Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
REACT EU 99 - PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka PET/CT pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze vč. příslušenství, dopravy, deinstalace a ekologická likvidace původního přístroje, drobné stavební úpravy, instalace nového přístroje, uvedení do provozu, provedení funkční a přejímací zkoušky, provedení instruktáže dle příslušného ...
Dodávky cévních protéz a graftů II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Diagnostika pro imunofluorescenci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik pro imunofluorescenci prováděná v laboratořích ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Nástroje pro operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nástrojů pro operační sály.
Obnova AV techniky v zasedacích místnostech MZ
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla spočívající v dodání, montáži, instalaci a zprovoznění audio video techniky splňující parametry uvedené v přílohách zadávací dokumentace a demontáži stávající AV techniky včetně vystavení protokolu o posouzení technického stavu této techniky, včetně nezbytných komponent a provedení prací s cílem ...
Rekonstrukce TR 110/22 kV Praha - Měcholupy, dodávka nového řídicího systému
Předmětem plnění této zakázky je dodávka řídicího systému včetně poskytnutí příslušných licencí (SW), instalaci řídicího systému (SW), dodávku nezbytného HW pro provoz řídicího systému včetně zajištění šéfmontáže při instalaci HW, zajištění školení uživatelů v rozsahu dvou samostatných školení v místě plnění. Podrobné informace v ZD.
REACT EU 100 - Procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přečerpávacího tkáňového procesoru pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka real-time PCR reagencií - Candida albicans, Candida krusei, Candida parapsilosis
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav - real-time PCR reagencií (dále jen ,,diagnostika“) v rozsahu umožňujícím kompletní provedení požadovaných vyšetření (dále souhrnně označováno jako „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami. ...
REACT EU 100 Hemokultivační přístroj
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks hemokultivačního přístroje vč. příslušenství pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Centrála a monitory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
Hala pro deponaci silničních vozidel ve vozovně Střešovice - zajištění zhotovitele stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících výstavbě nové haly pro deponaci silničních vozidel JHV ve vozovně Střešovice, tedy zejména a) výstavba nové haly pro deponaci silničních vozidel JHV ve vozovně Střešovice; b) dopracování projektové dokumentace pro provádění stavby o konkrétní technické řešení, včetně ...
REACT EU 98 - Plicní ventilátor
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks plicního ventilátoru pro Oddělení intenzivní péče OAM-JIP Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Transportní lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks transportních lůžek pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks transportního lůžka pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří ...
REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
REACT EU 98 - Mamograf - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks mamografu vč. příslušenství pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a a návrhem servisní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek ...
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti COLAS CZ, a.s.
Předmětem plnění je dodávka mobilního odrazového drtiče s integrovaným třídičem v souvislosti s realizací „Zavedení cirkulárního řešení do společnosti COLAS CZ, a.s..“ podrobně popsáno ve specifikaci předmětu plnění, který tvoří přílohu č. 2 „Příloha č. 2 Specifikace předmětu plnění"
Projekt materiálového využití odpadů - O S E X  Ž A T E C , společnost s ručením omezeným - dodávka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zařízení na čištění obilí. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách
ELRON CZ s.r.o. - využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Komplexní pozáruční servis nákladních a zemědělských vozidel Zoo Praha
Předmětem plnění této Veřejné zakázky je zajištění pravidelných i mimořádných služeb kompletního pozáručního servisu daných vozidel Zoo Praha, a to na základě dvouleré rámcové smlouvy s jedním poskytovatelem.
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pro onkologické pacienty - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu SPECT CT gama kamery s dvěma plně digitálními detektory. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroj musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v technické specifikaci. Účastník doplní do technické ...
FTN - pozáruční servisní služby - MR Magnetom Altea
Předmětem veřejné zakázky jsou pozáruční servisní služby (FULL servis, poskytovaný autorizovanou servisní organizací na magnetické rezonanci - Magnetom Altea) - blíže viz ZD.
UK2LF Dodávka simulátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka různých druhů a typů simulátorů_fantomů dle jejich účelu a zařazení pro výuku komplexního systému elektronické osobní dozimetrie.
Obnova osobních počítačů 2023
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem osobních počítačů a dalších komponent včetně jejich servisu a zajištění povinných revizí podle normy ČSN 33 1610, to vše za podmínek uvedených v ZD.