Přístrojové vybavení fyzioterapie LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro fyzioterapii vč. příslušenství pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně technické ...
Dodávka 2 ks myček instrumentaria
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - myček instrumentária.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnosticko-léčebného přístrojového parku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístroje - Ultrazvukového přístroje echokardiografického pro kardiologii, včetně záručního servisu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2.
Dodávka a instalace monitorovacích zařízení včetně příslušenství, pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových monitorovacích zařízení, včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy o průběžných dodávkách spotřebního materiálu. Dodávka zdravotnických přístrojů a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu je předmětem ve všech částech ...
Dodávka a instalace 4 ks transportních lehátek vč. příslušenství a servisní smlouvy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 4 ks nových transportních lehátek včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené zboží musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Dodávky implantabilních kardioverterů - defibrilátorů včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních kardioverterů - defibrilátorů včetně jejich příslušenství po dobu 3 let od účinnosti Kupní smlouvy.
Pořízení neuromodulačních a neurostimulačních systémů
předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky neuromodulačních a neurostimulačních systémů
Dodávky IVD a spotřebního materiálu pro realizaci imunoanalytických vyšetření (IIFT, ELISA, WB)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky IVD a spotřebního materiálu pro realizaci imunoanalytických vyšetření (IIFT, ELISA, WB) spojené s výpůjčkou imunoanalytických analyzátorů (ELISA, WB, IIFT) včetně UPS, SW a dalšího potřebného zařízení.
Elektrochirurgický generátor
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Monitorovací systémy
I. Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - monitorovacího systému.
FN Osrava - RTG přísttroj s O-ramenem s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nového 1 ks přístroje s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do řádného bezpečného a bezproblémového provozu, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji a dodávky spotřebního materiálu.
Sítnicová kamera pro neonatologické pacienty s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nového 1 ks přístroje s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji.
Ultrazvuková a videobronchoskopická technika pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy
Předmětem plnění je dodávka ultrazvukové a videobronchoskopické techniky (ultrazvukový diagnostický skener, videobronchoskop ultrazvukový, dětský, intubační) vše s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným souborům ZT. Předmět plnění Je ...
Jendorázová imunoadsorpční terapie na přístroji ADAsorb pomocí nespecifické imunoadsorpční kolony
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových imunoadsorpčních kolon a dalšího materiálu určeného k nespecifické semi-selektivní imunoadsorpci pomocí jednorázové imunoadsorpční kolony pro Krevní centrum FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Mycí a dezinfekční automaty, sušící skříň, videobronchoskop vč. příslušenství
Předmětem plnění jsou dodávky nových systémů zdravotnické technologie s příslušenstvím, nutných pro instalaci, uvedení do řádného bezpečného a bezproblémového provozu, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům zdravotnické technologie a dodávky spotřebního materiálu.
Dodávka 2 ks operačních mobilních stolů včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky a instalace nových přístrojů včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu 2 ks operačních mobilních stolů.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnostickoléčebného přístrojového parku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů včetně záručního servisu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen na 3 částí: 1. část: Laparoskopická věž ...
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky výrobce Hamilton Medical
Předmětem plnění je poskytování servisních služeb bez náhradních dílů vybrané zdravotnické techniky výrobce Hamilton Medical. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnosticko-léčebného přístrojového parku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů včetně záručního servisu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen na 8 částí: 1. část: Ultrazvukový přístroj ...
Servis rentgenových přístrojů na dobu neurčitou
Předmětem veřejné zakázky je uzavření servisní smlouvy na kompletní pozáruční servis a údržbu rentgenových přístrojů, které jsou majetkem zadavatele: RTG PŘÍSTROJ MULTIFUNKČNÍ S C-RAMENEM ARTIS ZEE STĚNA RTG SKLOPNÁ AXIOM LUMINOS dRF PŘÍSTROJ RTG YSIO MAX SKIAGRAFICKÝ Výrobcem všech rentgenových přístrojů je společnost SIEMENS A.G.
Magnetická rezonance
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Zároveň je součástí VZ zabezpečení komplexního „FULL“ servisu po ...
Dodávka ultrazvukových přístrojů pro Vítkovickou nemocnici
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - ultrazvukových přístrojů.
Systém pro sekvenování nové generace a skenování microarray čipů s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nového 1 ks systému, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému systému a průběžné a opakované dodávky laboratorních diagnostik.
Ultrazvukový systém (specializovaný pro urologii) s příslušenstvím II
Předmětem plnění je dodávka nového souboru zdravotnické technologie („ZT“) s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným souborům zdravotnické technologie pro Urologickou kliniku FNO.
Vícemístná hyperbarická komora
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hyperbarické komory s příslušenstvím specifikovaným v technické specifikaci, záruční a pozáruční servis všech dodaných zařízení. Nabízené zařízení musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci veřejné zakázky.