Poptávám myčku laboratorního skla
Poptávám myčku laboratorního skla
Pracoviště termické analýzy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu vybavení pracoviště termické analýzy moduly pro termogravimetrickou analýzu se simultánním DSC a termomechanickou analýzu s možností modulace dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka MALDI hmotnostního spektrometru s analyzátorem o vysokém rozlišení
Předmětem plnění je dodávka, instalace uvedení do provozu hmotnostního spektrometru s MALDI ionizací se softwarem pro zpracování a vyhodnocování měřených dat včetně počítače a tiskárny s veškerým příslušenstvím dle níže uvedené specifikace. Součástí dodávky je dále kryostat umožňující zmražení a následné řezání biologických tkání pro MALDI měření.
Dodávka rastrovacího elektronového mikroskopu
Předmětem plnění je dodávka, instalace a uvedení do provozu samostatného vysokorozlišovacího nízkovakuovaného rastrovacího elektronového mikroskopu s autoemisním zdrojem.
Dodávka analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu analyzátorů dle specifikace stanovené v zadávací dokumentaci.
Optická deska pro LabRAM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka optické desky ke spektrometru LabRAM HR
Dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindentací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindencí včetně dodávky software.
Dodávka přístrojů pro termickou analýzu
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro termickou analýzu: termogravimetrického analyzátoru (TGA) s příslušenstvím, diferenčního skenovacího kalorimetru s tepelným tokem (heat flow DSC) s příslušenstvím a adiabatického kalorimetru (accelerating rate calorimeter ARC) s příslušenstvím.
Dodávka DSC kalorimetru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka DSC kalorimetru typu heat-flux pro výuku.
Rozšíření spektrometru LABRAM, II
dodávka NIR laseru 785 nm s optikou, analyzátor polarizovaného rozptylu v NIR oblasti záření a kompletní sestava temperačního stolku Thermatica DSC600 pro výukový spektrometr LabRAM HR
Dodávka rastrovacího elektronového mikroskopu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu samostatného vysokorozlišovacího nízkovakuového rastrovacího elektronového mikroskopu s autoemisním zdrojem, všemi pomocnými zařízeními nezbytnými pro provoz přístroje, EDS analyzátoru, a naprašovacího systému. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindentací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindentací včetně dodávky software.