Dodávka a montáž mostového jeřábu
Předmětem zakázky je dodávka jednonosníkového mostového jeřábu s lanovým kladkostrojem. Součástí dodávky je zhotovení a montáž podélného napájení pro jeřáb, montáž jeřábu, dodávka a montáž jeřábové dráhy s vlastními sloupy, doprava celé zakázky k zadavateli a předání veškeré dokumentace k předmětné dodávce. Dodávka musí být provedena ve stupni ...
Inteligentní výškový skladový systém
Předmětem výběrového řízení je dodávka inteligentního výškového skladového systému vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění, uživatelské podpory a zaškolení uživatelů v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
HAUSER CZ s.r.o. - dodávka ohraňovacího lisu
Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie - elektromechanického ohraňovacího lise, blíže specifikované zadávací dokumentací.
Cévní protézy 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky cévních protéz ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let. Celkový rozsah zakázky je 406 ks v členění dle jednotlivých skupin a položek, podrobnosti viz ZD.
Dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního a pozáručního servisu.
Dodávka optického měřicího přístroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka optického měřicího přístroje, včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Technologie pro materiálové využití BRO kompostováním – Štěpán Bečvář
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie pro materiálové využití BRO kompostováním – Štěpán Bečvář, v rozsahu specifikovaném touto zadávací dokumentací (dále jen „ZD“)a technickými podmínkami pro nadlimitní režim. Předmětem dodávky je drtič biosubstrátů, který bude sloužit pro desintegraci přijatého matriálu a pro ...
Snížení emisí výtopny na biomasu v Kašperských Horách
Předmětem plnění veřejné zakázky je osazení vypírky spalin a nezbytného příslušenství do stávající kotelny na pozemku st. 211/1 ve městě Kašperské Hory. Vypírka bude instalována v prostoru mezi stávajícími komíny a stěnou skladu biomasy. Projekt dále řeší osazení spalinových výměníků, instalaci nových kouřovodů, ocelové konstrukce.
Pořízení laserového interferometru s příslušenstvím
Předmětem výběrového řízení je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy 1 ks Laserového interferometru s příslušenstvím.
Pořízení elektronických inklinometrů
Předmětem výběrového řízení je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy 2 ks Elektronických inklinometrů.
Zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy výpočetní techniky
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen DNS) pro zadávání veřejných zakázek na dodávky výpočetní techniky. Dynamickým nákupním systémem se rozumí plně elektronické řízení pro běžné nákupy a služby ve smyslu Hlavy III. (§§ 138 – 142) zákona. Doba trvání zavedeného DNS bude 4 roky od okamžiku jeho zavedení, ...
Poptávám náhradní díl na řetězovou pilu
Poptávám komplet boční startovací bok na pilu BESTCRAFT GERMANY - EC150.
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 8 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávka digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství III
Předmětem výběrového řízení je dodávka 4 ks digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství (např. měřící sondy), balení, dopravy a uživatelské podpory. Plnění bude realizováno formou dílčích objednávek ze strany zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 5 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Poptávám mulčovač
Poptávám příkopový mulčovač, záběr cca 250cm.
Dodávka souvisle řízeného soustruhu - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Poptávám přístroj na vysoušení zdiva
Poptávám přístroj na vysušování zdiva pomocí magnetokineze.
Pořízení měřících technologií
Předmětem výběrového řízení „Pořízení měřících technologií“ je dodávka na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy dále specifikovaného technologického zařízení: 2 ks Elektronické inklinometry a Laserový interferometr s příslušenstvím
DNS pro standardizovaný nábytek 2017 až 2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky standardizovaného nábytku pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Rekonstrukce technologie chlazení na zimním stadionu v Klatovech
Realizace rekonstrukce technologie chlazení ledové plochy zimního stadionu v Klatovech, jehož hlavní prioritou je docílení snížení rizika vzniku environmentální havárie a množství používaného chladícího média v podobě čpavku. Celý projekt se skládá ze tří hlavních částí: • technologie chlazení – strojní část, elektroinstalace, MaR, ...
Dodávka souvisle řízeného soustruhu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka 18 metrových nízkopodlažních městských autobusů v letech 2018 až 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka až 22 kusů nových 18 metrových nízkopodlažních městských autobusů, vybavených systémem pro informování cestujících a klimatizací salonu cestujících splňující ke dni podání nabídky Zadavateli veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy ...
Obnova a modernizace lůžkového fondu návazné péče ve FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) lůžkového vybavení (lůžka a stolky) včetně montáže, uvedení dodaného vybavení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem modernizace a obnovy vybraných klinik a oddělení významných pro poskytování návazné péče v rámci FN Plzeň, které je v současné době amortizované a ...
Obnova a modernizace zobrazovací techniky návazné péče ve FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru a u vybraného přístrojového vybavení pak k poskytování ...