Hemodynamický monitor s predikcí oběhové nestability
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka hemodynamického monitoru s predikcí oběhové nestability pro III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
UK2LF Laditelný femtosekundový laser
Předmětem plnění je dodávka a instalace 1 ks vysoce kvalitního laditelného femtosekundového laseru se dvěma nezávislými výstupy. Oba výstupy budou mít nezávislou modulaci výkonu svazku a laditelný pulz musí mít prekompenzaci disperze v celém rozsahu laditelnosti. Zadavatel požaduje dodání laseru s dostatečným výkonem, aby svazek mohl být dělen ...
Buněčný sorter
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového přístroje, buněčného sorteru pro Centrum experimentální medicíny CEM, laboratoř Langerhansových ostrůvků dle zadávacích podmínek a jejich příloh.
Multi-kanálový pipetovací robot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multi-kanálového pipetovacího robota s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Hybridní ultrazvuková bipolární jednotka
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka hybridní ultrazvukové bipolární jednotky pro I. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
FN Motol - Provádění kvalifikačních měření čistých prostor, technologického zařízení
Předmětem plnění je pravidelné provádění kvalifikačních měření čistých prostor a servisu vzduchotechniky pro čisté prostory.
FNKV - operační mikroskop pro ORL
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu operačního mikroskopu podle specifikace obsažené v zadávací dokumentaci pro Otorinolaryngologickou kliniku zadavatele.
Dodávka, instalace a údržba vybavení izolačních boxů - bioboxy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a údržba izolačních zařízení pro izolaci a hospitalizaci osob s vysoce nebezpečnou nákazou, určených primárně pro stacionární zdravotnická zařízení, a to konkrétně 3 kusů izolačních bioboxů na trubkové konstrukci, 3 kusů biovaků a 6 kusů ochranných biologických a protichemických obleků, včetně ...
Dodávky spotřebního materiálu pro systém srdeční podpory pro léčbu snížené funkce
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro systém srdeční podpory pro léčbu snížené funkce pravé nebo levé srdeční komory
Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Optomechanika a optika
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky optomechaniky a optiky dle technické specifikace, která je Přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikace, která je součástí Přílohy č. 4 (dle části veřejné zakázky Příloha č. 4.1, 4.2, 4.3 nebo 4.4) zadávací dokumentace (dále jen Dodávky) a v souladu s podmínkami uvedenými v Rámcové dohodě, ...
Dodávky jednorázových katetrů a zavaděčů ke katetrizační ablaci fibrilace síní pomocí pulsed field
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro katetrizační ablaci fibrilace síní pomocí “pulsed field” ablace pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze.
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro vyšetřování cystické fibrózy a trombofilních mutací
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
FN Motol - Endostaplery
Předmětem plnění jsou dodávky endostaplerů, a to na dobu 24 měsíců.
Lékařský světelný mikroskop s kamerou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lékařského světelného mikroskopu s kamerou pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Sálová centrifuga 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Víceúčelové samonosné nafukovací stany
4 ks víceúčelových samonosných nafukovacích stanů (TYP B) a 8 ks víceúčelových samonosných nafukovacích stanů (TYP A), které jsou součástí výbavy kontejnerů nouzového ubytování osob postižených mimořádnými událostmi velkého rozsahu, případně pro vytvoření logistického zázemí jednotkám HZS.
Hmotnostní spektrometr a kapalinový chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru a kapalinového chromatografu pro Pardubickou nemocnici.
Skenovací elektronový mikroskop
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky, jejímž předmětem je dodání skenovacího elektronového mikroskopu (dále jen „zařízení“) včetně dopravy do místa plnění, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Dodávky náhradních dílů pro výtahy ve správě JDZ
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních náhradních dílů pro nákladní výtahy jednotky Dopravní zařízení. Přehled druhu a odhadovaný počet kusů náhradních dílů, které bude Zadavatel od vybraného objednatele objednávat, tvoří Přílohu č. 1 této Zadávací dokumentace.
BUS 1 - Malý autobus
Jeden kus malého autobusu, který bude sloužit k přepravě zasahujících příslušníků k evakuaci obyvatelstva. Malý autobus bude sloužit i k přepravě na delší vzdálenosti.
Dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro potřeby centrálních laboratoří FNB
Fakultní nemocnice Bulovka (dále jen „zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro použití v laboratorních provozech zadavatele (dále jen „DNS“). Jako součást diagnostik může zadavatel požadovat i bezplatnou výpůjčku zařízení k požadovaným diagnostikám a případný související spotřební materiál. ...
FN Motol - Dlouhodobá mechanická srdeční podpora
Dodávky souborů pro dlouhodobou mechanickou podporu srdeční funkcedětských pacientů před transplantací srdce.
H - lůžka  a postele
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD. Kategorizace předmětu zakázky: Kód CPV: 33192120-9 Nemocniční lůžka; 33192160-1 Lehátka 33152000-0 Inkubátor 33192150-8 Terapeutická lůžka 33192600-8 Zdvihací zařízení pro zdravotnictví
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.