Hmotnostní spektrometr s příslušenstvím včetně pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup hmotnostního spektrometru s příslušenstvím pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu.
Koagulometr automatický
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka koagulometru automatického pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Průběžné dodávky reagencií a výpůjčka 2 ks identických analyzátorů krevních plynů na dobu 6 let
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka a instalace 2 ks nových laboratorních přístrojů včetně příslušenství a uzavření smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Předpokládaný počet testů za 6 let celkem: 90 000. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
OP PIK - Dodávka mlecího zařízení pro mletí TAP s možností využití pro mletí jiných materiálů
Předmětem veřejné zakázky je sestavení a dodávka mlecího zařízení pro mletí TAP s možností využití pro mletí jiných materiálů k přípravě materiálů pro vysokoteplotní reaktor. Zpracovávané materiály budou tuhá alternativní paliva (TAP), většinou polymerní hmoty s obsahem halogenových prvků. Alumosilikátové materiály pro přímé zpracování v peci.
ReactEU-100 - Barvící automat
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Barvící automat“ zahrnuje dodávku barvícího automatu pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Dodávka UV-VIS-NIR spektrofotometrického mikroskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka UV-VIS-NIR spektrofotometrického mikroskopu, včetně instalace, uvedení do provozu a zaškolení zaměstnanců zadavatele. Bližší vymezení předmětu veřejné zakázky je obsaženo v návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 ZD.
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro vyšetření autoprotilátek
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení a instalace dvou kompatibilních plně automatických analyzátorů.
PCR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 2 kusů termocyklerů pro Hemato-onkologickou kliniku a 1 kusu termocykleru pro Ústav lékařské genetiky, včetně 1 kusu výměnného 96ti jamkového bloku kompatibilního s těmito termocyklery, dále 1 kusu systému pro kvantitativní real-time qPCR pro Ústav lékařské genetiky, 1 kusu qPCR ...
Dodávka reagencií, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro biochemická a imunochemická vyšetření, nutných k provádění požadovaných biochemických a imunochemických vyšetření, spojené s bezplatnou výpůjčkou biochemického a imunochemického analyzátoru včetně jejich instalace, ...
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup spotřebního materiálu určeného pro přístroj sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA pro KŘP Ústeckého kraje.
Dodávky spotřebního materiálu pro analýzy DNA a zajištění nájmu izolačního a pipetovacího robota
Dodávky spotřebního materiálu pro analýzy DNA dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentací a zároveň závazek poskytnout do dočasného užívání (nájmu) izolačního a pipetovacího robota v kvalitě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 a č. 4 zadávací dokumentace.
Prístroj na stanovenie TOC, IC a NPOC - 3 kusy
Verejný obstarávateľ rozdelil zákazku na 7 častí - Prístroj na stanovenie TOC, IC a NPOC 3 kusy (ďalej len Časť 1), - Automatická destilačná jednotka 4 kusy (ďalej len Časť 2), - Sterilizátor horúcovzdušný - 2 kusy (ďalej len Časť 3), - Sterilizátor horúcovzdušný - 1 kus (ďalej len Časť 4), - Termostat (inkubátor) 1 kus (ďalej len Časť 5) ...
Výzkum a vývoj filtru na záchyt těžkých kovů ve spalovacích procesech - dodávka materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu - vybavení laboratoře včetně rentgenu a dodávka modelu ze stínícího materiálu
Reagencie pro statimovou HLA typizaci využívající interkalačních činidel
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik a dalšího navazujícího spotřebního materiálu pro imunogenetická vyšetření systémem, který je založen na principu real-time PCR, tedy detekci produktů polymerázové řetězové reakce v reálném čase. Systém bude využíván pro provádění HLA typizace na úrovni tzv. „Single assay ...
Výpůjčka analyzátorů a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem: a) Rámcová kupní smlouva na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené smlouvy dle § 131 odst. 1 ...
Bezkontaktní dávkovací systém pro mikrotitrační destičky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka bezkontaktního dávkovacího systému pro mikrotitrační destičky s příslušenstvím pro zadavatele, a to v rozsahu specifikace stanovené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Stolní centrifuga s chlazením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolní centrifugy s chlazením pro zadavatele, a to v rozsahu specifikace stanovené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Mikrofokusová rentgenka s vysokým výkonem
Dodávka mikrofokusové rentgenky s vysokým výkonem
PřF/UPOL - hmotnostní spektrometr s iontovou mobilitou na bázi Q-TOF technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru s iontovou mobilitou na bázi Q-TOF technologie (Quadrupole-Time of Flight). Nový Q-TOF systém bude sloužit k zavedení vysoce citlivých analytických metod pro komplexní identifikaci a kvantifikaci proteinů ve vzorcích rostlinného nebo živočišného původu.
Analyzátor MALDI
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks laboratorního přístroje MALDI. Blíže viz ZD.
Protilátky pre prietokové cytometre vrátane výpožičky dvoch cytometrov
Predmetom zákazky je dodávka protilátok k prietokovému cytometru na 3 roky prostredníctvom objednávok (na základe uzatvorenej rámcovej dohody). Súčasťou zákazky je bezodplatná výpožička 2 ks prietokových cytometrov (podľa špecifikácie pre každý cytometer) na 3 roky, inštalácia prístrojov na pracovisku, zaškolenie personálu a servis prístroja. ...
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu včetně výpůjčky preanalytického a analytického laboratorního systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Modulové nadstavby laboratórnych zariadení
1. Predmetom zákazky je dodanie tovaru - modulových nadstavieb laboratórnych zariadení vrátane poskytnutia súvisiacich služieb (ďalej len predmet zákazky). Predmet zákazky je rozdelený na dve samostatné časti. 2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Časť B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov.
Thermomixer s blokem na 1,5 ml zkumavky a víkem
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks thermomixeru s blokem na 1,5 ml zkumavky a víkem pro Ústav biologie a lékařské genetiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.