Videoendoskopické systémy vč. příslušenství pro gastroenterologii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 2ks videoendoskopických systémů vč. příslušenství pro gastroenterologii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Vysokovýkonný laser
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks vysokovýkonného terapeutického laseru do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci paže
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci paže do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci ruky a prstů
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci ruky a prstů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Ultrazvukový přístroj pro interní oddělení II
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů – 1ks ultrazvukového přístroje do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Digitální skiagrafické pracoviště pro odd. RDG Jičín
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje – 1ks digitálního rtg skiagrafického systému do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výpůjčka analyzátoru a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem: a) Rámcové dohody - Rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů dle § 131 odst. 1 ZZVZ. Rámcová dohoda ...
Lůžka resuscitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 4 kusů nových resuscitačních lůžek vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka polohovací vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 115 kusů nových polohovacích lůžek včetně příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Stoly operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních stolů vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Videoendoskopické systémy pro centrální operační sály
Předmětem této zakázky je dodávka nových zařízení - videoendoskopických systémů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Svítidla operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních svítidel vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výměna zdroje ionizujícího záření v kobaltovém ozařovači
Předmětem této zakázky je výměna zdroje ionizujícího záření - uzavřeného radionuklidového zářiče 60Co (dále jen "URZ") v radioterapeutickém ozařovači TERAGAM 01 formou výměny kompletní ozařovací hlavice, včetně souvisejících instalačních prací a služeb, na oddělení radiační a klinické onkologie Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dozimetrie relativní pro terapeutické ozařovače
Předmětem této zakázky je dodávka nového zařízení pro relativní dozimetrii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Oblastní nemocnice Jičín, a.s. - obměna gamakamery pro odd. nukleární medicíny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hybridního zobrazovacího systému SPECT/CT se dvěma plně digitálními detektory SPECT a integrovaným diagnostickým multidetektorovým CT zařízením pro pořizování CT obrazů za účelem obrazové fúze a lokalizace, s využitím zejména v oborech interního lékařství, kardiologie, neurologie, onkologie, ortopedie, ...
Přístrojové vybavení KOC Nemocnice Nový Jičín a.s. - Automatický afterloading pro HDRbrachyterapii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka automatického afterloadingu pro HDR brachyterapii, včetně pozáručního servisu.
Přístrojové vybavení KOC Nemocnice Nový Jičín a.s. - Automatický afterloading pro HDRbrachyterapii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka automatického afterloadingu pro HDR brachyterapii, včetně pozáručního servisu.
Obměna CT včetně příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému CT, tlakového injektoru a dodávka stavebních prací, souvisejících s plněním zakázky pro Oblastní nemocnici Jičín a.s.
Obměna CT včetně příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému CT, tlakového injektoru a dodávka stavebních prací, souvisejících s plněním zakázky pro Oblastní nemocnici Jičín a.s.
Poptáváme nemocniční lůžka, polohovací
Sháníme polohovatelná lůžka - sloupové lůžko se zdvihem a polohováním ložné plochy elektromotory, 4dílná ložná plocha, autoregrese zádového dílu min. 11 cm, Trendelenburk/Antitrendelenburk elektromotory 16 st., autokontura, možnost nastavení kardiackého křesla, zdvih nejlépe 37-75 cm, kolečka nejlépe 125 mm, dřevěné obložení, ruční ovladač s GO ...