Gymnázium Žamberk - dodávka pomůcek
Dodávka pomůcek pro odborné učebny fyziky, biotechnologie, biologie a chemie a senzorických pomůcek a experimentálního vybavení pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Dodávka technických pracovních stanic II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technických pracovních stanic a centrálních ovládacích jednotek za účelem vybavení laboratoří zadavatele v rámci projektu FUTURE - Budování infrastruktury na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002383.
Gymnázium Hlinsko – dodávka pomůcek pro odborné učebny a laboratoře
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Gymnázium Litomyšl – dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů.
Dodávka technických pracovních stanic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technických pracovnich stanic a centrálních ovládacích jednotek za účelem vybavení laboratoří zadavatelev rámci projektu "FUTURE – Budování infrastruktury na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002383.
Výběrové řízení na dodávku titračního zařízení, vakuové sušárny a analytických vah
Dodávka analytických zařízení pro chemickou laboratoř a pro přípravu vzorků : titrační zařízení, analytické váhy a vakuová sušárna
Dodávka aparatury rentgenové fotoelektronové spektroskopie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu aparatury rentgenové fotoelektronové spektroskopie (XPS) a příslušenství dle specifikace předmětu plnění, která je přílohou zadávací dokumentace.
Gymnázium Holice – dodávka pomůcek pro odborné učebny a laboratoře
Dodávka školních pomůcek a přístrojů pro odborné učebny a laboratoře fyziky, biologie, chemie, pro odbornou učebnu zeměpisu a praktickou dílnu pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Centrum výroby chemických specialit – destilační aparatura
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlavních aparátů destilační aparatury. Požaduje se pouze dodávka jednotlivých aparátů bez instalace, izolace a připojení. Dokumentace zpracovaná dle směrnice 2014/34/EU, resp. NV č.116/2016 Sb.
Bodotávek
Předmětem výběrového řízení je kapilární bodotávek.
Skleněná sušárna
Předmětem výběrového řízení je skleněná sušárna pro sušení malých množství substancí ve vakuu.
Centrum výroby chemických specialit – skleněné reakční aparatury
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž skleněných aparatur. Jedná se o skleněné destilační nástavby nad čtyřmi míchanými reaktory.
Vakuová odparka
Předmětem výběrového řízení je dodávka rotační vakuové odparky.
Nanoprogress z.s.p.o. - Laboratorní zařízení
Předmětem zakázky je návrh konstrukce, zhotovení, dodání, kompletace níže uvedených Laboratorní zařízení pro kontinuální přípravu nanovlákenné membrány s inkorporovaným granulátem za podmínek uvedených dále v této zadávací dokumentaci. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy ...
Laboratorní sprejová sušárna
Předmětem zakázky je nákup laboratorní sprejové sušárny včetně specifikovaného příslušenství uvedeného v Zadávací dokumentaci.
Centrum výzkumu chemických reakcí (CEVCER) - NMR konzoly
Předmětem výběrového řízení je výměna konzol stávajících spektrometrů Bruker AVANCE II 400 MHz a Bruker AVANCE 500 MHz při zachování supravodivého magnetu a měřících sond.
Centrum výroby chemických specialit - suchá vývěva
Předmětem výběrového řízení je výměna konzol stávajících spektrometrů Bruker AVANCE II 400 MHz a Bruker AVANCE 500 MHz při zachování supravodivého magnetu a měřících sond.
Dodávka nerezového reaktoru  20 - 50 litrů
Předmětem zakázky je nákup duplikovaného, míchaného nerezového laboratorního reaktoru o pracovním objemu 20 až 50 litrů s příslušenstvím dle technické specifikace, jeho instalace, zprovoznění a nezbytná dokumentace v minimálním rozsahu dle Zadávací dokumentace.
Centrum výroby chemických specialit - suchá vývěva
Záměrem je pořízení technologického vybavení do nově zrekonstruovaného objektu RY131A s cílem vybudování nového výzkumně výrobního provozu, který bude určen pro výrobu pokročilých farmaceutických a veterinárních intermediátů a polotovarů pro výrobu API v podmínkách správné výrobní praxe.
Centrum výroby chemických specialit - vodokružná vakuová stanice
Záměrem je pořízení technologického vybavení do nově zrekonstruovaného objektu RY131A s cílem vybudování nového výzkumně výrobního provozu, který bude určen pro výrobu pokročilých farmaceutických a veterinárních intermediátů a polotovarů pro výrobu API v podmínkách správné výrobní praxe.
Disperzní Ramanův mikroskop
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka disperzního Ramanova mikroskopu, pro strukturní analýzu na bázi Ramanovské spektroskopie. Propojení s optickým mikroskopem umožňuje přesnou fokusaci excitujícího záření a následné strukturní mapování povrchu vzorku.
NANOPROGRES, z.s.p.o.- Laboratorní zařízení
Předmětem zakázky je konstrukce, zhotovení, dodání, kompletace Laboratorních zařízení pro kontinuální přípravu nanovlákenné membrány s inkorporovaným granulátem za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu, montáž, kompletaci a uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem.
Plynový chromatograf
Předmětem zakázky je dodání Plynového chromatografu za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu na místo instalace, montáž, provedení předávacích testů, kompletní proškolení uživatelů a uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem.
Poptávám lampu do spektrofotometru
Poptávám lampu do spektrofotometru Genesys 10UV SN: 2H2D339002 – byla tam tato : lampa PerkinElmer RSL-2101-3S, S/N :1544 , pokud ano, prosím o cenovou nabídku. Děkuji. Jana Pinkasová, ORLICKÁ LABORATOŘ