Ultrazvukový přístroj se sondami
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje se sondami a dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
ÚVN - VoFN Praha - Robotický operační systém - nákup
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks robotického operačního systému vč. příslušenství, dodávek nástrojů/spotřebního zdravotnického materiálu, poskytování pozáručního servisu a dále 1 ks operačního stolu pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha.
Operační stoly a světla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních stolů a operačních světel - blíže viz ZD.
Přístrojové vybavení pro sterilizaci a mytí nástrojů na klinice infekčních nemocí
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů parních sterilizátorů a 1 kusu myčky nástrojů pro Kliniku infekčních nemocí FNB a 1., 2. a 3. LF UK (dále jen „přístroje“), včetně uvedení dodaných přístrojů do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, dodání technologického projektu pro stavební přípravu, včetně ...
FN Motol - Dodávky systémů zajištění léčby hydrocephalu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky systémů pro zajištění léčby hydrocephalu pro potřeby Neurochirurgické kliniky dětí a dospělých 2. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Kardiostimulátory včetně příslušenství pro dospělé pacienty
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství určených k zajištění léčby poruch srdečního rytmu pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Centrální žilní katétry pro dospělé
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky centrálních žilních katétrů pro dospělé, k zajištění dlouhodobého žilního vstupu s možností aplikace vysokých objemů (infuze, parenterální výživa, apod.) u dospělých pacientů.
FN Motol - Hrudní drenážní systémy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky hrudních drenážních systémů k odsávání vzduchu a tekutin z dutiny hrudní nebo mediastina.
Pulsatilní systém pro podporu oběhu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého zdravotnického přístroje, zabezpečení záručního a pozáručního servisu tohoto přístroje po dobu 8 let a zajištění průběžných dodávek spotřebního materiálu po dobu 4 let.
FN Motol - Spotřební materiál k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger sloužící k udržování tělesné teploty pacienta během i po chirurgickém výkonu.
Dodávky spotřebního materiálu, nitrodřeňových hřebů a šroubů na zlomeniny proximálního humeru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro osteosyntézu dvou až čtyř úlomkových zlomenin horního konce pažní kosti pro krátký hřeb a dále pro osteosyntézu příčných, krátkých šikmých a spirálních zlomenin diafýzy pažní kosti pro dlouhý hřeb.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks ultrazvukového přístroje vč. příslušenství pro III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i ...
REACT EU 98 - Výhřevná lůžka pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů výhřevných lůžek pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem pro Gynekologicko - porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Předmět plnění je ...
REACT EU 98 - Mobilní EEG a transkraniální robotický doppler - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks mobilního EEG a transkraniálního robotického doppleru pro II. Interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Intraoperační ultrazvukový průtokoměr
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka intraoperačního ultrazvukového průtokoměru pro II. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Z důvodu časově omezené možnosti čerpání finančních ...
FN Motol - Dodávky implantabilních neurostimulačních systémů pro léčbu bolestivých stavů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Implantabilního neurostimulačního systému umožňujícího léčbu bolestivých stavů metodou periferní a míšní stimulace ve variantách základní dobíjitelný a pokročilý nedobíjitelný s požadavkem na MRI kompatibilitu.
FN Motol - Lineární katry - 2x3 řady střídavě uspořádaných svorek
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lineárních katrů - 2x3 řady střídavě uspořádaných svorek sloužících k separaci tkání proříznutím za současného hermetického prošití obou konců oddělených tkání a jsou vybaveny integrálním nožem.
FN Motol - Chirurgický telemanipulátor - nájem na 60 měsíců
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Oddělení centrálních operačních sálů pro dospělé 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent. Předmět plnění, tj. najatá věc je specifikována v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Technická specifikace) a rovněž ...
REACT EU 98 - Cholangioskop perkutánní s věží - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopického systému pro výkony cholangioskopie pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Předmět plnění je pořizován v rámci 98. Výzvy ...
FN Motol - Intrakardiální echokardiografický katetr II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného pro zobrazování srdečních struktur při katetrizační léčbě arytmií.
FN Motol - Kardiostimulátory včetně příslušenství pro pediatrické pacienty
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství určených k zajištění léčby poruch srdečního rytmu.
Ultrazvukové přístroje pro interní oddělení
Dodávka ultrazvukových přístrojů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti, tedy po dobou 10 let.
Dodávka zdravotnických prostředků I. 2022
Veřejná zakázka spočívá v dodávce zdravotnických prostředků uvedených v bodě 2.3 zadávací dokumentace.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky - Dodávka spotřebního materiálu a bezplatná výpůjčka přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran s proplachem a bezplatná výpůjčka podtlakové léčebné jednotky s proplachem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.