Pořízení decentrální vzduchotechniky do MěÚ Lysá nad Labem
Pořízení decentrální vzduchotechniky: 5 samostatných VZT jednotek o jednotlivém objemovém průtoku vzduchu 3x max. 1500 m3/h a 2x max. 2505 m3/h s účinností min. 90 %. Osazení čidla CO2 s IR senzorem.
Poptávám hydraulickou plošinu
Poptávám nutně a rychle hydraulickou plošinu k rod.domu, nebo návrh řešení. Děkuji
Pořízení závlah firmou Agáta spol. s r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3) - 6 ks pásových zavlažovačů 500m/110mm.
Pořízení technologie pro materiálové využití odpadů - Michal Svoboda - dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Pořízení závlah firmou Agáta spol. s r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3) - 6 ks pásových zavlažovačů 500m/110mm.
Dodávka strojní technologie hlediště a jeviště
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla spočívajícího v dodáv ce a instalaci strojní technologie jeviště v objektu Kulturního domu Milovice. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace.
Modernizace vozového parku 2xCNG
Dodávka 2 ks nových midibusů na pohon CNG v provedení dle technické specifikace. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek a kupní smlouva jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Modernizace čerpací stanice Lysá nad Labem
Jedná se o soubor dodávek technologie a drobných stavebních úprav v rámci modernizace čerpací stanice závlahové vody.
Pořízení decentrální vzduchotechniky a instalace venkovních žaluzií do MěÚ Lysá nad Labem
I. část: • Pořízení decentrální vzduchotechniky: - 5 samostatných VZT jednotek o jednotlivém objemovém průtoku vzduchu 3x max. 1500 m3/h a 2x max. 2500 m3/h s účinností min. 90 %. Osazení čidla CO2 s IR senzorem. II. část • Pořízení venkovních žaluzií Není-li dále v textu zadávací dokumentace výslovně uvedeno jinak, platí pokyny v ní uvedené ...
Protipovodňová opatření města a ORP Lysá nad Labem
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování pro město Lysá nad Labem. Realizací předmětu veřejné zakázky dojde ke zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Pořízení závlah firmou BRAMKO, s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3), který tvoří následující komponenty: • 5x pásový zavlažovač • 1x mobilní čerpací stanice • 2x automatická filtrační stanice včetně páteřního rozvodu typu lay-flat • 3x bubny na smotávání přenosného potrubí
Pořízení závlah firmou Pavel Pokorný BRAMKO
Předmětem zakázky je pořízení dvou lineárních samojízdných zavlažovačů dle technické specifikace, která je zveřejněna na profilu zadavatele (součástí návrhu kupní smlouvy).
Pořízení závlah firmou Semická s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3), který tvoří 5x pásový zavlažovač 500m/110mm, 1x mobilní čerpací stanice vody, 2x filtr kapkové závlahy, 3000m potrubí typu lay-flat a 3x buben pro namotání přenosného potrubí typu lay flat.
Chodníkový zametací stroj
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního samosběrného a kropícího chodníkového zametacího stroje zadavateli (dále jen „předmět zakázky“, „zboží“ nebo „stroj“) a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Stroj bude mj. vybaven zametacími kartáči, a zároveň bude připraven pro zimní údržbu komunikací (sypač, odmetací kartáč).
Dodávka pásové pily
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka pásové pily a souvisejícího příslušenství pro Zadavatele (dále jen „pásová pila“). Pásová pila bude dodána v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2. zadávací dokumentace.
Rekonstrukce závlahové soustavy Stará Lysá
Jde o stavební práce představující položení podzemního potrubí v rozsahu 1080 m pro dopravu závlahové vody. Tedy práce výkopové, pokládání potrubí, svařování. Bližší údaje v ZD.
Pořízení linky na granulování plastových odpadů a filtru papírových nečistot
Předmětem veřejné zakázky „Pořízení linky na granulování plastových odpadů a filtru papírových nečistot“ je dodávka linky na regranulaci odpadních plastů a filtru papírových nečistot. Upřesnění předmětu zakázky a požadované technické parametry pro každou část zakázky jsou uvedeny v příloze č. 3 (Technická specifikace). Podmínky plnění ...
Dodávka pásové pily
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka pásové pily a souvisejícího příslušenství pro Zadavatele (dále jen „pásová pila“). Pásová pila bude dodána v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2. zadávací dokumentace.
Systémy pro měření rychlostí na pozemních komunikacích – Lysá nad Labem
Předmětem zakázky je agenda správy měření rychlostí na pozemních komunikacích a k tomu příslušný software pro správu a zpracování přestupků zachycených automatizovaným měřením, včetně služeb zabezpečeného datového centra.
Nákladní vozidlo s dvouramenným nosičem kontejnerů vč. 1 kontejneru
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního nákladního vozidla s nástavbou dvouramenného nosiče kontejnerů zadavateli (dále jen „předmět zakázky“, „zboží“ nebo „vozidlo“) a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Nákladní vozidlo bude dodáno včetně velkoobjemového kontejneru o velikosti 10 m3.
Poptávám dřevěné palety
Poptávám dřevěné palety 800x600 včetně dřevěné ohrádky v počtu 5 kusů kompletu. Děkuji.
Rozvoj infrastruktury pro odbornou přípravu SOŠ a SOU Nymburk II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na pořízení nového strojního a elektrotechnického vybavení pro odborný výcvik a praxi za účelem zkvalitnění praktické výuky studia strojírenských a elektrotechnických oborů SOŠ a SOU Nymburk. Podrobné informace o předmětu plnění veřejné zakázky obsahuje závazný návrh smlouvy na plnění veřejné ...
Poptávám odtah a opravu karavanu
Poptávám opravu zablokovaných brzd na karavanu zn.Knaus.
Svozový vůz a rozšíření separace odpadu ve městě Poděbrady
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního nákladního vozidla s nástavbou řetězového nosiče kontejnerů zadavateli a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Nákladní vozidlo bude dodáno včetně velkoobjemového kontejneru o velikosti 10 m3.
Svozový vůz a rozšíření separace odpadu ve městě Poděbrady
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního nákladního vozidla s nástavbou řetězového nosiče kontejnerů zadavateli a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Nákladní vozidlo bude dodán včetně velkoobjemového kontejnerů o velikosti 10 m3.