Dynamický nákupní systém na dodávky a montáž nábytku a příslušenství do kancelářských prostor
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS, který je rozdělen do jednotlivých kategorií, budou dodávky (včetně nakládky, dopravy a vykládky) a montáž nábytku a příslušenství do kancelářských prostor Zadavatele. DNS je rozdělen na následující kategorie: 1. kategorie Nábytek a příslušenství 2. kategorie Sedací nábytek a příslušenství
FN Motol - Chirurgický telemanipulátor - nájem na 60 měsíců
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Oddělení centrálních operačních sálů pro dospělé 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent. Předmět plnění, tj. najatá věc je specifikována v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Technická specifikace) a rovněž ...
Kontejner kombinovaný hasicí spolufinancovaný z IROP
Dodávka 8 ks kombinovaných hasicích kontejnerů vybavených příslušenstvím a prostředky určenými pro hašení pomocí hasebního prášku, hasební pěny a CO2, doplněný o vzduchopěnovou hasící technologii
REACT EU 98 - Cholangioskop perkutánní s věží - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopického systému pro výkony cholangioskopie pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Předmět plnění je pořizován v rámci 98. Výzvy ...
FN Motol - Intrakardiální echokardiografický katetr II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného pro zobrazování srdečních struktur při katetrizační léčbě arytmií.
FN Motol - Kardiostimulátory včetně příslušenství pro pediatrické pacienty
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství určených k zajištění léčby poruch srdečního rytmu.
Ultrazvukové přístroje pro interní oddělení
Dodávka ultrazvukových přístrojů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti, tedy po dobou 10 let.
Vysokotlaké kompresory, opakované vyhlášení
Dodávka vysokotlakého kompresoru s minimálním plnicím výkonem 250 litrů za minutu v počtu 12 kusů a vysokotlakého kompresoru s minimálním plnicím výkonem 400 litrů za minutu v počtu 10 kusů.
Dodávka zdravotnických prostředků I. 2022
Veřejná zakázka spočívá v dodávce zdravotnických prostředků uvedených v bodě 2.3 zadávací dokumentace.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka zařízení pro fotokopírování a tiskáren podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávky, opravy, údržba a servis mazacích zařízení v kolejové síti DP II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových mazníků, jejich zprovoznění včetně jejich komplexního servisu, (zprovoznění, oživení, opravy, údržba včetně výměn jednotlivých komponentů, zajištění revizí a provádění průběžných oprav a servisních prací včetně doplňování maziva).
Dodávky komutátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka komutátorů pro motorgenerátory a trakční motory. Předmět plnění této veřejné zakázky je podrobněji specifikován v závazném návrhu Smlouvy, který tvoří Přílohu č. 2 zadávací dokumentace.
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro molekulárně genetické vyšetření genu CFTR
2.2.1Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů (dále také jen „SZM“) pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky - Dodávka spotřebního materiálu a bezplatná výpůjčka přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran s proplachem a bezplatná výpůjčka podtlakové léčebné jednotky s proplachem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávka úložišť pro obrazovou a zvukovou techniku ČT 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka úložišť pro obrazovou a zvukovou techniku v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
EXCELES - Droplet digital PCR system
Systém pro kapičkovou digitální PCR s příslušenstvím, které umožňuje absolutní kvantifikaci molekul cílové DNA s unikátní přesností a citlivostí pro kvantitativní PCR analýzu bez nutnosti použití standardní křivky.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.
Dodávky náhradních dílů pro pohyblivé schody Kone, OTIS, Thyssen
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou dodávky náhradních dílů pro pohyblivé schody výrobců pohyblivých schodů Kone, OTIS a Thyssen z důvodu nutnosti oprav a údržby pohyblivých schodů v prostorech zadavatele, v rozsahu ceníků pro příslušné části Veřejné zakázky dále stanovené v zadávací dokumentaci, jež tvoří přílohu č. 2 Rámcové smlouvy pro ...
Poptávám plastovou krycí fólii
Poptávám fólii z plastu pro zakrytí dřevěných polen.
500 MHz NMR spektrometr pro měření kapalin a pevných látek
Předmětem veřejné zakázky je dodání 500 MHz NMR spektrometru pro měření kapalin a pevných látek s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT-Ab s výpůjčkou analytického systému
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostické soupravy Hemosil HIT Ab (PF4 H) (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Druh a předpokládaný počet. • Vybraný dodavatel bezplatně půjčí po dobu trvání Kupní smlouvy na ...
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Experimentální komora Alimat-F
Dodávka Experimentální komory Alimat-F včetně zajištění vstupních materiálů, zpracování výrobní a montážní dokumentace, výroby komponent, jejich sestavení v místě výroby, otestování a odzkoušení, zabalení a příprava k transportu a případných dalších plnění jsoucích součástí dodávky nosné konstrukce dle požadavků Technické specifikace.
Mytí a sterilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.