TOGO; Potravinářské stroje
Poptáváme stroje na zpracování potravin. www.mustardseedy.maxtrader.eu
GHANA; Zařízení mlékáren
Hledáme partnery obchodující v oblasti zařízení mlékáren.
PÁKISTÁN; Zařízení na zpracování drůbeže
Poptáváme automatickou porážecí a balicí jednotku pro zařízení na mraženou drůbež.
SENEGAL; Dávkovací stroj na těsto
Poptáváme stroj na dávkování těsta na koláče.
Poptávám zařízení na destilaci silic
Zařízení na destilaci silic ze zelených rostlin bylin. Objem destilované vany 5 - 10 m3, / jednorázový destilovaný objem/. Vytápění na plyn.
Náhradné diely pre mlyny - mlecie dosky, tlkadlá, rohové panciere
Špecifikácia tovaru: Náhradné diely pre mlyny - mlecie dosky, rohové panciere, rohové panciere bez výstupov, tlkadlo, tlkadlo drviča popola, doska rovná pre FK 1, odrazová doska pre FK 1, teleso pancierové. Odliatky v zmysle výkresovej dokumentácia, ktorá je súčasťou súťažných dokladov. Odliatky musia byť vyrobené v zmysle technických podmienok a ...
Poptávám medomet
Poptávám medomet MZ056AV 6ti rámkový zvratný s dodáním v roce 2010 / vzhledem k možnosti investice/ Lze i fyzickou dodávku realizovat v 1Q 2011. Podmínkou je odpověď, zda je možné vytáčet i rámkovou míru 39x24. Předpokládám , že je medomet určen pro langstroth celých i polorámků. Menší část včelstev mám na 39x24.
Poptáváme KEG sudy
Koupím 1000 kusů KEG 50l sudů, nové nebo použité. Děkuji za nabídky.
Modernizace technologie plnící linky PKL 1 (CFA 606)
Pořízení a instalace nové moderní technologie pro aplikaci šroubových uzávěrů na obaly SIG cb 6 o obsahu 200 - 500 ml, dopravníků, balicích zařízení pro skupinová balení různých velikostí a to jak do fólie, tak i do kartonu s propojením na následnou (stávající) paletizaci I.H.S.
GHANA; Stroj na zpracování kešu oříšků
Hledám výrobce zařízení na zpracování kešu oříšků, jako stroj na vakuové balení.
BENIN; Stroje na výrobu popcornu
Hledáme dodavatele / výrobce strojů na výrobu popcornu.
Vývoj ochucených olejů a octů se zdravotním benefitem - výrobní technologie
Poptávka po výrobním zařízení k přípravě olejů i octů doplněných o aromatické ingredience příznivě ovlivňující chuťové vlastnosti základních surovin při dodržení potřebných hygienických standardů danými předpisy pro tento druh produkce.
MAĎARSKO; Výrobní stroje
Plánujeme založit závody na výrobu bezpečnostního vybavení jako ohnivzdorné oblečení a přilby a také závody na třídění a balení ovoce. Chtěl bych informace o strojích a jejich cenách. Pokud by byly k dispozici stroje, které pracovaly po dobu 2 nebo 3 let a jsou levnější a bez problémů, rád bych znal cenu.
KANADA; Lis na ovoce
Poptávám lis na ovoce, chtěl bych znát cenu.
BENIN; Potravinářské výrobky a stroje
Jsme jedním z předních dovozců, distributorů, zástupců, obchodníků různých druhů zboží v Africe, s mnohaletými zkušenostmi. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, mražených ryb, nápojů, whisky, vína, tabáku, čokolády, léčiv, potravinářských strojů ve velkém množství. Prosíme o zaslání ceníku.
GHANA; Stroje na zpracování potravin
Hledám obchodní partnery, kteří by dodali stroje na zpracování potravin, jako například stroje zpracovávající mango na nápoje.
Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu „Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra“; Předmětem zakázky je spolupráce při výběru a zavádění technologií pro filtraci solné lázně, technologie balení včetně zařazení detektoru kovů, návrhu nových zracích sklepů, včetně klimatizace, při výběru zracích paletek, ...
Poptávám koblihovač
Poptávám koblihovač.
Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu
Vyhledávání dodavatele technologie k projektu Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu.Předmětem zakázky je investice do nové technologie - balení nového výrobku.
PÁKISTÁN; Mlecí zařízení na krmivo pro drůbež
Poptávám použité mlecí zařízení na krmivo pro drůbež.
PÁKISTÁN; Použité mlecí zařízení na mouku
Poptávám použité mlecí zařízení na mouku.
GHANA; Průmyslové stroje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme průmyslové stroje apod.
SRBSKO; Hliníkové spony pro potraviny
Srbská firma C.Z. CLIPS PRODUCTION vyrábí hliníkové spony na cívce a smyčky na cívce pro zavěšení párků vyrobené z PP vlákna určené pro uzavírání všech druhů výrobků ve střívku při zpracování masa, balení při zpracování sýra a balení těstovin. Lze použít na sponkovacím stroji POLY CLIP. Vyrábíme všechny typy hliníkových spon, spony na cívce, ...
Investice do technologií navazující na výzkum, vývoj a výrobu nového typu tvarohu se zdravotním bene
Vyhledání dodavatele strojního a technologického vybavení potřebného k realizaci projektu: „Výzkum, vývoj a výroba nového typu tvarohu se zdravotním benefitem a s prodlouženou trvanlivostí“. Projekt je předkládán v rámci Podopatření I.1.3.2. Konkrétně se