Provádění zimní údržby místních komunikací na území MO Plzeň 1 (2020-2023)
Předmětem zakázky je činnost spočívající v zimní údržbě místních komunikací - odstraňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti na území MO Plzeň 1.
Zberové vozidlá s lineárnym lisovaním - 9t
Predmetom zákazky pre časť 1 je dodanie 2 ks nových, nepoužívaných špeciálnych zberových vozidiel s lineárnym lisovaním určených na odvoz komunálneho odpadu s celkovou hmotnosťou do 9 t (ďalej aj ako "zberové vozidlá s lineárnym lisovaním - 9t"), a to vrátane poskytovania záručného servisu pre spoločnosť OLO a.s., podľa podmienok uvedených v ...
Zberové vozidlo na zber kuchynského odpadu
Predmetom zákazky sú nasledovné tovary: Zberové vozidlo na zber kuchynského odpadu (1 ks) Smetná nádoba na zber BRKO (300 ks) Košík do domácnosti na zber kuchynských odpadov (8 000 ks) Nádoba na zber kuchynských odpadov pre IBV (2 000 ks) Drvič kuchynského odpadu (1 ks) Hygienizačný kontajner (2 ks) Nakladač (1 ks)
Strojno-technologické vybavenie kompostárne v obci Vinica
Časť 1. Logický celok č.1.: Kolesový traktor 1ks Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.1). Časť 2. Logický celok č.2.: Prekopávač kompostu 1ks Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.2). Časť 3. Logický celok č.3.: Drvič 1ks Podrobná Technická špecifikácia je ...
ATLANT spol. s r.o. - snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Odprášení areálu společnosti KREICZIRSKY s.r.o. - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Multifunkčný nosič nadstavieb s prípravou s celkovou max hmotnosťou 6000 kg – 2 ks
Predmet zákazky: obstaranie dvoch multifunkčných nosičov nadstavieb s prípravou na ďalšie využitie pre zimnú i letnú údržbu komunikácií schválených pre prevádzku na pozemných komunikáciách s celkovou maximálnou hmotnosťou 6000 kg s nadstavbami (2 ks samozberná zametacia nadstavba, 2 ks posýpacia nadstavba, 2 ks čelná snehová radlica).
Zajištění letní a zimní údržby na silnicích v oblasti Bílovec na rok 2020-2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění letní a zimní údržby v oblasti Bílovecka, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích.
Petrokámen s.r.o. - technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Rámový podvozek pro cisternu včetně nástavby
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání rámového podvozkového vozidla pro cisternu včetně nástavby dle zadávacích podmínek.
Obstaranie 5 ks malých špeciálnych automobilov s jednoramenným hákovým nakladačom kontajnerov
Obstaranie piatich malých špeciálnych automobilov s jednoramenným nakladačom kontajnerov s príslušenstvom nadstavbami (10 ks kontajnerov, 4 ks vodných cisterien s postrekovou lištou, 1 ks nadstavby na opravu komunikácií, 5 ks posýpacích nadstavieb, 5 ks čelných snehových radlíc) na údržbu komunikácií.
Špeciálne nákladné automobily so špeciálnymi nadstavbami na zimnú a letnú údržbu
Predmetom zákazky je dodanie štyroch nových (nepoužívaných) špeciálnych nákladných automobilov so špeciálnymi nadstavbami na letnú a zimnú údržbu pre Správu ciest Košického samosprávneho kraja.
Auto s plošinou
Predmetom zákazky je nákup tovarov slúžiacich ako zariadenie zberného dvora v Rožňave v počte a špecifikácii uvedenej v samostatnom opise pre každú príslušnú časť predmetu zákazky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane technických požiadaviek je uvedené v prílohe číslo 1 súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky platný pre každú ...
Snížení emisí TZL - Bergasto s.r.o.
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy, na základě které vybraný dodavatel na svou odpovědnost a náklady dodá zadavateli po jejím uzavření předmět plnění této zakázky, kterým je kropicí vůz. Svou konstrukcí a možností použití se jedná o moderní a efektivní technologii.
Materiálové využití odpadů MAMUT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro projekt „Materiálové využití odpadů MAMUT“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/18_114/0010241. Předmětem je dodávka mobilního drtícího a míchacího zařízení na rámu pro hákový nosič.
Traktorová kosačka 9 ks
Predmetom zákazky je dodanie strojného vybavenia na údržbu cestnej zelene pri cestách v správe verejného obstarávateľa, t. j. univerzálnych traktorov s príslušenstvom v množstve 9 ks vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Údržba trávnikov, územný celok - Trnava západ
Predmetom zákazky je údržba trávnikov, resp. trávnatých plôch v územných častiach mesta Trnava
Technologické vybavenie zberného dvora
Predmetom zákazky je dodanie a technologického vybavenia zberného dvora 1. Kolesový traktor 2. Čelný nakladač 3. Nosič kontajnerov ramenový na podvozku 4. Vaňový kontajner
Komunálne vozidlo 4x4 s nadstavbami
Predmetom zadávanej zákazky je obnova vozového parku verejného obstarávateľa za účelom zabezpečenia úloh verejného obstarávateľa. Podrobnejšia špecifikácia jednotlivých častí predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Obstaranie viacúčelového stroja s príslušenstvom na údržbu komunikácií – 3ks
Obstaranie troch viacúčelových strojov s príslušenstvom nadstavbami (nadstavba na mokré umývanie s odsávaním, agresívna kefa na odstránenie buriny, čelná odmetacia valcová kefa, sypač vozoviek, čelná variabilná snehová radlica) na údržbu komunikácií.
Posypové vozidlo prevedenie 1
Predmetom zákazky je dodanie posypových vozidiel s pohonom 6x6 v počte 6 ks a posypových vozidiel s pohonom 4x4 v počte 3 ks vrátane posypových nadstavieb, čelných snehových radlíc, sklápacích korieb a ďalšieho príslušenstva vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Multifunkční vozidla
Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí v souladu s § 35 zákona, a to následujícím způsobem: část 1 Dodávka multifunkčních vozidel pro komunální údržbu s nástavbami část 2 Dodávka vysokozdvižné plošiny pro multifunkční vozidlo Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: 6 363 600 Kč bez DPH Předpokládaná hodnota 1. Část : ...
Poptávám dovoz vody do bazénu
Mám bazén vířivku. Objem cca 1000 litrů. Můžete nabídnout dovoz vody a naplnění? Vzdálenost cca 20 metrů. Není-li k dispozici tak dlouhá hadice, přenosím v 50 l nádobách. Přesné místo Pravčice, okr. Kroměříž.
Pořízení učebních pomůcek pro výuku žáků oboru Agropodnikání VOŠ a SZeŠ Benešov
Jedná se o nákup učebních pomůcek pro výuku praxe a odborných předmětů žáků oboru Agropodnikání v areálu praktického vyučování na Pomněnicích. Jedná se o zemědělskou techniku: mulčovač, zametač, návěs, přepravník balíků, luční brány, dlátový kypřič nesený a dále o komoru pro stanovení klíčivosti.
Technologie pro manipulaci a přípravu odpadů
Předmětem zakázky je dodávka technologie pro materiálové využití odpadů: - Kloubový nakladač pro manipulaci s odpady - Vysokozdvižný vozík pro manipulaci s odpady - Drtič - drtící (homogenizační) samonasávací zařízení