoří přílohu č. 2 Rámcové smlouvy pro ...
500 MHz NMR spektrometr pro měření kapalin a pevných látek
Předmětem veřejné zakázky je dodání 500 MHz NMR spektrometru pro měření kapalin a pevných látek s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT-Ab s výpůjčkou analytického systému
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT Ab (PF4 H) (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Druh a předpokládaný počet. • Vybraný dodavatel bezplatně půjčí po dobu trvání Kupní smlouvy na ...
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Experimentální komora Alimat-F
Dodávka Experimentální komory Alimat-F včetně zajištění vstupních materiálů, zpracování výrobní a montážní dokumentace, výroby komponent, jejich sestavení v místě výroby, otestování a odzkoušení, zabalení a příprava k transportu a případných dalších plnění jsoucích součástí dodávky nosné konstrukce dle požadavků Technické specifikace.
Mytí a sterilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.
Nanoobjemový spektrofotometr 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Průtokový cytometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání průtokového cytometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
SZM pro oddělení RDG III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
SZM k systému kontrolované infuze radiokontrastní látky ACIST CVi
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k systému kontrolované infuze radiokontrastní látky ACIST CVi pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
REACT EU 100-Kryostat - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kryostatu pro Ústav soudního lékařství a toxikologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy Integrovaného regionálního ...
Servis Leksellova gama nože ICON™ včetně veškerého příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexního full servisu přístroje Leksellův gama nůž ICON™ s výrobním číslem 6070 včetně jeho příslušenství (cone beam CT, plánovací SW pro stereotaktické zákroky, stereotaktických rámů apod.) po dobu 48 měsíců. Dodavatel služby bude povinen zajišťovat servis způsobem splňujícím medicínské a technické ...
Imunoglobuliny SCIG III
léčbu pacientů ve schválených indikacích dle platného SPC ke dni podání nabídek. Pro zajištění zdárného průběhu plnění předmětu této veřejné zakázky pro 1. a 2. část je nezbytné zapůjčení 4 kusů aplikačních pump a jejich bezplatný servis pro každou část. Služby bezplatného zapůjčení, vč. servisu bude využívat Ambulance klinické imunologie a ...
Instalace evakuačních výtahů a rekonstrukce páteřní elektroinstalace
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je instalace evakuačních výtahů a rekonstrukce páteřní elektroinstalace domu na adrese Petýrkova 1950/18 a 1952/22 Praha 11 - Chodov. Součástí plnění této veřejné zakázky je rovněž zajištění provozu a servisu evakuačních výtahů po celou záruční dobu.
Mikrotechnika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů pro zpracování/barvení klinického materiálu - bioptická laboratoř patologie, včetně materiálu z NRL a nekroptické laboratoře - blíže viz ZD.
Přístroj pro mimotělní oběh
Dodávka, instalace a uvedení do provozu nového přístrojového vybavení - přístroje pro mimotělní oběh, včetně příslušenství a poskytování záručního a pozáručního servisu po dobu předpokládané životnosti přístroje 8 let.
Molecular-beam Epitaxy System
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení pro růst vrstvených heterostruktur - tzv. '2D-sendvičů' - s využitím epitaxe molekulárním paprskem s ultravysokým vakuem.