Vybavení SDH JPO II města Zbiroh hasičskou technikou - Dopravní automobil
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu v provedení „T“ (technické), kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ (DA schopný provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace) a hmotnostní třídy L. Minimální požadavky na předmět plnění jsou stanoveny přílohou Zadávací dokumentace - technické podmínky ...
Testovací systémy pro HiL testy III
Předmětem zakázky je dodávka 3 ks testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dodávka a montáž klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň v počtu 17 kusů ve specifikaci dle Přílohy č. 1 zadávací dokumentace.
Pořízení dopravního automobilu pro JSDHO Postřekov
Předmětem této zakázky je výběr dodavatele, který zajistí dodávku související s realizací projektu „POŘÍZENÍ DOPRAVNÍHO AUTOMOBILU PRO JSDHO POSTŘEKOV“, podpořeného z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Projekt je spolufinancován z prostředků strukturálních fondů Evropského společenství, státního rozpočtu ČR a rozpočtu ...
Dodávka videoendoskopického vybavení 2017
Předmětem zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) videoendoskopického vybavení (kamerová jednotka, kamerová hlava, světelný zdroj, LCD monitor, aj.) dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci pro Otorhinolaryngologickou kliniku (ORL) a Chirurgické oddělení (CHIRO) Fakultní nemocnice Plzeň, včetně následného provádění PBTK po záruční ...
Dodávka teplotních komor
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks teplotních komor pro olejové testy včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, kalibrace a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka poloautomatické pásové pily
Předmětem výběrového řízení je dodávka poloautomatické pásové pily včetně odsávání pro odřezání hotových kovových produktů vyrobených metodou 3D tisku včetně příslušenství, balení, dopravy a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Pořízení speciální hasičské techniky JSDH Nepomuk
Pořízení nové speciální hasičské techniky pro potřeby JSDH Nepomuk - hadicový přívěs.
Vybavení SDH JPO III města Mýta hasičskou technikou - Dopravní automobil
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, s celkovou hmotností od 3000 do 3500 kg, s požárním přívěsem kategorie O1 pro přepravu zavazadel. Minimální požadavky na předmět plnění jsou stanoveny přílohou č. 2 Zadávací dokumentace - technické ...
Staplery 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky staplerů prostřednictvím konsignačního skladu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Snížení energetické náročnosti budovy základní školy v Bělé nad Radbuzou
Stavební objekty jsou v souladu se základními urbanistickými požadavky. Dojde k provedení zateplení všech objektů s finální povrchovou vrstvou z tenkovrstvé omítky, výměně všech otvorových prvků ve fasádách a k výměně částečné střešní krytiny na objektu staré školy. Součástí projektu je řešení odvodnění všech stavebních objektů od dešťových vod. ...
Sedmiosé měřící rameno s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka sedmiosého měřícího ramene s dotykovým snímačem a bezdotykovým scannerem vč. obslužného SW pro 3D měření, balení, dopravy, zprovoznění, instalace SW, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka technologie pro společnost TAUBENHANSL s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: - Kotoučová pila na hliník - Pásová pila Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Stavba multifunkční haly s portálovým jeřábem
Předmětem zakázky je zhotovení multifunkční víceúčelové haly pro lisování a přípravy komodit k další přepravě ke konečnému zpracovateli (sklo, pneumatiky, textil, molitany). Dodání 30-ti hliníkových kontejnerů na sklo.
Výběrové řízení s dílčím plněním na dodávku souboru technologií k výrobě vstřikovacích forem
Předmětem zakázky je dodávka souboru technologií potřebných k výrobě vstřikovacích forem. Část 1: Horizontální frézovací a vyvrtávací stroj CNC; Část 2: 5osé vertikální portálové frézovací centrum CNC; Část 3: Elektro-erozivní portálový stroj CNC – velký; Část 4: HSC frézovací centrum CNC grafit elektrod - malé; Část 5: 5osé vertikální obráběcí ...
Výběrové řízení na dodavatele CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Snížení emisí výtopny na biomasu v Kašperských Horách
Předmětem plnění veřejné zakázky je osazení vypírky spalin a nezbytného příslušenství do stávající kotelny na pozemku st. 211/1 ve městě Kašperské Hory. Vypírka bude instalována v prostoru mezi stávajícími komíny a stěnou skladu biomasy. Projekt dále řeší osazení spalinových výměníků, instalaci nových kouřovodů, ocelové konstrukce.
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii, stentů, balónkových katétrů, supertenkých vodičů, sheathů, diagnostických katetrů, vodících katetrů, doplňkového materiálu a speciálního diagnostického materiálu, ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Dodávka technologie drcení pro společnost BIGGEST s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: • Čelisťový drtič • Pásový dopravník – 2 kusy Podrobný popis technologií je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Centrální žilní katétry 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky centrálních žilních katétrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Elektrotechnická zařízení, osciloskopy a akumulátory pro ŠKODA ELECTRIC a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka zařízení a přístrojů pro měření, v rámci projektu výzkumné základny trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 8 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Měřící a zkušební přístroje pro ŠKODA ELECTRIC a.s
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka zařízení a přístrojů pro měření, v rámci projektu výzkumné základny trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 10 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínke plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Frézovací robot včetně zakrytování
Předmětem výběrového řízení je dodávka frézovacího robota včetně základního zakrytování, balení, dopravy, zprovoznění, zkušebního provozu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro hemokultivační systém - MIKRO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro kultivaci a detekci bakterií, plísní a kvasinek z krve a jiných primárně sterilních tekutin. Spotřebním materiálem se rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie a jiné přípravky sloužící k analýze a kalibraci, popř. ke kontrole, čištění a nezbytné ...
Snížení energetické náročnosti sušení včetně využití odpadního tepla
Dodávku a montáž technologie a technologického zařízení pro využití odpadního tepla ze spalin pecí F1 a F2 do rozprachové sušárny RS č. 2 s využitím filtru pro absorpci fluorovodíku.