Dodávka svozového vozidla na svoz nádob na komunální odpad s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz komunálního odpadu s rotační lisovací nástavbou s univerzálním nakladačem nádob (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“.
Dodávka oboustranné zametací nástavby na údržbu komunikací Kraje Vysočina pro nosič IVECO Trakker
Dodávka 1 ks oboustranné zametací nástavby. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále montáž nástavby na určené vozidlo zadavatele IVECO Trakker 4x4, uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.
Poptávám vývoz žumpy
Poptávám vývoz 3 žump vzdálených od sebe cca 80m, celkem 8m3 na adrese Hradec nad Moravici, Benkovice.
Dodávka nosiče kontejnerů + nástavby pro zimní údržbu
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks nového nosiče kontejnerů + nástavby pro zimní údržbu dle specifikace (technických parametrů a minimální výbavy) uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace - „technická specifikace, požadavky“, která je nedílnou součástí zadávacích podmínek.
Prenájom vozidiel na zabezpečenie zimnej údržby ciest
Predmetom zákazky je prenájom techniky na zimnú údržbu komunikácií 7 kompletných vozidiel pre zimnú údržbu komunikácií. Pod pojmom kompletné vozidlo na zimnú údržbu komunikácií sa rozumie podvozok vybavený pracovnými nadstavbami (posýpacou nadstavbou a prednou snehovou radlicou) tvoriacimi funkčný celok, so zabezpečením plnej kompatibility medzi ...
Nákup zametacího stroje pro zimní a letní údržbu chodníků
Nákup zametacího stroje pro zimní a letní údržbu chodníků - max. 3,5 tuny
Provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci II
Předmětem veřejné zakázky je provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci a v jeho městských částech, v souladu s podmínkami a požadavky uvedenými v této zadávací dokumentaci, tj zmírňování nebo odstraňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti vzniklých zimními povětrnostními podmínkami na vozovkách III. tříd města Liberec, a to pluhování nebo ...
Oprava kabíny IVECO Trakker v počte 4 ks
Predmetom zákazky je poskytnutie služby, a to opráv kabín nákladných motorových vozidiel IVECO Trakker a nadstavieb zametacích a sypacích jednotlivých nákladných motorových vozidiel v členení na štyri častí. Predmet zákazky bude realizovaný v priestoroch (servisnej dielni) úspešného uchádzača, pričom doprava na miesto plnenia predmetu zákazky bude ...
I/3 Zimní údržba Mirošovice - Benešov 2021/2022 a 2022/2023
Předmětem této zakázky je zajištění zimní údržby na silnici I/3 v úseku pozemní komunikace Mirošovice - Benešov.
Letní a zimní údržba komunikací a chodníků
Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je v zadávací dokumentaci a přílohách zadávací dokumentace.
Svozové vozidlo - Technické služby města Poděbrad s.r.o.
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního svozového vozidla s hydraulickým jeřábem. Svozové vozidlo musí splňovat podmínky uvedené v zák. č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých ...
Pořízení elektromobilů pro PKÚ, s. p. - víceúčelový užitkový elektromobil včetně wallboxu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů víceúčelových elektromobilů N1, dále jen elektromobily včetně wallboxů a dokladů nezbytných k řádnému užívání a k provozu elektromobilů, Osvědčení o registraci vozidla, část II. Technický průkaz apod. Elektromobily budou využívány zejména v okolí jezer Milada a Most.
Nákup automobilových podvozků včetně nástaveb pro zimní a letní údržbu komunikací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 16 ks továrně nových automobilových podvozků včetně výměnných nástaveb pro zajištění zimní a letní údržby komunikací a továrně nových sněhových radlic pro zajištění zimní údržby komunikací.
Obstaranie troch úžitkových vozidiel s príslušenstvom
Obstaranie troch úžitkových vozidiel s príslušenstvom 1 bager a 2 šmykom riadené nakladače na údržbu komunikácií formou leasingu a obstaranie troch úžitkových vozidiel s príslušenstvom 2 sypače a 1 valník na údržbu komunikácií formou leasingu.
