Výstavba linky pro zpracování bioodpadů
Předmětem zakázky je výstavba haly s instalovanou technologií na zpracování a úpravu bioodpadů pro bioplynovou stanici.
Dodávky diagnostik pro vyšetřování proteinů validovanými metodami
Předmětem jsou dodávky diagnostik pro vyšetřování proteinů validovanými metodami s výpůjčkou plně automatizovaného analyzátoru na principu nefelometrie pro Centrální laboratoře NCB laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště imunologie.
Dodávka biologických a mechanických chlopní
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky biologických a mechanických chlopní pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Bioanalyzer pro určení kvality DNA/RNA
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Bioanalyzer pro určení kvality DNA/RNA pro pracoviště - laboratoř molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a,.s.
React - EU - Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je modernizace přístrojového vybavení Nemocnice Prachatice, a.s. v rámci projektu v rámci projektu s názvem React-EU - Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s. a registračním číslem CZ.06.6.127/0.0/0.0/21_121/0016382. Předmět veřejné zakázky je rozdělený na dvě (2) samostatné části.
Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - zdravotnická lůžka
Předmětem veřejné zakázky „Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. -ZDRAVOTNICKÁ LŮŽKA“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 pro Nemocnici Tábor, a.s.
Flowcytometr průtokový
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Flowcytometr průtokový“ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s
Konverze Tábor - Posílení výkonu hlavní výměníkové stanice C-Energy Planá
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla spočívajícího v úpravě a doplnění zařízení stávající horkovodní stanice na zdroji zadavatele a osazení zvyšovacího oběhového čerpadla ve výměníkové stanici VS34 pro zajištění spolehlivých dodávek tepla do celé tepelné sítě v aglomeraci - Tábor-Sezimovo Ústí - Planá nad Lužnicí. Součástí díla budou ...
Analyzátor LC/MS QQQ
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Analyzátor LC/MS QQQ “ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s.
Cytogenetický analyzátor - Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Cytogenetický analyzátor (Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu) “.
Cytogenetický analyzátor - Systém pro automatické vyhledávání a analýza metafází
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Cytogenetický analyzátor (Systém pro automatické vyhledávání a analýza metafází )“
Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí. Část 1 - zdravotnická zařízení Předmětem této části je dodávka zdravotnického zařízení dle jednotlivých příloh této zadávací dokumentace. Část 2 - drobné elektrozařízení a bílá technika Předmětem této části ...
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Automatický biochemický analyzátor močová analýza
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Automatický biochemický analyzátor- močová analýza “
ELISA analyzátor velký - Imunologie
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ELISA analyzátor velký, Imunologie “.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Hmotnostní spektrometr" pro pracoviště - centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s.
Tkáňový automat lineární
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Tkáňový automat lineární “ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice a.s.,
Transportní vozíky pro centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku transportních vozíků pro centrální sterilizaci.
Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím “ pro pracoviště digestivní endoskopie gastroeneterologického oddělení Nemocnice České Budějovice, a.s.
React - EU- Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je modernizace přístrojového vybavení Nemocnice Prachatice, a.s. v rámci projektu v rámci projektu s názvem React-EU - Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s. a registračním číslem CZ.06.6.127/0.0/0.0/21_121/0016382. Předmět veřejné zakázky je rozdělený na čtrnáct (14) samostatných části.
Poptáváme dodávku nového výtahu do bytového domu
Poptáváme nový výtah do bytového domu o 4 patrech.
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Dodávka traktorové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks kolových traktorů 95kW s ramenovou a podsvodidlovou sekačkou, 1 ks kolového traktoru 95kW s ramenovou sekačkou, radlicí a sypací nástavbou a 1 ks kolového traktoru 95kW s ramenovou sekačkou a frézou na asfalt, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. ...
Dodávka automobilové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks nákladních automobilů 4 x 4 jako nosiče výměnných nástaveb pro údržbu komunikací, 6 ks sypacích nástaveb, 6 ks sněhových radlic, 3 ks trojstranných sklápěcích koreb, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
CT pro urgentní příjem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „CT pro urgentní příjem, pozáruční „full servis“ na 8 roků včetně vakuových prvků.