Studená, intenzifikace ÚV
intenzifikace úpravny vody - bude provedena nová technologická linka pro úpravu vody, chemické hospodářství bude doplněno o chemikálie pro čištění keramických membrán, bude vybaveno novými zásobníky se snímači hladiny a novými dávkovacími čerpadly, bude provedena stavební příprava pro osazení nové stanice CO2 a dále budou provedeny další stavební ...
Poptávám štípací kříž
Poptávám štípací kříž. Agama štípačka, sháním Kříž pro LS6T-LS8T.
Dodávka ventilátorů a anesteziologických přístrojů pro oddělení ARO Nemocnice Český Krumlov, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks ventilátorů a 3 ks anesteziologických přístrojů a 1 ks transportního ventilátoru pro oddělení ARO Nemocnice Český Krumlov, a.s. dle požadavků zadavatele (dle zadávací dokumentace, vč. příloh a uvedení do řádného provozu, vč. předání veškeré dokumentace nezbytné k řádnému užívání předmětu veřejné ...
Dodávka kompletního setu laserové technologie III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního setu laserové technologie skládající se z diodového diskového laserového zdroje, řezací hlavy, optického vlákna a chladiče, včetně příslušenství dle zadávací dokumentace.
Automatický biochemický analyzátor
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Automatický biochemický analyzátor pro stanovení specifických IgE protilátek proti molekulárním alergenům a stanovení autoprotilátek.
Srážecí stanice fosforu na vtoku do VN Jordán - dodávka stanice a související práce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka objektu srážecí stanice fosforu včetně technologie, dávkovacího potrubí, opevnění koryta, opravy komunikace a měření průtoku na vtoku nad vodní nádrží Jordán v Táboře.
Poptávám bazarovou odstředivku na mléko
Poptávám bazarovou odstředivku na mléko s hodinovým výkonem od 1000 do 5000l mléka. Děkuji za informaci.
Nákup technologií v rámci projektu Linka - vstřikovací lis s drtičem na recyklaci plastových odpadů
Dodávka linky vstřikolisu s drtičem na recyklaci plastových odpadů.
Defibrilátory s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky implantabilních defibrilátorů s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií a s možností optimalizace srdeční resynchronizační léčby ...
Speciální zdravotnický nábytek pro Centrální sterilizaci nemocnice České Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku speciálního zdravotnického nábytku pro uložení sterilního materiálu a veškerého dalšího materiálu dodávaného externími dodavateli pro Centrální operační sály, který bude uskladněn na Centrální sterilizaci v Nemocnici České Budějovice, a.s. Předmět veřejné zakázky je specifikován touto ...
Diagnostika pro imunohematologická vyšetření se zápůjčkou 2 analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro imunohematologické analyzátory pro Nemocnic České Budějovice, a.s., Transfúzní oddělení. Předmětem zápůjčky jsou dva imunohematologické analyzátory.
Transkatetrová aortální chlopeň pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Transkatetrová aortální chlopeň včetně příslušenství. Medicínský účel: Katetrizační implantace aortální chlopně se používá u rizikových pacientů s aortální stenózou, u nichž je chirurgická náhrada aortální chlopně zatížena vysokým operačním rizikem a náročnou a velmi nákladnou pooperační péčí. Použití této metody přináší menší riziko, kratší a ...
Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy 4 ks “ pro pracoviště digestivní endoskopie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem - 3 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem, 3 ks" pro pracoviště Centrální operační sály Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Dodávka 3 kusů kolových traktorů včetně čelních nakladačů
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks kolových pěstebních traktorů - UKT včetně namontovaných čelních nakladačů a příslušenství (lopata). Součástí dodávky traktorů, včetně čelních nakladačů, bude vždy jejich prezentace, kterou se prokáže bezchybnost, kompletnost, způsobilost k provozu a úplné splnění požadovaných vlastností dodávky podle ...
NEMA - materiálové využití odpadů
Předmětem zakázky je pořízení štěpkovacího stroje a nakladače za účelem materiálového využití odpadů. Předmětem zakázky je rovněž doprava do místa plnění vč. montáže, předání dokladů definovanými kupními smlouvami, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu.
Tomografický mikroskop pro PřF JU
Předmětem plnění je dodávka 3D rentgenového mikroskopu s vysokým rozlišením, pracujícího na principu tomografie, pro Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
KSB pila s.r.o. - Projekt materiálového využití odpadů - dodávka nakladače a mobilního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolového nakladače a mobilního zařízení na výrobu štěpky. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Inkubátor pro transport novorozenců s certifikací pro leteckou záchranou službu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka inkubátoru pro transport novorozenců všech váhových i gestačních kategorií s možností rozšíření i o malé kojence, s certifikací pro LZS.
Snížení energetické náročnosti nemocnice Dačice, a.s. - energetický zdroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace dvou teplovodních plynových kondenzačních kotlů, výměníkové stanice, vzduchotechnika, měření a regulace a související stavební úpravy prostoru.
Informační systém pro videomanagement operačních sálů Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, výpočetní techniky (hardware a software) a poskytnutí souvisejících odborných služeb (montáž, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy) za účelem vybudování řešení pro podporu a řízení procesů videomanagementu operačních sálů zadavatele včetně propojení jednotlivých ...
Defibrilátory pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky defibrilátorů pro Nemocnici České Budějovice, a.s., a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávka validovaných testů pro rychlou diagnostiku virových gastroenteritid
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky validovaných testů pro rychlou diagnostiku virových gastroenteritid pro Laboratoř klinické mikrobiologie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka validovaných diagnostik a kontrolních materiálů pro stanovení protilátek proti chlamydiím
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik a kontrolních materiálů pro stanovení protilátek proti chlamydiím metodou MIF (mikroimunofluorescence) pro Laboratoř klinické mikrobiologie, Pracoviště virologie Nemocnice České Budějovice, a.s.