Poptávám sečení venkovních zelených ploch
Ráda bych se zeptala na možnost domluvení sečení venkovních zelených ploch o velikosti cca 1500m2 na Praze 9 (Vozovna Hloubětín).
Poptáváme napuštění bazénu pitnou vodu
Poptáváme napuštění bazénu pitnou vodu v Praze 5 - Slivenci , ul. Ke Smíchovu 92/108. Jedná se o 32 m3. Momentálně se v ulici opravuje komunikace, tak bude potřeba natáhnout hadici v délce 30 - 40 m. Termín napuštění bazénu prosíme 9. 8. 2021 kolem poledne. Děkuji za zaslání či zavolání cenové nabídky. Děkuji.
Nákup multifunkčního vozidla na svoz komunálního odpadu s lisovací nástavbou, vyklápěčem
dodávka 1 automobilu určeného ke svozu směsného domácnostního odpadu z podzemních i stacionárních kontejnerů dle požadované technické specifikace, včetně předvedení a zprovoznění v místě plnění
Multifunkční nosič nářadí - 3 ks
Koupě 3 ks nových, nepoužitých, kvalitních a úplných multifunkčních nosičů nářadí dle požadavků kupujícího, stanovených technickou specifikací předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz Zadávací podmínky.
Víceúčelové vozidlo s pohonem 4x4 pro zajištění letní a zimní údržby na komunikacích města Varnsdorf
6.1. Předmětem veřejné zakázky je dodání víceúčelového vozidla určeného pro zajištění silniční údržby v zimním a letním období na komunikacích ve správě zadavatele (TS města Varnsdorf s.r.o.) a pro zajištění dalších přepravních služeb, kterými jsou: 6.1.1. Možnost provozu na silniční síti města Varnsdorf a silnicích ČR vč. ...
Náhradní díly - kartáčové lišty pro letištní zametače
Dodávky sad "Lišty kartáčové RSC 250 ke kompaktnímu letištnímu motorovému zametači Overaasen RSC 250" prostřednictvím rámcové dohody.
Obstaranie komunálnej techniky
Predmetom zákazky je obstaranie novej komunálnej techniky pre Obec Bajtava vrátane dopravy na miesto plnenia. Jedná sa o obstaranie nového vozidla na zber zvoz a prepravu odpadu. Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov verejného obstarávateľa vyčlenených na tento účel.
Pásový multifunkční svahový nosič nástrojů s dálkovým ovládáním
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks pásového multifunkčního svahového nosiči nástrojů s dálkovým ovládáním (dále také „stroj“), včetně dokladů a listin nezbytných k řádnému užívání a provozu stroje, tj. zejména návod k obsluze a údržbě stroje, servisní sešit apod. Stroj bude využíván pro práce vykonávané Zadavatelem při správě, úklidu ...
Provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci
Předmětem veřejné zakázky je provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci a v jeho městských částech, v souladu s podmínkami a požadavky uvedenými v této zadávací dokumentaci, tj zmírňování nebo odstraňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti vzniklých zimními povětrnostními podmínkami na vozovkách III. tříd města Liberec, a to pluhování nebo ...
Multifunkční vozidlo pro svoz odpadu
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby s lineárním lisováním se zadní odklopnou násypkou, dělený vyklápěč nádob a hydraulický nakládací jeřáb pro svoz komunálního i separovaného odpadu, včetně poskytování kompletního záručního servisu.
Poptávám odvoz a dovoz nové vody do bazénu
Poptávám odvoz vody z vnitřního bazénu,cca 16m3,délka hadice do 15m. Naplnění bazénu novou vodou. Prosím o cenovou nabídku u každé položky zvlášť a nutný čas na objednání služby. Bazén Višňová,Praha 4,Krč.