Dodávka a instalace zařízení pro aplikaci tekutých kouřů
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologie potřebné k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace zařízení pro aplikaci tekutých kouřů“.
Dodávka a instalace masírovacího zařízení
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologie potřebné k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace masírovacího zařízení“
Dodávka a instalace linky pro narážení celosvalových masných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologií potřebných k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace linky pro narážení celosvalových masných výrobků“.
Dodávka a instalace linky na porcování a balení masných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka a instalace technologií potřebných k výrobě masných výrobků v rámci projektu „Vývoj celosvalových masných výrobků se sníženým obsahem procesních a exogenních kontaminantů“, tedy konkrétně „Dodávka a instalace linky na porcování a balení masných výrobků“.
KÁVOVINY - dodávka technologie na zpracování rýže
Předmětem zakázky je dodání nové strojní technologie určené na zpracování předvařené rýže a dále poskytnutí služeb spočívajících v jeho instalaci, montáži a uvedení do plného provozu.
NIGÉRIE; Potravinářský stroj
Poptáváme z Evropy potravinářských stroj Cassava na výrobu škrobu, který vyrobí okolo 120 až 150 tun za den. Prosíme výrobce těchto strojů a příslušenství o zaslání katalogu, specifikací a cenových údajů.
NĚMECKO; Stroje na zmrzlinu
Poptávám ceník různých druhů strojů na zmrzlinu pro zákazníka z Afriky.
Vývoj a zavedení inovací do výroby - plnící a uzavírací linka
Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace plnící a uzavírací linky pro tekutiny a viskózní produkty v rámci projektu: „Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a ...
Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s. - sterilizátor
Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace sterilačního zařízení v rámci projektu: „Vývoj a zavedení inovací do výroby ve společnosti Bohušovická mlékárna, a.s.“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám technologii pivovaru
Česká firma ROSIMPEX s.r.0. poptává pro prodej do Ruska pro svého dlouholetého obchodního partnera TECHNOLOGII PIVOVARU: Odběr českou firmou v ČR. Dvounádobová varna na 10 tun Filtrační káď se šnekem na odpad Whirlpool Nádoba pro ohřev vody Tepelný výměník - deskový chladič Elektro nebo plynový kotel pro ohřev Chladič ...
GŘ OL Velkokuchyňské zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokuchyňského zařízení podle specifikace včetně instalace a odzkoušení:
Kompostárna Velké Popovice
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka štěpkovače, drtiče, míchacího vozu s lisem, traktoru a prosévacího bubnu.
Poptávám destilační přístroj na ovoce
Mám zájem o destilační přístroj na ovoce s obsahem kotle asi na 80-100 litrů
Poptávám baličku
Poptávám baličku na roličky do digitálních tachografů RTE
Poptáváme použité stroje a zařízení
Vážená, vážený, hledáme naléhavě pro předem vybrané zákazníky po celém světě, opotřebované stroje a zařízení k výrobě mléka a mléčných výrobku a nápojů k odkoupení. Použivané např.: plnící stroje včetně konečného balení, výrobce: Tetra Pac, Pure Pak, Combibloc. Dále: stroje ke kompletní pasterizaci včetně homogenizatorů a odlučovače. Dále: ...
NĚMECKO; Mačkadlo kostí
Poptávám mačkadlo na kosti.
Technologické zariadenia pre výskumné aktivity
Dodanie a inštalácia zariadenia na plnenie a uzatváranie liekoviek, zariadenia na umývanie liekoviek vo farmaceutickom prevedení, zariadenia na prípravu vody pre injekcie (WFI), zariadenia na úpravu vody reverznou osmózou. 519 000,0000 EUR Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 519 000,0000 EUR
UGANDA; Pečicí a generátorová zařízení
Poptáváme stroje na pečení a generátorová zařízení.
Vývoj a optimalizace výroby trvanlivých masných výrobků s ušlechtilou povrchovou plísní
Předmětem zakázky je dodávka technologií včetně jejich montáže a instalace v rámci projektu „Vývoj a optimalizace výroby trvanlivých masných výrobků s ušlechtilou povrchovou plísní“.
Poptávám zařízení pro pekárnu
Sháním různá zařízení do pekárny.
Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa - dodavatel technologie
Předmětem zakázky je dodávka technologií potřebných k výrobě masných výrobků v rámci projektu: "Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa".
KÁVOVINY - dodávka technologie na zpracování rýže
Předmětem zakázky je dodání nové strojní technologie určené na zpracování předvařené rýže a dále poskytnutí služeb spočívajících v její instalaci, montáži a uvedení do plného provozu.
Poptáváme technologické linky pro potravinářství
Linku na pro zhotovení bramborových chipsů Linku na výrobu zmrzliny Linku na zpracování ovoce Linku na zpracování zeleniny Linku pro konzervárenský závod Linka pro zpracování brambor na škrob Linku pro rychlé zamrazení zeleniny Linku na sušení ovoce Skleníky Haly pro skladování ovoce a zeleniny Minipivovar výkon 3000 litrů za den
MAURICIUS; Chladicí kontejnery
Poptáváme mobilní průmyslové chladicí kontejnery pro průmysl ryb.
BANGLADÉŠ; Zmrazovací tunel
Poptáváme zmrazovací tunel pro závod na výrobu zmrzliny.