Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorů, a to defibrilátorů, monitorů životních funkcí, transportních pulsních oxymetrů (1. část VZ) a plicních ventilátorů (2. část VZ) pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Dodávka obousměrných velkokapacitních tramvají
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka až 22 ks obousměrných velkokapacitních tramvají splňující ke dni dodání tramvají veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy platnými na území České republiky, které jsou současně způsobilé bez jakýchkoliv technických či jiných úprav ...
Dodávka 12 metrových nízkopodlažních městských autobusů
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka až 10 kusů 12 metrových městských nízkopodlažních autobusů splňující ke dni dodání autobusů veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy platnými na území České republiky, splňující min. normu EURO 6, které jsou současně způsobilé bez ...
Vybavení vývojového a technologického centra v závodě Chlumčany přístroji
Zakázka představuje kompletní dodávku 2 pracovišť pro instalaci a provoz HD zařízení.
ZSP na LFP - přístrojové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení: část 1 - stomatologické soupravy (12 ks) s příslušenstvím, část 2 - stomatologické rentgeny s RVG (3 ks), část 3 - stomatologický CAD/CAM systém (1 ks), část 4 - výukový model pro vyšetření břicha ultrazvukem (1 ks), část 5 - ...
FN Plzeň – Dodávka 3D endoskopické sestavy – NCH – 2017 II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové (nikoliv repasované) 3D endoskopické sestavy (kamerová jednotka, kamerová hlava, světelný zdroj, LCD monitor, aj.) dle specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci pro Neurochirurgickou kliniku (NCH) Fakultní nemocnice Plzeň, včetně následného provádění PBTK po záruční době po dobu předpokládané ...
Poptáváme pražírnu a velkoobchodního dodavatele kávy
Můj zahraniční klient zakládá obchodní společnost, která by se měla zabývat pražením a prodejem kávy. Vzhledem k Vaším zkušenostem bychom měli představu, že veškerou kávu budeme odebírat od vaší společnosti. Rovněž máme zájem o technologii, popř. i o poradenství. Momentálně jsme ve stavu výběru provozovny v Praze a založení společnosti. K ...
Automatický přesívací systém pro technologii 3D tisku
Předmětem zakázky je dodávka automatického přesívacího systému pro technologii 3D tisku, kterou disponuje zadavatel, vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka CAS v provedení VH - speciálním pro velkoobjemové hašení - město Nýřany
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a v terénu), v provedení VH „speciálním pro velkoobjemové hašení“ a hmotnostní třídě S „těžké“ (dále ...
Poptávám opravu traktoru značky Zetor
Poptávám cenovou nabídku na opravu traktoru Zetor16145.
Dodávka zařízení pro regeneraci a čištění spalin
Předmětem výběrového řízení je dodávka zařízení pro regeneraci a čištění spalin za účelem čištění spalin obsahující rozpouštědla z procesu povrchové úpravy včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka tryskacího stroje se závěsnou dráhou
Předmětem výběrového řízení je dodávka tryskacího stroje se závěsnou dráhou za účelem otryskání zbytků laků včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávky „Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II. a 17. ZŠ a MŠ – Vybavení odborných učeben“ v k. ú. Plzeň v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami pro část 1c – schodolezy.
Poptávám požární vybavení
Poptávám cenovou nabídku vč. DPH a dopravy pro SDH Chotiná (Plzeň – sever): 2KS hadice PH B75/20m zásah se spojkou 4KS hadice PH C52/20m zásah se spojkou 2KS hadice Pyrotech C52 PUR 20m s Al spojkou (odlehčená) 1KS Proudnice C52 PH sport s Al spojkou 1KS sací koš PH Sport – klapka + proudnice 1KS savice 2,5 m modrá, šroubení profi-extra ...
Modernizace návazné péče – Klatovská nemocnice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů za účelem modernizace návazné péče v Klatovské nemocnici a.s., a to dle specifikace a požadavků uvedených v zadávacích podmínkách. Zakázka je rozdělena na 76 částí dle jednotlivých specifických oblastí zdravotnické techniky. Bližší informace k předmětu veřejné zakázky a zadávacím ...
Zvýšení kvality návazné péče - Domažlická nemocnice - zobrazovací technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zobrazovací techniky, která zahrnuje dodávku mobilního digitálního RTG přístroje (1. část VZ) a ultrazvukových přístrojů (2. část VZ) pro Domažlickou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Pořízení vybavení pro strojní dílnu - dodávka obráběcích frézovacích center
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových obráběcích frézovacích center včetně dopravy do místa plnění veřejné zakázky, odborné instalace, zprovoznění strojů, předvedení předmětu plnění, zaškolení personálu zadavatele ohledně provozu a údržby strojů a předání veškeré dokumentace vztahující se ke strojům, a to v českém jazyce.
Návrh a dodávka výrobní linky žárobetonových prefabrikátů a žárovzdorných plastických směsí
Předmětem výběrového řízení je návrh a dodávka nové výrobní linky žárobetonových prefabrikátů a žárovzdorných plastických směsí včetně balení, dopravy, montáže, zprovoznění, zkušebního provozu a zaškolení obsluhy. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Teplotní komory II
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks teplotních komor dle specifikace zadavatele viz zadávací dokumentace vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Objemné klimakomory
Předmětem výběrového řízení je dodávka 4 ks objemných klimakomor dle specifikace zadavatele viz zadávací dokumentace vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, uživatelské podpory, montáže, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
BBMRI - dokumentační systém a PCR termocykler
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení - dokumentační systém elektroforetických gelů a Real-time PCR termocykler, oba v počtu 1 ks.
Rekonstrukce učeben pro obor Informační technologie včetně posílení vnitřní konektivity školy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky – počítačových sestav, monitorů, klávesnic, myší, serverů, licencí operačního systému, projektorů, tiskárny, zdrojů nepřerušovaného napájení, síťových komponentů a příslušenství včetně instalace síťových rozvodů a souvisejících stavební prací pro Střední školu informatiky a finančních služeb, ...
Modernizace strojních pracovišť pro výuku kovoobrábění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks frézek a 12 ks soustruhů, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách.
DSP - ERDF: Přístrojové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení: - automatizovaný western blot systém v počtu 1 ks, - ultrazvukový přístroj se SW pro fúzi s CT nebo MR obrazy v počtu 1 ks, - monitor vitálních funkcí a ventilátor pro umělou plicní ventilaci v počtu po 3 ks.