Termocykler
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka termocykleru pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Termální cycler
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka Termálního cycleru pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky (ÚLBLD) - Laboratoř molekulární biologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Intraoperační ultrazvukový průtokoměr
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření kupní a servisní smlouvy a rámcové dohody na dodávky SZM, na jejichž základě bude realizována dodávka předmětu plnění - 1 ks Intraoperačního ultrazvukového průtokoměru a dodávky TTFM sond, případně oborově shodných sond, tj. sond se stejným určením a použitím, pro Nemocnici na Homolce.
Vysokoúčinná kapalinová chromatografie s předúpravou vzorků a hmotnostním detektorem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokoúčinné kapalinové chromatografie s předúpravou vzorků a hmotnostním detektorem s vysokým rozlišením. Zadavatel požaduje přístroj nový, nikoliv demo, repasovaný nebo jakkoliv již dříve použitý.
Reagenční činidla a spotřební materiál pro imunochemický analyzátor pro oddělení KMAS
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky reagenčních činidel, včetně kalibrátorů, kontrol a spotřebního materiálu pro imunochemický analyzátor a bezplatná zápůjčka imunochemického analyzátoru na oddělení Klinické mikrobiologie a antibiotického střediska (KMAS), a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Sada přístrojů Biologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sady přístrojů pro výuku biologie. Přehled přístrojů: Horizontální laminární box 120 cm Biohazard laminární box 200 cm Stolní chlazená centrifuga univerzální s více rotory Elektroforéza DNA horizontální Zdroj napětí na elektroforézu Pipetmany (sada) Termoblok Mikrocentrifuga ...
Předmětem veřejné zakázky je integrovaný laserový systém
Zadavatel, jehož hlavní činností je provádění výzkumu a vývoje ve fyzikálních vědách, je příjemcem grantu z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Předmětem veřejné zakázky je integrovaný laserový systém složený z dvojice synchronizovaných laserových zesilovačů fs 10 kHz až 1 MHz fs sdílejících jeden oscilátor.
FN Motol - Zařízení pro paralelní detekci bílkovinných, RNA a DNA biomarkerů z biologických vzorků
Dodávka zařízení pro paralelní detekci bílkovinných, RNA a DNA biomarkerů z biologických vzorků.
Malé stolní FPLC se sběračem frakcí - opakování
Předmětem veřejné zakázky je pořízení malého stolního FLPC (fast protein liquid chromatography) se sběračem frakcí, a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Plynový chromatograf s hmotnostně-spektrometrickým detektorem s vysokou rozlišovací schopností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s hmotnostně-spektrometrickým detektorem s vysokou rozlišovací schopností, a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu ...
SZU - modernizace systému a zázemí laboratoře BSL3
modernizace laboratoře BSL3 - úpravy prostor stávající vestavby laboratoře dle ČSN EN 12128, opravy a modernizace systému technologických zařízení laboratoře BSL3 modernizace zázemí laboratoře BSL3 - přestavba umývárny dle výkazu výměr
FN Motol - Droplet digital PCR systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka droplet digital PCR (polymerase chain reaction) systému.
Kapsle pro demonstraci vlivu mikrogravitace a hypergravitace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro praktickou demonstraci vlivu mikrogravitace a hypergravitace na fungování testovaných zařízení (dále jen „přístroj“). Požadavky Zadavatele na přístroj jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Vybavení pro flutterový průkaz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro flutterový průkaz, která bude obsahovat tyto komponenty: 1. Snímač zrychlení pro vztlakovou plochu, 2. Připojovací kabel pro snímač zrychlení, 3. Měřící karta pro zpracování signálu ze snímačů, 4. Základna pro měřící karty, 5. Karta pro synchronizaci základen, 6. Softwarová licence, 7. USB Dongle ...
Kapalinový chromatograf s fluorescenční a UV detekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu s fluorescenční a UV detekcí vč. příslušenství pro Diagnostické laboratoře dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Kryogenní transmisní elektronový mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kryogenního transmisního elektronového mikroskopu (dále jen „TEM“), a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka soupravy diagnostik pro vyšetření infekcí dolních cest dýchacích
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky souprav diagnostik pro vyšetření infekcí dolních cest dýchacích.
Invertovaný konfokální mikroskop pro biologický výzkum s environmentálním inkubátorem
Dodávka 1 invertovaného konfokálního mikroskopu pro biologický výzkum s environmentálním inkubátorem pro Ústav biochemie a experimentální onkologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Hmotnostní spektrometr pro analýzu proteinů včetně robota na HDX
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru pro analýzu proteinů včetně robota na HDX (vodík-deuteriovou výměnu) (dále jen „hmotnostní spektrometr“), a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací ...
Dodávka buněčného sorteru
Dodávka 1 přístroje pro průtokovou cytometrii s možností sortování buněk pro Laboratoř Biologie nádorové buňky pro Ústav biochemie a experimentální onkologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Nákup chromatografických systémů - opakování
2 ks kapalinových chromatografických systémů určených pro separaci proteinů. Oba chromatografické systémy budou využívat bioinertní gradientové čerpadlo k dosažení průtoku mobilní fáze alespoň 25 ml/min s možností dvoufázového gradientu.
Dodávka drobných laboratorních, měřících a dávkovacích přístrojů včetně příslušenství
Plnění zakázky spočívá v dodávkách požadovaného zboží - laboratorních, měřících a dávkovacích přístrojů včetně příslušenství. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Dodávka plynového chromatografu
pořízení plynového chromatografu s plamenově ionizačním detektorem (FID), autoinjektorem pro kapalné vzorky a generátorem vodíku jako nosného plynu.
KASKLO IV - Rozšíření přístroje LEXT OLS5000
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření přístroje LEXT OLS5000.
Dodávky spotřebního materiálu pro testování infekčních markerů
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) jsou průběžné dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro testování infekčních markerů (HAV, parvoviru B19) molekulárně biologickými metodami v režimu mini pool of 24 a/nebo mini pool of 96 na analytickém systému Cobas 6800 (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění ...