Optomechanika a optika
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky optomechaniky a optiky dle technické specifikace, která je Přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikace, která je součástí Přílohy č. 4 (dle části veřejné zakázky Příloha č. 4.1, 4.2, 4.3 nebo 4.4) zadávací dokumentace (dále jen Dodávky) a v souladu s podmínkami uvedenými v Rámcové dohodě, ...
Dodávky jednorázových katetrů a zavaděčů ke katetrizační ablaci fibrilace síní pomocí pulsed field
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro katetrizační ablaci fibrilace síní pomocí “pulsed field” ablace pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze.
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro vyšetřování cystické fibrózy a trombofilních mutací
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
FN Motol - Endostaplery
Předmětem plnění jsou dodávky endostaplerů, a to na dobu 24 měsíců.
Kontroly a prohlídky ocelových konstrukcí
Předmětem plnění VZ je zajištění služeb spočívajících v provádění kontrol a prohlídek v oblasti ocelových konstrukcí v objektech Nemocnice Na Homolce.
Lékařský světelný mikroskop s kamerou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lékařského světelného mikroskopu s kamerou pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Sálová centrifuga 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Víceúčelové samonosné nafukovací stany
4 ks víceúčelových samonosných nafukovacích stanů (TYP B) a 8 ks víceúčelových samonosných nafukovacích stanů (TYP A), které jsou součástí výbavy kontejnerů nouzového ubytování osob postižených mimořádnými událostmi velkého rozsahu, případně pro vytvoření logistického zázemí jednotkám HZS.
Hmotnostní spektrometr a kapalinový chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru a kapalinového chromatografu pro Pardubickou nemocnici.
Skenovací elektronový mikroskop
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky, jejímž předmětem je dodání skenovacího elektronového mikroskopu (dále jen „zařízení“) včetně dopravy do místa plnění, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Dodávky náhradních dílů pro výtahy ve správě JDZ
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních náhradních dílů pro nákladní výtahy jednotky Dopravní zařízení. Přehled druhu a odhadovaný počet kusů náhradních dílů, které bude Zadavatel od vybraného objednatele objednávat, tvoří Přílohu č. 1 této Zadávací dokumentace.
BUS 1 - Malý autobus
Jeden kus malého autobusu, který bude sloužit k přepravě zasahujících příslušníků k evakuaci obyvatelstva. Malý autobus bude sloužit i k přepravě na delší vzdálenosti.
Poptáváme pronájem kontejneru
Dobrý deň, píšem vám so špeciálnou poptávkou. Potrebovali by sme na týžden prenájom kontajneru, v ktorom by sme mohli umiestniť a deratizovat väčšie množstvo slamy a půdy, ktorá bude neskôr použitá ako súčast umeleckej inštalácie. Problém je, že nemáme kde počas deratizacie tento kontajner umiestniť. Bolo by možné vykonať celý proces u vás? S ...
Dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro potřeby centrálních laboratoří FNB
Fakultní nemocnice Bulovka (dále jen „zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro použití v laboratorních provozech zadavatele (dále jen „DNS“). Jako součást diagnostik může zadavatel požadovat i bezplatnou výpůjčku zařízení k požadovaným diagnostikám a případný související spotřební materiál. ...
FN Motol - Dlouhodobá mechanická srdeční podpora
Dodávky souborů pro dlouhodobou mechanickou podporu srdeční funkcedětských pacientů před transplantací srdce.
H - lůžka  a postele
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD. Kategorizace předmětu zakázky: Kód CPV: 33192120-9 Nemocniční lůžka; 33192160-1 Lehátka 33152000-0 Inkubátor 33192150-8 Terapeutická lůžka 33192600-8 Zdvihací zařízení pro zdravotnictví
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Genetika REACT-EU C1 - Analyzátor genetický II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje a to do Ústavu biologie a lékařské genetiky 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka a instalace technologického vybavení kuchyně pro novostavbu ZŠ a MŠ U Elektry
Kompletní dodávka technologického vybavení kuchyně (gastronomické technologie) pro novostavbu objektu základní a mateřské školy v lokalitě U Elektry, Praha 9, úplná instalace části dodaného vybavení, které má povahu zabudovaných konstrukcí v objektu, uvedení do provozu dodaného vybavení, úplné zaškolení obsluhujícího personálu a následný záruční ...
NPO  - Spotřební materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a vybavení pro výzkum.
FSV UK - spotřební IT vybavení
jdodávka spotřebního IT vybavení, především stacionární počítače, přenosné počítače, monitory, tiskárny, příslušenství pro pracoviště zaměstnanců a pro studijní místa do objektů zadavatele
FN Motol - Gamakamera SPECT/CT REACT-EU A1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Kliniku nukleární medicíny a endokrinologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent. Technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace a rovněž jako Příloha č. 1 ...
L2 Laser Beam Distribution Vacuum Infrastructure
Předmětem veřejné zakázky je zejména detailní návrh, výroba, testování a dodávka na místo dodání hlavních komponent vakuové infrastruktury rozvodu laserového paprsku L2 (vakuové komory, nosné rámy komor a hadicové segmenty) do ELI Beamlines.
Poptávám dodávku kolejnic a systému upevnění kolejnice
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku na dodávku kolejnic a systému upevnění kolejnice, jedná se o kontinuální uložení. Pro upřesnění jde o rekonstrukci jeřábové dráhy o délce 108 m, rozpětí 28,5 m kde pojíždí dva mostové jeřáby 1x 12 t a 1 x 10 t, stávající kolejnice je hranol 55 x 55 mm svařený s dráhou, děkuji.
Spotřební materiál k monitoru krevních parametrů CDI 550 včetně výpůjčky nového přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu k monitoru krevních parametrů CDI 550 a bezplatná výpůjčka nového přístroje, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.