KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 2 - endoskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace videobronchoskopů a myček na endoskopy. Předmět zakázky je dále rozdělen do 2 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 1 - zdravotnická technika pro více odborností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 6 rozdílných typů zdravotnických přístrojů, přičemž dodávka každého jednotlivého přístroje či přístrojů tvoří samostatnou část veřejné zakázky ve smyslu § 35 zákona.
Nákup nákladního vozidla pro přepravu koní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového nákladního vozidla pro přepravu koní a zajištění servisu po záruční dobu a pozáruční servis vozidla.
Endoskopická věž pro gastroenterologii vč. příslušenství - 2 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího vybavení, dodávka 2 ks endoskopických věží, vč. příslušenství pro gastroenterologii. Podrobný popis veřejné zakázky a veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
UTB – Zařízení pro měření charakteristik elektronických obvodů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zařízení pro měření charakteristik elektronických obvodů pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Extruzní a koextruzní technologie pro bariérové materiály pro zapojení in-line s tvarovací technologie
Předmětem této zakázky je dodávka Extruzní a koextruzní technologie pro bariérové materiály pro zapojení in-line s tvarovací technologií, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ...
UTB – návrh výrobku a dodávka funkčního vzorku s možnosti osazení filmovými nanosenzory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby projektu Pokročilé systémy úpravy povrchů pro kontrolu a snížení opotřebení nástrojů při zpracování polymerů plněných přírodními vlákny (CORNET SmartNFR) CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0001161, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
Míchací a dávkovací systém pro zpracování bariérových výrobků
Předmětem této zakázky je dodávka Míchacího a dávkovacího systému pro zpracování bariérových výrobků, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“) a v ...
UTB – Příslušenství a spotřební materiál pro reometr ROSAND RH7-2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka příslušenství a spotřebního materiálu pro reometr ROSAND RH7-2 pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
UTB – Bezkontaktní optický průtahoměr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bezkontaktního optického průtahoměru pro zařízení Testometric M350-5CT, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Endoskopická věž pro gastroenterologii vč. příslušenství - 2 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího vybavení, dodávka 2 ks endoskopických věží, vč. příslušenství pro gastroenterologii. Podrobný popis veřejné zakázky a veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
UTB – Systém pro 3D a 2D obrazovou korelaci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro 3D a 2D obrazovou korelaci, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dynamický analyzátor termomechanických vlastností pryže
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dynamického analyzátoru termomechanických vlastností pryže pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka rychlostní termokamery s chlazeným fotonovým detektorem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokorychlostní termokamery pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Stroj pro extruzní vyfukování polymerních materiálů na bázi polypropylenu a polyetylenu
Předmětem této zakázky je dodávka Stroje pro extruzní vyfukování polymerních materiálů na bázi polypropylenu a polyetylenu s příslušenstvím a se systémem monitorování technologického procesu. Dodávka je blíže specifikována zadávací dokumentací. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. ...
Poptávám náhradní díl ke stroji
Poptávám náhradní díl ke stroji, vyhazovač formy 7g6 na pr. 12 délka 59,5 2 ks.
Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační ...
Bezkontaktní 3D laser - skenner
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Bezkontaktní 3D laser - skenner“ (dále jen „zařízení“). Zadavatel požaduje dodávku „zařízení“ s následujícími technickými parametry. Zařízení musí disponovat požadavky na jemné rozlišení snímání, velikost snímaných výrobků a hlavně musí poskytovat výstupy v požadovaných formátech vhodných pro další úpravu. ...
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FHS
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka optického profiloměru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka optického profiloměru pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávky forem, výrobků a e-katalogu pro podprojekt Plasty, části Tlustostěnné výstřiky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Plasty, části Tlustostěnné výstřiky, v rámci projektu Plasty, kovy a technologie v automobilovém průmyslu (PLAKOTECH), CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0003397, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří ...
UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu
Celý název veřejné zakázky je: UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu s následným návrhem konceptu e-katalogu pro podprojekt Technologie, části Chlazení a ohřev forem pro vstřikování plastů Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Technologie, části Chlazení ...
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Snížení prašnosti ve slévárně společnosti ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií a provedení potřebných energetických napojení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a provedení s tím souvisejících vynucených stavebních úprav s cílem snížení fugitivních ...
UTB – Pronájem multifunkčního zařízení pro Nakladatelství
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkční tiskárny, vč. servisních služeb pro potřeby Nakladatelství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.