Reagenční činidla a spotřební materiál pro vyšetření hormonů a protilátek štítné žlázy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek reagencií pro vyšetření hormonů a protilátek štítné žlázy a markerů kostního metabolismu pro Nemocnici Na Homolce, oddělení OKBHI IA metody a bezplatná výpůjčka plně automatizovaného analytického sytému pro heterogenní imunoanalýzu včetně příslušenství, SW a ...
Separátory (elektrostatický separátor)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrostatického separátoru s měřícím rackem, včetně jeho dodávky, instalace a montáže. Zadavatel požaduje dodání předmětu veřejné zakázky dle jeho požadavků, které jsou definovány dále v rámci technických požadavků, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Digitální mikroskop
Digitální stereomikroskop se snímáním obrazu a vyhodnocovacím softwarem s možností snímat vzorky mimo stojan.
FNKV - Diagnostika a přístrojové vybavení pro vyšetřování infekčních markerů na Transfuzním oddělení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou kompletní dodávky diagnostik včetně kalibračního, kontrolního a navazujícího spotřebního materiálu a bezplatné zápůjčky dvou kusů stejných plně automatických uzavřených analyzátorů k vyšetřování infekčních markerů v krvi.
Dodávky ZP-IVD- souprav pro expresní molekulární diagnostiku respiračních patogenů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky originálních reagencií a firemního provozního spotřebního materiálu pro zajištění expresní molekulární diagnostiky respiračních patogenů. Nedílnou součástí zakázky součásti předmětu plnění je bezplatná zápůjčka přístroje ( nový nebo repasovaný) pro automatické vyhodnocování molekulární diagnostiky.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 30 (špičky pro automatické pipety)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka špiček pro automatické pipety. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody.
Upgrade aparatury Spektrometr NAP XPS
Předmětem veřejné zakázky je upgrade aparatury Spektrometr NAP XPS, a to dle technických specifikací požadovaných zadavatelem.
Fotoelektronový spektrometr pro analýzy v reálných podmínkách
Předmětem veřejné zakázky je pořízení fotoelektronového spektrometru pro analýzy v reálných podmínkách, a to dle technických specifikací požadovaných zadavatelem.
Diagnostické sety na identifikaci mikroorganismů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických setů a spotřebního materiálu na identifikaci mikroorganismů a vyšetření jejich citlivosti k antimikrobním preparátům pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodání diagnostických souprav pro laboratorní vyšetření infekčních markerů dárců krve
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky diagnostických souprav a souvisejícího spotřebního materiálu a bezplatná zápůjčka a servis k tomu potřebných technologií pro vyšetření infekčních marketů, celkové bílkoviny a IgG a pro molekulárně biologická vyšeření - stanovení přímé detekce virové RNA/DNA (NAT) u dárců krve a jejich složek ...
Kultivační komory s osvětlením z boku
Plnění zakázky spočívá v dodávkách požadovaného zboží - 2 komor pro pěstování rostlin. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Trhací stroj (upgrade instrumentovaného trhacího stroje)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dílů pro instrumentovaný trhací stroj zadavatele, které rozšíří jeho stávající možnosti programování měření, zajistí efektivnější ergonomii pracoviště prostřednictvím dotykového zařízení a umožní přesné měření a stanovení modulu pružnosti a Poissonova čísla u kovových i nekovových materiálů. Zadavatel požaduje ...
Testy PCR na respirační viry
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro PCR testy na respirační viry (chřipka, SARS-CoV-2, respirační multiplex) a kitů pro izolaci DNA/RNA pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Vypracování projektové dokumentace zařízení a dodávky funkčního prototypu pro společnost METOIL s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky „Vypracování projektové dokumentace zařízení a dodávky funkčního prototypu pro společnost METOIL s.r.o.“ jsou návrh a výroba experimentálního technologického zařízení na zpracování radioaktivních kapalných a semikapalných roztoků sorpcí a následnou fixací do cementové nebo geopolymerní matrice. CPV kódy ...
REISSUE_2_Dipole correctors for momentum filter TP20_007/074
Předmětem veřejné zakázky je dodání systému (včetně veškerého příslušenství) zadavateli, který je podrobně popsán v příloze č. 1 a v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka přístroje pro real time PCR analýzu genové exprese
Dodávka 1 kusu přístroje na analýzu genové exprese metodou relativní kvantifikace a absolutní kvantifikace komplementární DNA pro Ústav patologické fyziologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Dodávka reagencií (izolačních kitů) a spotřebního materiálu pro laboratoř molekulární diagnostiky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik, reagencií a spotřebního materiálu k izolaci DNA i RNA bakterií a virů pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka multifunkčních destičkových readerů
Předmětem zakázky je dodávka 2 multifunkčních destičkových readerů pro pracoviště ÚHKT, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, záručního servisu a dále dle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
Přímý fluorescenční mikroskop včetně příslušenství
Přímý fluorescenční mikroskop včetně příslušenství.
Dodávka FT Ramanova spektrometru s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka FT Ramanova spektrometru s příslušenstvím.
Automatizační platforma s instrumentací pro analýzy s vysokou propustností II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatizační platformy s instrumentací pro analýzy s vysokou propustností dle technické specifikace.
Kvadrupólové ICP-MS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pro výuku - jedná se o hmotnostní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem pro prvkovou i izotopovou analýzu
Dodávka sestavy přístrojů pro organickou stopovou analýzu
Předmětem zakázky je dodávka a instalace sestavy vysokoúčinného kapalinového chromatografu s hmotnostním spektrometrem na principu trojitý kvadrupól pro provádění cílené analýzy. Sestava bude sloužit k identifikaci a kvantifikaci polutantů ve složkách životního prostředí. Součástí zakázky bude také software pro řízení sestavy a vyhodnocení dat, ...
Czech-BioImaging - Spinning Disk
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pro výzkum a výuku. Jedná se o spinning disk modul vč. příslušenství (lasery, objektivy, kamery, FRAP / fotoaktivační modul, tělo mikroskopu, stůl, PC a SW).
REISSUE_ Dipole correctors for momentum filter TP20_007/074
Předmětem veřejné zakázky je dodání systému (včetně veškerého příslušenství) zadavateli, který je podrobně popsán v příloze č. 1 (Technical Specification - Momentum filter for LUIS) a v příloze č. 2 (Technical Specification - Dipole electro-magnet correctors for LUIS) této zadávací dokumentace. The subject matter of the Public Contract is the ...