Kapalinový chromatograf v semipreparativním provedení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu v semipreparativním provedení dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávky výpočetní techniky pro FNKV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky v předpokládaném množství 2000 kusů PC a 2000 kusů LCD monitorů, které však zadavatel není povinen od dodavatele odebrat. Dodavatel současně není oprávněn určovat minimální množství pro jednotlivé objednávky. Zadavatel bude objednávat výpočetní techniku průběžně dle své aktuální ...
Systém pro SEC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednatelisystém pro SEC (Size-exclusion chromatography) s víceúhlovým detektorem rozptylu světla (MALS), RI detektorem, UV detektorem a s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Rotační klipovací systém II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FPLC pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka FPLC pro biochemii s příslušenstvím (3 ks) dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Monitorní systém pro KAR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorního systému pro KAR a dalšího příslušenství a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Dodávka kogeneračních jednotek o výkonech 200 kWe až 2000 kWe
(a) dodávka kogeneračních jednotek (dále jen „KGJ“) splňujících min. technické parametry dle příloh č. 1 a 2 Pokynů; Zadavatel má rámcově zájem o dodání: (i) 3 ks KGJ o výkonu 200 kWe s tolerancí odchylky od požad. výkonu ± max. 10% z uvedeného požad. výkonu, (ii) 6 ks KGJ o výkonu 500 kWe s tolerancí odchylky od požad. výkonu ± max. 10% z ...
Elektrokoagulace - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (Radiofrekvenční ablace) - blíže viz ZD.
FN Motol - Modernizace bioptického provozu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka produktů pro modernizaci biotického provozu včetně souvisejících služeb dle přílohy č. 2 kupní smlouvy.
Stanoviště dekontaminace zraněných osob - opakované vyhlášení
Pořízení 2 ks stanovišť dekontaminace zraněných osob (dále jen „SDZRO“) zasažených nebezpečnými látkami.
REACT EU 98 - Myčka a sterilizátory s úpravnou vody pro robotický systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky mycího a dezinfekčního automatu, kombinovaného sterilizátoru, plazmového sterilizátoru pro nástroje robotického operačního systému Da Vinci a dodávka úpravny vody. U dodávky kombinovaného sterilizátoru a úpravny vody je součástí také deinstalace a ekologická likvidace původního vybavení. Blíže viz ...
FN Motol - Anesteziologické přístroje nejvyšší třídy s monitorem vitálních funkcí - 5 ks
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 kusů přístrojů včetně příslušenství pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka endosonografického systému a poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endosonografického systému pro specializované vyšetření trávicího traktu pro gastroenterologické pracoviště interního oddělení včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
FN Motol - Vybavení, inventář a nádobí pro gastronomii II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení, inventáře a nádobí pro gastronomii, dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Specifikace - cenová tabulka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup přenosných počítačů a příslušenství pro potřeby projektů ESF a ESF+
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou dodávky 1 typu sestavy přenosného počítače a jemu odpovídající dokovací stanice, 2 typů monitorů a příslušenství, konkrétně mechaniky paměťových médií, externího kurzorového ovladače (myši), externí klávesnice, paměti USB, headsetu, propojovacího kabelu HDMI a poskytnutí souvisejících ...
Operační stoly a světla - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních stolů pro ORL (2 ks) - blíže viz ZD.
Inkubátory/výhřevná lůžka - 4 ks - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks inkubátorů/výhřevných lůžek pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
SÚKL VZ06/2023 - Nákup dvou kapalinových chromatografů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů nových vysokoúčinných kapalinových chromatografů určených pro nejnáročnější aplikace v oblasti farmaceutické analýzy vč. vyhodnocovacího SW.
Oprava jeřábového tlačného člunu FRANTIŠEK
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení opravy zejména podponorové části plavidla, a to po jeho vytažení z vody na lodním výtahu. Oprava všech zdeformovaných, opotřebených či jinak poškozených částí plavidla, oprava vázacích i kotevních vrátků, výměna lan, zřízení manlochů pro vizuální kontrolu a drenážování vodotěsných prostor boků ...
REACT EU 98 - Odsavač zplodin - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
Nákup HW - Diskové pole a SAN Switche
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání 2 ks diskových polí a 2 ks SAN Switchů, pro použití v serverovnách Zadavatele, v souladu se specifikací, která je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace. Zadavatel požaduje nová nepoužitá zařízení. Dodavatel předloží v nabídce: • produktový list zařízení, • potvrzení od lokálního zastoupení ...
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
Pipetovací robot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pipetovacího robota s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Mikroskop na zobrazování a monitorování živých buněk v čase
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu na zobrazování a monitorování živých buněk v čase s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
FN Motol - Absorbent oxidu uhličitého
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky absorbentu oxidu uhličitého, který slouží k absorpci vydechovaného CO2 v anesteziologických přístrojích se systémem zpětného vdechován.