Technologie na snížení prašnosti - MORAS a.s.
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie – strojů pro zpracování obilovin a sušené zeleniny. Konkrétně se jedná o čističku sítovou - univerzální, která je použitelná k čištění všech obilovin, hrachu, řepky a ostatních olejnin a obsahuje systém pro čištění sít, související dopravní cesty, možnost výměny sít. Dále jsou ...
Centrum výroby chemických specialit – skleněné reakční aparatury
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž skleněných aparatur. Jedná se o skleněné destilační nástavby nad čtyřmi míchanými reaktory.
Inovace procesu řízení výroby jader transformátorů
Předmětem výběrového řízení je pořízení technologických zařízení – dodávek, které přímo souvisí s realizací projektu „Inovace procesu řízení výroby jader transformátorů “ v souladu s Programem Operační program OPPIK 2016 –2020, Prioritní osa 1: Rozvoj výzkumu a vývoje pro inovace, specifický cíl 1.1 Zvýšit inovační výkonnost podniků, Inovační ...
Pořízení výrobní technologie na výrobu čepelek – I. etapa
Předmětem této zakázky je dodávka nové výrobní technologie blíže specifikované zadávací dokumentací. Zakázka je rozdělena na části, a to následujícím způsobem: Část 1 - Spojování, Část 2 - Kalicí pec I., Část 3 - Potisk čepelek, Část 4 - Brousící linka čepelek I., Část 5 - Pračka čepelek, Část 6 - Pokovení čepelek, Část 7 - Teflonovací linka a ...
Poptávám výrobu krájecí formy na dorty
Poptávám výrobu nerezové formy na krájení dortů. Mřížka 30x40cm s držadly. Nákres bych zaslal emailem. Celkem 3 varianty forem. Viz obrázek. Děkuji.
Centrum výroby chemických specialit – nerezové aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nerezových aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Indukční ohřev vahadel podvozků
Předmětem výběrového řízení je dodávka, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy zařízení na indukční ohřev kyvných ramen podvozků železničních kolejových vozidel.
Svařovací přípravek pro CNG
Svařovací přípravek pro svařování a následné oplechování vany pro CNG nádrže autobusu.
Vakuová odparka
Předmětem výběrového řízení je dodávka rotační vakuové odparky.
Analytické váhy
Předmětem výběrového řízení je dodávka analytických vah.
Poptávám pilový pás na dřevo
Poptávám pilový pás na dřevo, délka: 1440, šířka: 6 -9 mm, tloušťka: 0,4 - 0,6 mm. Děkuji.
Centrum výroby chemických specialit – smaltované aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka smaltovaných aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Výroba inovovaných výrobků společnosti Strojírny Hedvikov s.r.o. – pořízení technologií
Předmětem této zakázky je dodávka nových výrobních technologií, blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami. Zakázka je rozdělena na na 6 částí, a to následujícím způsobem: Část 1 – 3 osé - CNC obráběcí centrum včetně ovládacího a kontrolního systému (dále jen „část 1“), Část 2 – 3 osé HSC CNC obráběcí centrum včetně ...
Středofrekvenční zařízení k odporovému svařování
Kompletní dodávka celkem 6x středofrekvenčních závěsných odporových bodovacích kleští s různou délkou vyložení (vždy v páru, tzn. 2+2+2), dále 2 středofrekvenčních odporových zdrojů s připojeními C-kleštěmi a jednostrannou bodovací pistolí na jednom zdroji a připojenou jednostrannou bodovací pistolí na druhém zdroji.
Výběr dodavatele nástrojového vybavení obráběcích strojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka nástrojového vybavení pro nově pořízené obráběcí stroje Požadované nástrojové vybavení je rozděleno do 4 souborů, přičemž zadavatel si neklade za povinnost, aby nástrojové vybavení bylo dodáno jedním uchazečem. Jednotliví uchazeči mohou nabídnout jeden až všechny čtyři z následujících souborů. Soubor A - ...
Lis na podvozky železničních kolejových vozidel
Lis na podvozky bude sloužit ke stlačovaní celého podvozku při montáži. Více v zadávací dokumentaci
Náhrada elektrických pohonů a ventilátorů
Předmětem dodávky je cca 40 elektromotorů, včetně demontáže stávajících a montáže nově dodaných. Nové pohony jsou úzce vázány na poháněná zařízení a jejich výměna předpokládá znalost strojních zařízení. Výměna bude probíhat s ohledem naminimální omezení nepřetržitého provozu výroby.
Zakázka č. 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka traktoru, zařízení pro míchání a provzdušňování kompostu, nakladače s teleskopickým ramenem. Zakázka je rozdělená na dvě části.
Nákup ofsetového tiskového stroje
Cílem zakázky je nahradit stávající tiskový stroj za tiskový stroj, který bude provozován téměř bez využití látek obsahujících VOC.
Kompostárna bioodpadu AGRO ZIPAL s.r.o.
zemědělské stroje vhodné pro použití při kompostování
Kompostárna bioodpadu Nasavrky
zemědělské stroje vhodné pro použití pro účely zpracování bioodpadu-kompostování
Nákup technologie - CNC horizontální obráběcí centrum: ORLÍK-KOMPRESORY výrobní družstvo
Předmětem zakázky je dodávka: CNC horizontální obráběcí centrum s automatickou výměnou palet o rozměru 500x500 mm, vše včetně dopravy, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu (včetně zkušebního provozu). Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka měřící techniky pro letová měření
Předmětem plnění zakázky je dodávka, zaškolení a následná technická podpora moderního a spolehlivého systému sběru dat pro letová měření.
Robotizované svářecí pracoviště pro podsestavy podvozků autobusů
Kompletní dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště, jeho ustavení, uchycení, napojení přívodů a energií a uvedení do provozu tak, jak je detailně popsáno v technických zadávacích podmínkách.
Dodávka čtyř parciálních trolejbusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka čtyř trolejbusů s alternativním bateriovým pohonem v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.