Dodávka a servis CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky dodávka, „full“ záruční servis a „full“ pozáruční servis multislice celotělového CT skeneru s akvizicí prostřednictvím minimálně 64 detektorových řad v ose Z na jednu rotaci 360° a možností zobrazení 128-mi vrstev za jednu otáčku. CT systém bude určen pro veškeré moderní diagnostické aplikace. Přístroj bude dodán s ...
Materiální vybavení CLZS
Předmětem VZ je dodávka 3 kusů zdravotnických přístrojů určených pro vybavení transportních jednotek pro pacienta (PTU - patient transport unit) umisťovaných do letounů Airbus A-319 a CASA C-295 M k provádění vzdušné evakuace raněných a nemocných ze zahraničních misí a dle potřeby pro vybavení vrtulníků používaných Centrem vojenské letecké ...
Digitalizace RTG provozu metodou nepřímé digitalizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace, odzkoušení, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy souboru technologie a SW vybavení pro radiodiagnostické odd dle technické specifikace.
Dodávka technologie pro centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy souboru technologie pro centrální sterilizaci dle technické specifikace.
Centrum pro seniory ZAHRADA Bystřice pod Hostýnem – vybavení interiérů
Předmět veřejné zakázky je dodávka a instalace vnitřního vybavení stavby Centra pro seniory ZAHRADA Bystřice pod Hostýnem. Předmět veřejné zakázky kromě vlastní dodávky zahrnuje i dopravu na místo plnění a úklid po montáži.