TONDAU s.r.o. - Technologie pro snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Víceúčelový zametací stroj s nástavbou pro zimní údržbu
dodávka víceúčelového zametacího stroje s nástavbou pro zimní údržbu
Multifunkčný stroj - 1 ks
Predmetom zákazky je dodávka 1 ks multifunkčného stroja s prídavnými zaradeniami. Stroj s multifunkčným využitím pri výkone údržby ciest v zimnom období (snehová radlica a posyp) alebo letnom období (kefový nadstavec) vrátane poskytnutia servisnej služby počas obdobia 24 mesiacov a dopravy na miesto dodania.
Odprášení areálu společnosti TONDAU s.r.o. - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Servis nadstavieb nákladných motorových vozidiel
Predmetom zákazky je zabezpečenie servisných prác, opráv a údržby špeciálnych nadstavieb nákladných motorových vozidiel vo vlastníctve verejného obstarávateľa vrátane dodania náhradných dielov a vykonania odbornej skúšky a odbornej prehliadky s vyhotovením príslušných dokladov v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny ...
TONDAU s.r.o. - Snížení prašnosti - dodávka stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Technológia pre nakladanie s BRKO -  Združenie obcí Holeška
Predmetom zákazky je dodávka technických zariadení pre združenie obcí Holeška.
Kompostáreň Komárno - strojové vybavenie
Predmetom zákazky je obstaranie strojového vybavenia Kompostárne Komárno v nasledovnom rozsahu: Kolesový traktor, Príves za traktor, Čelný nakladač s mechanickým paralelogramom, Nesený prekopávač, Štiepkovač drevnej hmoty, Rezací a miešací voz na biologické odpady, Triediace sito
Čistenie chodníkov a komunikácií od hygienicky nebezpečného odpadu a jeho odstránenie
Predmetom zákazky je odstraňovanie nebezpečných odpadov z komunikácií a inžinierskych objektov a to konkrétne: nebezpečný a biologický odpad v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vedený pod katalógovým číslom 18 01 03 ako nebezpečný biologický kontaminovaný odpad v zmysle vyhlášky č. 365/2015 ...
Svozové vozidlo 2022
Jedná se o dodávku nového svozového vozidla na svoz komunálního odpadu s lineárním stlačováním o celkové hmotnosti 26.000 kg s univerzálním vyklápěčem a s úpravou pro svoz bioodpadu. Svozové vozidlo je určeno pro každodenní využití v podmínkách společnosti SmP - Odpady a.s. Vozidlo se mimo jiné bude pohybovat po nezpevněných komunikacích, ...
Zimní údržba SSÚD Městec
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka mechanizace pro zimní údržbu dálnice ve dvou výkonových kategoriích. Zakoupení 5 kusů speciálních nákladních vozidel v komunální výbavě, které jsou osazeny sypacími nástavbami a sněhovými radlicemi (Souprava). Těmito mechanizačními prostředky zadavatel zamýšlí zmírňovat následky zimy na dálniční ...
Komunální vozidlo pro svoz odpadu 4x4
Dodávka 1 ks komunálního vozidla pro svoz odpadu s podvozkem 4x4, 1 ks nástavby s rotačním stlačováním, tenzometrickým vážním systémem a univerzálním vyklápěčem, včetně poskytování kompletního záručního servisu. Komplet nový, nepoužitý, plně funkční.
Provádění Zimní a letní údržby komunikací v k.ú. Kunratice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy poskytování služby zimní a letní údržby komunikací a chodníků v městské části Praha - Kunratice.
Dodávka svozového vozidla na svoz nádob na komunální odpad s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz komunálního odpadu s lisovací nástavbou s univerzálním nakladačem nádob (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“.
Zajištění služeb v oblasti letní a zimní údržby komunikací a údržby zeleně Města Mníšek pod Brdy
Předmětem plnění je zajištění služeb v oblasti letní a zimní údržby komunikací a údržby zeleně v Mníšku pod Brdy. Podrobnosti vyplývají ze zadávací dokumentace a jejích příloh.
Regionální centrum pro nakládání s odpady - technologie kompostárny
Regionální centrum pro nakládání s odpady - technologie kompostárny
Zimní údržba a odstraňování sněhu u ST OŘ OLC 2021
Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty a Odstraňování sněhu a ledu z nástupišť a přístupových cest v obvodu OŘ Olomouc.
Komunálne technika
2.1.Predmetom zákazky je dodávka 2ks zberového vozidla s lisovacou nadstavbou. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nákladné automobily na podvozku 4x4 s nadstavbami
Predmetom zákazky sú vozidlá a zariadenia určené na zabezpečenie bežnej údržby ciest II. a III. triedy.
Dodávka univerzálního nosiče výměnných nástaveb vč. sypací nástavby a sněhového pluhu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks univerzálního nosiče výměnných nástaveb včetně sypací nástavby a sněhového pluhu, vše v nové, nepoužitém stavu, dle požadované základní technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Nákup speciálního víceúčelového nákladního vozidla pro svoz odpadů
Nákup speciálního víceúčelového nákladního vozidla pro svoz odpadů o maximální užitné hmotnosti 3,5 t s lisovací nástavbou a vyklápěcím zařízením pro vsyp odpadových nádob o objemu 60 až 1100 litrů
I/52 Brno, ul. Vídeňská - zimní údržba vybraných ramp
Předmětem plnění zakázky je zajištění zimní údržby na vybraných mimoúrovňových větvích silnice I/52 na období 1.11.2021 - 31.3.2025. Zimní údržba zahrnuje posyp vozovek, kontrolní jízdy atd., a to v souladu s vyhláškou 104/1997 Sb.
Dva malotraktory s příslušenstvím pro zimní údržbu
Nákup 2 ks nových malotraktorů s příslušenstvím pro zimní údržbu, včetně dopravy, předvedení, zprovoznění v místě plnění a kvalifikované zaškolení obsluhy stroje.
Dodávka vozidel na svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávky 2 ks svozových vozidel, tj. podvozku pro nástavbu a nástavby včetně vyklápěče nádob a vážícího zařízení, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu, konkrétně se jedná o následující: - 1 ks svozové vozidlo (tj. podvozek pro nástavbu s lineárním stlačováním a nástavba s lineárním stlačováním včetně ...
Zajištění zimní údržby komunikací v Harrachově v období 11/2021 - 03/2026
Předmětem veřejné zakázky je provádění zimní údržby komunikací města Harrachov (dále jen ZÚK), zajišťování činnosti dispečinku zimní údržby a provádění ostatních činností související se zimní údržbou komunikací vše v souladu s Plánem zimní údržby komunikací města Harrachov na období od 1. 11. 2021 do 31. 3. 2026 (dále jen PZÚK) a v souladu s ...