Biologická srdeční chlopeň aortální pro středně staré pacienty
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek biologických srdečních chlopní aortálních pro středně staré pacienty pro Nemocnici Na Homolce.
Servis a opravy chladicích jednotek
• Předmětem plnění VZ bude komplexní zajištění a zabezpečení servisu, oprav a údržbu chladicích zařízení ve Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). Předmětem plnění není výměna stávajících chladících zařízení ani dodávka nových chladících zařízení. • Předmět plnění veřejných zakázek je vymezen i závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu ...
Dodávka cvičného polygonu včetně vybavení - opakované vyhlášení II
Pořízení technického a technologického vybavení, výcvikových a školicích pomůcek nezbytných pro provádění moderního výcviku simulačními a praktickými metodami ze strany ŠVZ HZS ČR, střediska Brno.
Dodávka systému pro online extrakorporální fotoferézu včetně spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro online extrakorporální fotoforézu pro Aferetické oddělení Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, instalace, záručního servisu dle kupní smlouvy, dále opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu po ...
Zimní a letní údržba pozemních komunikací, cest v zeleni
Předmětem veřejné zakázky jsou služby úklidu a údržby komunikací a ploch na území Prahy 15, které jsou ve vlastnictví hlavního města Prahy, svěřené MČ Praha 15 a s tím spojené dodávky. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v jednotlivých přílohách zadávací dokumentace.
Ochrana majetku na území městské části Praha 2 proti poškození sprejovými nástřiky - graffiti
Předmětem plnění veřejné zakázky je především poskytování služeb spojených s odstraňování sprejových nástřiků, aplikace ochranných antigraffiti nátěrů na specifikovaných objektech nacházejících se na území městské části Praha 2. Dalším předmětem plnění veřejné zakázky je pravidelný monitoring dotčeného území, evidence a vedení programu ...
Dodávky diagnostického spotřebního materiálu určeného pro detekci anti-HLA a non-HLA protilátek
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostického spotřebního materiálu pro stanovení anti-HLA a non-HLA protilátek včetně zapůjčení a servisu vakuové odsávačky a zapůjčení analyzačního softwaru pro analýzu naměřených dat z analyzátoru a vyhodnocení prováděných vyšetření. Nezbytnou vakuovou odsávačku a analyzační software ...
Odběrový systém a laboratorní materiál
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrového systému a laboratorního materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Operační lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks operačních lamp pro Gynekologicko-porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Katétr pro teplotou řízenou ablaci II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
SPR pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednateli zařízení pro analýzu interakcí biomakromolekul na principu "surface plasmon resonance" (SPR) s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
DNS - Dodávky tonerů a cartridge
Předmětem plnění je zajištění dodávek originálních a alternativních tonerů a inkoustových náplní dle níže uvedených CPV kódů. Předmět plnění bude realizován dle požadavků zadavatele specifikovaných v jednotlivých veřejných zakázkách zadávaných v rámci DNS na elektronickém profilu zadavatele. Prostřednictvím DNS budou kvalifikovaní dodavatelé ...
Dodání a montáž regálových systémů pro nová pracoviště odboru Parlamentní knihovna a Archiv
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky a montáže kompaktních posuvných a stacionárních regálových systémů pro uložení knihovního fondu Parlamentní knihovny a archivního fondu Archivu Poslanecké sněmovny v nově vybudovaných depositářích pro Kancelář Poslanecké sněmovny.
DNS kamerové systémy parkovacích objektů
Předmětem Zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému („DNS“).Cílem zavedení DNS je disponovat okruhem dodavatelů, kteří budou schopni v reakci na aktuální potřeby Zadavatele plnit předmět dílčích veřejných zakázek v průběhu doby zavedení DNS. Dílčími veřejnými zakázkami zadávanými v DNS budou Zadavateli flexibilním a ...
Kryostat
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka kryostatu pro Dermatovenerologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávky nových vozů lanové dráhy Petřín
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba, dodání a uvedení do provozu dvou nových vozů pro lanovou dráhu Petřín v souladu s platnou legislativou a v souladu s vítězným designovým návrhem studia Anny Marešové Designers.
Ventilátor plicní pro dlouhodobou ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ventilátorů plicních pro dlouhodobou ventilaci. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Monitorace regionální oxymetrie
Dodávka monitorace regionální oxymetrie (2ks) - blíže viz ZD.
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
BUILD LINE s.r.o. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtící, třídící a mísící technologie. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného personálu.
Systém pro preparativní flash chromatografii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro preparativní flash chromatografii dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Analytický a semipreparativní HPLC systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického a semipreparativního HPLC systémudle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Chromatografický systém pro purifikaci proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chromatografického systému pro purifikaci proteinů dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.