Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Operační instrumentárium II
Předmětem plnění je dodávka nového zdravotnického vybavení - operačního instrumentária včetně příslušenství, pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Jihlava. Podrobný popis je uveden u jednotlivých částí zakázky, které jsou zadávány samostatně.
Dodávka přenosných monitorů/defibrilátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky až 65 kusů přenosných monitorů/defibrilátorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvková organizace. Dodávky budou realizovány v průběhu 6 let ode dne uzavření rámcové smlouvy s jedním účastníkem.
Zdravotnická technika pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky, určené pro stanice intenzivní péče na odděleních ARO, CHIR a PED Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je bezplatný záruční servis a provádění povinných PBTK.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Operační instrumentárium
Předmětem plnění výše uvedeného zadávacího řízení jsou dodávky nových sad operačního instrumentária včetně veškerých součástí a příslušenství, určeného pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Jihlava.
Endoskopická věž s elektromagnetickou navigací
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nové endoskopické věže s elektromagnetickou navigací včetně veškerého příslušenství a součástí. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění povinných PBTK.
Servis zdravotnických prostředků pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování odborné údržby, servisu, oprav a preventivních bezpečnostně technických prohlídek zdravotnických prostředků pro intenzivní péči, kterými disponuje zadavatel na svém pracovišti.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - vybavení operačních sálů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dílčí dodávky zdravotnického vybavení včetně příslušenství, určeného pro centrální operační sály Nemocnice Jihlava. Zakázka je dělena na části, přičemž každá část je zadávána samostatně.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Magnetická rezonance
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové magnetické rezonance včetně souvisejícího příslušenství a dalších dodávek a služeb. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis, provádění PBTK a pozáručního komplexního servisu po dobu 96 měsíců.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Komplement
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového zdravotnického vybavení pro gynekologicko-porodnické oddělení a oddělení centrální sterilizace Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění PBTK.
Zvýšení kvality návazné péče - Pacientská lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 100 kusů nových, nepoužitých elektricky polohovatelných pacientských lůžek, včetně matrací a nočních pacientských stolků. Součástí předmětu plnění je i bezplatný záruční servis.
Servis zdravotnických prostředků pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je poskytování odborné údržby, servisu, oprav a preventivních bezpečnostně technických prohlídek zdravotnických prostředků pro intenzivní péči.
Nemocnice Jihlava - CT 64
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové nepoužité výpočetní tomografie, včetně příslušenství a bezplatného záručního servisu, pro oddělení zobrazovacích metod Nemocnice Jihlava.
Zvýšení kvality návazné péče - endoskopie
Dodávka lékařských přístrojů a vybavení pro Nemocnici Jihlava. Zakázka je rozdělena na 6 částí, z nichž každá je zadávána samostatně.
Zvýšení kvality návazné péče - Operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 4 kusů nových, nepoužitých operačních stolů – 3 kusů systémových stolů pro obecnou chirurgii, ortopedii a traumatologii a 1 kusu mobilního operačního stolu.
Zvýšení kvality návazné péče - Rehabilitační vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového nepoužitého rehabilitačního zdravotnického vybavení pro oddělení geriatrické a následné péče Nemocnice Jihlava.
Nemocnice Jihlava - SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, hybridního systému SPECT/CT včetně příslušenství, bezplatného záručního servisu a provádění povinných bezpečnostně technických kontrol.
Zvýšení kvality návazné péče - rehabilitace-fyzikální terapie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky terapeutického laseru, terapeutické plošiny pro posturální vyšetření a terapii, terapeutického lehátka, elektroléčebného přístroje, celotělové vany s vodní a vzduchovou masáží, přístroje pro funkční terapii ruky, 3D pulzní magnetoterapie, ramenní motodlahy, kombinovaného přístroje pro vertikalizaci, ...
Zvýšení kvality návazné péče - centrální operační sály a urgentní příjem
Dodávka přístrojů a vybavení pro centrální operační sály a urgentní příjem Nemocnice Jihlava. Zakázka je rozdělena na 7 částí, z nichž každá je zadávána samostatně.
Zvýšení kvality návazné péče  - Lůžka VZ005
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 200 ks nových, nepoužitých elektricky polohovatelných lůžek včetně matrace, příslušenství a nočních stolků. Předmětem plnění je také záruční servis a provádění PBTK po dobu 8 let.
Dodávka automatického zařízení pro dávkování radiofarmaka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, dosud nepoužitého, plně automatického zařízení pro přípravu a aplikaci dávek radiofarmaka včetně příslušenství.
Nemocnice Jihlava – dodávka PET/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, dosud nepoužitého hybridního zařízení PET/CT, včetně dopravy na místo určení instalace, montáž a uvedení zařízení do provozu, provedení instruktáže osob zadavatele.
Nemocnice Jihlava – dodávka PET/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, dosud nepoužitého hybridního zařízení PET/CT, včetně dopravy na místo určení instalace, montáž a uvedení zařízení do provozu, provedení instruktáže osob zadavatele.
Poptávám stomatologické pomůcky
Poptávám cenovou nabídku na Vertise Flow.