Robotizovaná svařovací pracoviště pro podsestavy autobusů
Kompletní dodávka dvou stejných robotizovaných pracovišť, která budou svářet podsestavy podvozků autobusů.
Poptávám vybavení prodejny textilu
Koupím vybavení do prodejny second hand.
Gymnázium Hlinsko – dodávka pomůcek pro odborné učebny a laboratoře
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Vybavení onkogynekologického centra společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s.
Dodávka, montáž, instalace a uvedení do provozu přístrojového vybavení – zdravotnického prostředku - magnetické rezonance MR 3T včetně příslušenství a technologií, instruktáže, zajištění požadovaných servisních služeb, funkcionalit a technických požadavků uvedených v Příloze č. 2 zadávací dokumentace - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky - ...
Intenzifikace systému sběru BRKO BIOLIPOL SE
Předmětem zakázky je dodávka technologie pro zajištění a intenzifikaci systému sběru BRKO: - Kontejnery – 5 ks - Nosič kontejnerů – 1 ks - Vyhrnovací nástavba - 1 ks - Návěs s výtlačným čelem – 1 ks - Manipulátor – 1 ks
Protipovodňová opatření města a ORP Česká Třebová
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování a dodávky a montáže lokálního výstražného systému pro město a ORP Česká Třebová.
Dodávka parního sterilizátoru pro COS Pardubické nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení – zdravotnického prostředku – 1 ks parního sterilizátoru pro COS Pardubické nemocnice včetně příslušenství či technologií do místa plnění, v souladu s medicínským účelem a s ostatními podmínkami zadávací dokumentace a dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace - ...
SOU Svitavy – dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky
Dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
SOU Svitavy – dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky
Dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Gymnázium Litomyšl – dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů.
Sanitní vozidla ZZS PAK 2018 – typ B a C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových sanitních vozidel typu B včetně požadované zástavby a přepravních prostředků (transportních nosítek s podvozkem, vč. matrace, integrovaného zádržného systému pro děti, odnímatelným podhlavníkem, evakuačního křesla-schodolezu, scoop rámu – nosítek) a 2 ks nových sanitních vozidel typu C, včetně ...
SOŠ a SOU Polička - dodávka výukové technologie pro obor řezník - uzenář
Dodávka výukové technologie pro obor řezník - uzenář.
Odstranění zápachu ze zakryté aerované nádrže a odstranění zápachu z objektu česlovny
Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace nového dosud neužívaného zařízení pracujícího na principu fotokatalytické oxidace na dezodorizaci vzduchu z česlovny a vzdušniny z nádrží pro skladování a čištění odpadních vod.
Instalace fotovoltaického systému
Realizace fotovoltaického systému o výkonu 29,43 kW na stávající střeše přístavby haly dle Projektové dokumentace. Vyrobená elektřina bude spotřebovávána na místě a přebytky budou odváděny do distribuční sítě. Místem instalace jsou Dráby 932, 56601 Vysoké Mýto, parcela č. 4216/84, k.ú. Vysoké Mýto 788228.
Výměna napájecích čerpadel
Předmětem plnění ZAKÁZKY je DÍLO spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s postupnou výměnou napájecích čerpadel na pozici EN2, TN3, EN6-FM, EN8, TN9 a EN12-FM. ZAKÁZKA bude mít charakter dodávky „na klíč“.
Dodávka technických pracovních stanic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technických pracovnich stanic a centrálních ovládacích jednotek za účelem vybavení laboratoří zadavatelev rámci projektu "FUTURE – Budování infrastruktury na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002383.
Dodávka modelů - Simulovaný pacient I
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka modelů, simulátorů a pomůcek pro vybavení Fakulty zdravotnických studií v rámci projektu OP VVV Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury na Univerzitě Pardubice, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002413, dle specifikace předmětu plnění, která je přílohou č. 2 této zadávací dokumentace.
SOU Svitavy - dodávka zařízení pro výrobu a zpracování plastů
Dodávka zařízení pro výrobu a zpracování plastů pro učebnu plastikářských strojů pro obor Mechanik plastikářských strojů.
SOU Svitavy - dodávka strojního vybavení
Dodávka strojního vybavení pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim – dodávka gastrotechniky
Dodávka gastrotechniky pro nově budované dílny odborného výcviku v SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim.
SOŠ a SOU Polička – dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář
Dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář.
Poptávám dodávku detektoru úniku čpavku
Poptávám cenovou nabídku montáže čidla na únik čpavku.
Instalace čistých RECI-S na kotli K2, K3, K5 a K6
Předmětem realizace je zajištění materiálu, výroby, dodávky a instalace čistých recispalin (dále také RECI-S) odebíraných za filtrem a kouřovým ventilátorem a napojení na stávající potrubí tzv. špinavých recispalin odebíraných z výsypky zadního tahu kotle, a to na pravé a levé straně na kotli K2, K3, K5 a K6.
Nájem letecké techniky
Předmětem nájmu jsou 4 vrtulníky, typově schválené, letově způsobilé, určené pro výcvikové a kondiční lety pilotů, včetně zaškolení pozemního personálu a pilotů instruktorů. Zakázka je zadávána v oblasti obrany nebo bezpečnosti dle § 187.
Kolový nakladač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks kolového nakladače s příslušenstvím.