ReactEU-98-KV - Monitorovací systém
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Monitorovací systém“ zahrnuje dodávku monitorovacích systémů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři části: Část 1 - Monitorovací systém + centrála (dětské odd.) Část 2 - Monitorovací systém + centrála (odd. gynekologie) Část 3 - Telemetrie + centrála (interní ...
ReactEU-100 - Čtečka pro drogový screening
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Čtečka pro drogový screening“ zahrnuje dodávku čtečky pro drogový screening pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Robotické rameno
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Robotické rameno“ zahrnuje dodávku robotického ramena pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Stretcher
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Stretcher“ (dále „VZ“) zahrnuje dodávku stretcherů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Infuzní technika“ je dodávka: Část 1: infuzních pump, lineárních dávkovačů a monitorovacích centrál pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž dodávky vybraného spotřebního materiálu v rámci Rámcové smlouvy po dobu 5 let (viz Příloha č. 5.1) a 5 letý pozáruční kompletní ...
ReactEU-98-KV - Upgrade gamakamery
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Upgrade gamakamery“ zahrnuje upgrade stávající gamakamery, kterou vlastní a provozuje KKN, v nemocnici v Karlových Varech, odd. nukleární medicíny, na gamakameru na úroveň danou technickou specifikací. Předmět plnění zahrnuje rovněž poskytování pozáručního servisu, po ukončení záruční doby, v délce 60-ti ...
Systém k nalezení sentinelové uzliny
Předmět veřejné zakázky „Systém k nalezení sentinelové uzliny“ zahrnuje dodávku systému k nalezení sentinelové uzliny pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV a ReactEU-98- Cheb - Prostorová dezinfekce
Předmět veřejné zakázky "ReactEU-98-KV a ReactEU-98-Cheb_Prostorová dezinfekce" zahrnuje dodávku UVC dezinfekce a chemické aerosolové dezinfekce pro KKN, nemocnici v Karlových Varech a nemocnici v Chebu. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části: Část 1 - UVC dezinfekce Část 2 - Chemické aerosolové dezinfekce
ReactEU-98-KV - Holterovský systém
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Holterovský systém“ zahrnuje dodávku EKG holterů a tlakových holterů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 - Rozmrazovač plazmy
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Rozmrazovač plazmy“ zahrnuje dodávku 1 ks rozmrazovače plazmy pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 - Hmotnostní spektrometr
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Hmotnostní spektrometr“ zahrnuje dodávku hmotnostního spektrometru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Rozvoj a modernizace pracovišť Nemocnice Sokolov navazujících na urgentní příjem
Předmětem plnění jsou dodávky zdravotnických přístrojů a vybavení pro Nemocnici Sokolov, veřejná zakázka je rozdělena na 10 samostatných částí ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ. Předmět plnění veřejné zakázky resp. každé části veřejné zakázky je vymezen zadávací dokumentací, vzorem Smlouvy pro každou část veřejné zakázky a technickou specifikací ...
ReactEU-98-KV - Systém hrudní drenáže
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Systém hrudní drenáže“ zahrnuje dodávku 6 ks systému hrudní drenáže pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Stretcher
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Stretcher“ zahrnuje dodávku stretcherů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - CTG
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_CTG“ zahrnuje dodávku 2 ks přístroje CTG pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - 3D laparoskop
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_3D laparoskop“ zahrnuje dodávku 1 ks 3D laparoskopu pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Ultrazvuky
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Ultrazvuky“ zahrnuje dodávku ultrazvuků pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři části: Část 1 - UZV (RDG) Část 2 - UZV (URL) Část 3 - UZV (GYN) Část 4 - UZV (KAR)
Počítačová tomografie - CT
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-Cheb_Počítačová tomografie - CT - Cheb“ zahrnuje dodávku CT přístroje pro KKN v nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis po dobu 60 měsíců.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXV
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení" je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.-nemocnice v Chebu-Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu". Předmětem je Část 54-Sedací nábytek, Část 55-Nábytek-stoly, ...
Poskytování servisních služeb pro vybrané zdravotnické přístroje
Předmětem veřejné zakázky „Poskytování servisních služeb pro vybrané zdravotnické přístroje“ je provádění údržby a servisu stávajících zdravotnických přístrojů, které vlastní a provozuje Karlovarská krajská nemocnice a.s., po dobu 5 let, a to v rozsahu specifikovaném ZD. Veřejná zakázka je rozdělená na dvě části: Část 1 - Poskytování ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXIV, část 53
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 53 - TP-5254 Vyplachovač a desinfektor ložních ...
Hybridní gamakamera SPECT/CT
Předmět veřejné zakázky „Hybridní gamakamera SPECT/CT“ (dále „VZ“ nebo „gamakamera“) zahrnuje dodávku hybridní gamakamery SPECT/CT přístroje pro KKN v nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Počítačová tomografie CT Cheb
Předmět veřejné zakázky „Počítačová tomografie CT Cheb“ zahrnuje dodávku CT přístroje pro KKN v nemocnici v Chebu. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Počítačová tomografie CT
Předmět veřejné zakázky zahrnuje dodávku CT přístroje pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXIV
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 52 - TP-5220 Myčka/dezinfektor endoskopů, ...