Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
DeNOx kotle K3 v Plzeňské energetice a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s přípravou a provedením denitrifikace provozovaného kotle K3 ve společnosti Plzeňská energetika a.s. Zakázka bude mít charakter dodávky „na klíč“ a bude provedena v souladu s požadavky, podmínkami, specifikacemi a ostatními údaji ...
Dodávka vybavení projektu PROSIT v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek pro projekt „PROSIT v Plzni“ v obci a k. ú. Plzeň v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 4 části: Část 1 - Školící pomůcky a zařízení Část 2 - IT vybavení Část 3 - Nábytek Část 4 – Vybavení pro venkovní hřiště
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - vyhřívaná lůžka pro novorozence - 3. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence na porodní sál podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Zvýšení kvality návazné péče - Domažlická nemocnice - zdravotnická lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek a matrací, a to 4 ks aktivních matrací pro velmi vysoké riziko vzniku dekubitu, 12 ks aktivních matrací pro vysoké riziko vzniku dekubitu, 4 ks nemocničních polohovatelných lůžek a 6 ks polohovacích lůžek, vše podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Zvýšení kvality návazné péče – Domažlická nemocnice – infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Domažlickou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Výměna technologií měníren Bory a Letná
Předmětem plnění této veřejné zakázky je rekonstrukce – výměna technologií trakčních měníren, konkrétně měnírny Bory a měnírny Letná, včetně vynucených stavebních úprav objektů měníren. Součástí předmětu plnění je i zajištění mobilní měnírny pro náhradní napájení po dobu realizace rekonstrukce měnírny Letná.
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebního díla „Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II. a 17. ZŠ a MŠ – Vybavení odborných učeben“ v k. ú. Plzeň včetně zajištění kolaudačního souhlasu (kde je relevantní) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 5 částí: Část 1a – ...
Dodávka řídicího systému divadelních technologií Velkého divadla
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace akce s názvem „Dodávka řídicího systému divadelních technologií Velkého divadla“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Tato akce zahrnuje zejména tyto dílčí činnosti: 1. Repase rozváděčových skříní 2. Výměna ovládacích pultů 3. Instalace nového ...
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - holtery a ergometrie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka holteru EKG včetně SW, tlakového holteru, EKG a kola pro ergometrii pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - zdravotnická lůžka a matrace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek a matrací pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Bruska na plocho
Předmětem zakázky je dodávka brusky na plocho dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - rehabilitace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních přístrojů a pomůcek pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Testovací systémy pro HiL testy VI
Předmětem zakázky je dodávka testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Testovací systémy pro HiL testy V
Předmětem zakázky je dodávka testovacího systému dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Poptávám dokumentaci ke starším obráběcím strojům
Hledáme dodavatele průvodní dokumentace starších obráběcích strojů - stojanové vrtačky, stojanové a stolní brusky, brusky nástrojové-SSSR
Dodávka tryskacích strojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks tryskacích stroje pro tryskání pružin za účelem jejich přípravy před povlakováním a jejich zpevnění včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Testovací systémy pro HiL testy IV
Předmětem zakázky je dodávka testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – kojenecké váhy - 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks kojeneckých vah včetně metru podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – vyhřívaná lůžka pro novorozence - 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence na porodní sál podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky nábytku
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky k projektu "Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben - opakování" v k.ú. Plzeň v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 2 části: Část 1c – zatemnění a Část 1d – schodolezy.
Diagnostika pro stanovení kostních a nádorových markerů a ACTH - OID - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu kostních a nádorových markerů a hormonu ACTH v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení nového plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. ...
Nákup zařízení pro úsekové měření rychlosti
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace technických zařízení pro úsekové měření rychlosti vozidel v katastrálním území Statutárního města Plzeň, která budou zadavateli sloužit pro provádění měření rychlosti motorových vozidel dle zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, v platném znění ...
Dynamický nákupní systém na laboratorní  a měřicí techniku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.