DNS pro tonery a náplně 2017 až 2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a faxové přístroje a části a příslušenství fotokopírovacích strojů a dále barvících pásek pro jehličkové tiskárny pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Vybudování varovného a výstražného systému ochrany před povodněmi pro město Staňkov
Předmětem je realizace protipovodňových opatření – vybudování vyrozumívacího a varovného systému pro město Staňkov a jeho místní části Krchleby, Ohučov a Vránov.
Sondy pro sledování provozu pro projekt  SKY custom care systems
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sond pro monitorování a analýzu síťového provozu pro potřeby projektu zadavatele. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodání víceosého CNC soustruhu
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu nového (nebyl předmětem odpisů) víceosého CNC soustruhu, a to včetně dopravy, uvedení do provozu, vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Konzultační a poradenské služby pro implementaci návrhového SW EPLAN do kořenového řídicího systému
Předmětem zakázky je konzultační a poradenská činnost při vývoji řídicího systému TRACK. Pro propojení návrhu stanice a tvorby výrobní dokumentace je potřeba vytvořit novou databázi 3D parametrických modelů komponentů, která umožní vytvoření modelu celé sestavy automaticky na základě parametrů z návrhového softwaru HESCOpro. Zároveň je potřeba ...
Konzultační a poradenské služby pro implementaci návrhového SW T-Flex CAD
Předmětem zakázky je konzultační a poradenská činnost při vývoji řídicího systému TRACK. Pro propojení návrhu stanice a tvorby výrobní dokumentace je potřeba vytvořit novou databázi 3D parametrických modelů komponentů, která umožní vytvoření modelu celé sestavy automaticky na základě parametrů z návrhového softwaru HESCOpro. Zároveň je potřeba ...
Rentgenový kabinový systém pro nedestruktivní kontrolu materiálu pro FST-KMM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního kabinového RTG zařízení pro nedestruktivní testování materiálu metodou „Direct Radiography“. Bližší specifikace je uveřejněna na profilu Zadavatele v Závacích podmínkách VZ.
Rekonstrukce úpravny vody pro obec Líštany
Stávající technologie úpravny vody bude celá demontována. Při rekonstrukci dojde k výměně stávající technologie a potrubních rozvodů vč. armatur uvnitř stávající budovy úpravny vody a vodojemu za novou technologii stejných parametrů. Výkon úpravny je zachován stávající a je navržen na Q= 2 l/s.
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky pro sdružení zadavatelů
Pořízení technologie pro velkoformátový UV tisk
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění: 1x Flatbed velkoformátová tiskárna s UV vytvrzováním inkoustů. Technické parametry požadovaného zařízení jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce technologie chlazení na zimním stadionu v Klatovech
Realizace rekonstrukce technologie chlazení ledové plochy zimního stadionu v Klatovech, jehož hlavní prioritou je docílení snížení rizika vzniku environmentální havárie a množství používaného chladícího média v podobě čpavku. Celý projekt se skládá ze tří hlavních částí: • technologie chlazení – strojní část, elektroinstalace, MaR, ...
Analyzátor hluku a vibrací vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka analyzátoru hluku a vibrací vozidel, potřebného pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Popis plnění je blíže vymezen v příloze č. 4 této zadávací dokumentace.
Reaktivní flokulace - dodávka VZV pro manipulaci s chemií
dodávka Vysokozdvižného vozíku pro manipulaci s chemikáliemi v rámci akce Reaktivní flokulace v Kaznějově
Dodávka šokové teplotní komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka šokové teplotní komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka stresové komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka stresové komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka klimatické komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka klimatické komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Opřádací stroje – braiding machines
Předmětem zakázky jsou 2 ks Opřádacích strojů určených k opředení nízko a středně tlakých hadic s vnitřním jádrem nebo i bez vnitřního jádra.
Rekonstrukce bytových domů Plachého 44, 46 a 48, Plzeň
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce tří pětipodlažních bytových domů. Součástí zakázky jsou vnitřní úpravy a výměna otvorů včetně zateplení objektů. U dvou domů bude zbudován výtah.
SKY custom care systems
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky hardware a sond pro sledování provozu, a odborné studie a analýzy pro potřeby projektu zadavatele. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka hydraulických nůžek
Dodávka tabulových hydraulických nůžek
Stavební úpravy v objektu č. p. 290 Vnitřní město v Plzni, nám. Republiky 41 – výtah radnice II
Předmětem bude zejména realizace stavebních prací a služeb a poskytnutí souvisejících dodávek vč. stavebních a stavebně-montážních prací nutných k přípravě, k řádnému provedení a dokončení díla ve smluvním termínu, k předání díla zadavateli bez vad a nedodělků včetně získání kolaudačního souhlasu ve smluvním termínu.
Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou za zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky těchto komodit: stolní počítač; přenosný počítač; tablet (PC); pracovní stanice; plochý monitor; laserová tiskárna (barevná, černobílá); příslušenství k dodávkám pořízeným v dynamickém nákupním systému (zejména ...
Stroj na pokládku mikrokoberců pro SÚSPK 2016
dodávka jednoho nového stroje na pokládku mikroberců na podvozku kategorie N3
Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek
Nákup a dodávka částí a příslušenství fotokopírovacích strojů, zásobníků tonerů a tonerů pro tiskárny, fotokopírovací stroje a střediska zpracování dat v nepravidelných intervalech a odlišných objemech po celou dobu trvání DNS.
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku II.
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky.