Dodávka lepícího automatu obuvnických komponentů
Předmětem zakázky je dodávka technologie lepícího automatu k zajištění výrobní operace lepení a značení obuvnických napínacích stélek, složených ze dvou dílců (předního a zadního dílce stélky). V rámci zakázky je poptávána dodávka, instalace a uvedení technologie do provozu. Podrobně je předmět zakázky popsán v zadávací dokumentaci. Zadávací ...
Poptávám plastové kelímky pro kosmetické výrobky
Poptávám plastové kelímky s víčkem pro kosmetické výrobky. Barva bílá, velikosti: 1l, 0,5l, 0,25l. Prosím o zaslání cenové nabídky, ceny za 100ks, 500ks a 1000ks.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 2 - stoly operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou elektromechanických operačních stolů s výměnnými deskami sestávajících se z mobilní základny, 4 výměnných desek s motoricky ovládanými pohyby, 4 transportérů desek a příslušenství. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava na místo určení a sestavení stolů podle pokynů zadavatele. Podrobnosti předmětu ...
Snížení prašnosti ve slévárně společnosti ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií a provedení potřebných energetických napojení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a provedení s tím souvisejících vynucených stavebních úprav s cílem snížení fugitivních ...
Stříkací kabina s vodním odlučováním
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: Stříkací kabina s vodním odlučováním. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů (2 ks). Jedná se o univerzální CNC soustruh s koníkem pro obrábění složitých součástí. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Nákup parkovacích automatů
Předmětem zakázky je nákup 18 ks parkovacích automatů včetně přesně definovaného vybavení, servisu, dodávky náhradních dílu a odkup 18 ks stávajících parkovacích automatů. Podrobná definice předmětu zakázky je uvedena v příloze zadávací dokumentace č. 1 – Smluvní podmínky - Smlouva o dodávce parkovacích automatů a příloze zadávací dokumentace č. 2 ...
Inovace pro D PLAST a.s. – dodávka kompaundovací linky s příslušenstvím
Předmětem výběrového řízení je dodávka kompaundovací linky vč. příslušenství a souvisejících služeb dle technické specifikace, uvedené v zadávací dokumentaci.
Výběrové řízení na dodávku 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t na plynový pohon pro společnost AKC – Production s.r.o. s možností dílčího plnění.
UTB - Dynamický nákupní systém na tonery
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, cartridge, válce, inkoustové náplně, odpadní nádobky a ostatní příslušenství) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 2 - stoly operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou elektromechanických operačních stolů s výměnnými deskami sestávajících se z mobilní základny, 4 výměnných desek s motoricky ovládanými pohyby, 4 transportérů desek a příslušenství. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava na místo určení a sestavení stolů podle pokynů zadavatele. Podrobnosti předmětu ...
UTB - Dynamický nákupní systém na laboratorní přístroje a měřící techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka laboratorního vybavení, laboratorních přístrojů, měřících přístrojů, vybraných průmyslových strojů, jakož i dalšího laboratorního i měřícího vybavení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB – Dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Homogenizační zařízení pro potravinářské matrice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka homogenizačního zařízení pro potravinářské matrice Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
3D měřící stroj
Předmětem plnění výběrového řízení je komplexní dodávka, montáž a zprovoznění 3D měřícího stroje. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci.
Dodávka stroje na potisk disků zátek a podavač zátek
Zadavatel poptává 1 kus laserového stroje pro potisk disků zátek a 1 kus podavače zátek. Uchazeč je povinen ve své nabídce nabídnout dodání obou těchto strojů. Zadavatel nepřipouští plnění pouze části zakázky. Minimální zadavatelem požadované technické specifikace obou strojů jsou uvedeny v příloze zadávací dokumentace, která je volně k dispozici ...
3D měřící stroj
Předmětem plnění výběrového řízení je komplexní dodávka, montáž a zprovoznění 3D měřícího stroje. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci.
UTB – Doplnění nábytku pro UTB
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám boční krytí pergoly průhlednou fólií
Poptávám boční zakrytí pergoly průhlednou fólií se zesílenými okraji v hnědé barvě. Samostatné pole srolované pod stropem a při srolování uchycené na bočních trámcích. Děkuji.
RTG ozařovač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka RTG ozařovače. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
UTB – Drobné laboratorní přístroje 3/2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobných laboratorních přístrojů pro Fakultu technologickou a Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka detektoru rozptylu světla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka detektoru rozptylu světla pro stanovení absolutních hodnot molekulových hmotností polymerů pro Centrum polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Míchací a dávkovací systém pro zpracování vícevrstvých a aditivovaných výrobků
Předmětem této zakázky je dodávka Míchacího a dávkovacího systému pro zpracování vícevrstvých a aditivovaných výrobků. Dodávka je blíže specifikována zadávací dokumentací a přílohou č. 2 - Technická specifikace předmětu zakázky. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o ...
Výběrové řízení na dodávku 4 ks technologií pro společnost Extraplast s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks Laserové měřící zařízení, 1 ks Popisovací zařízení vhodné pro HDPE, 1 ks Gravimetrický automatický navažovací systém a 1 ks Kontrolní přístroj pro měření indexu toku taveniny vstupních surovin (HDPE) pro společnost Extraplast s.r.o.