Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu cisternové automobilové stříkačky kategorie podvozku 2 „smíšený“ (CAS schopna provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení T „speciální technické“ a hmotnostní třídě S „těžká“ (dále jen „CAS“), dle technických podmínek pro pořízení CAS, (dále jen „technické ...
FN Plzeň – Dodávka hybridní gamakamery SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové (nikoliv repasované) hybridní gamakamery SPECT/CT dle specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci pro Kliniku zobrazovacích metod (KZM) Fakultní nemocnice Plzeň, včetně ekologické likvidace stávajícího vybavení, montáže a uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s ...
3D optické měřící systémy
Část 1) 3D optický skenner pro měření menších a středně velkých objektů Část 2) Optické zařízení pro analýzu prostorových pohybů a deformací
Dodávka diagnostických reagencií vč. výpůjčky analyzátorů pro zdravotnická zařízení PK
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických reagencií včetně spotřebního materiálu dle metod a dle dílčích objednávek jednotlivých zdravotnických zařízení Plzeňského kraje a výpůjčky a instalace plně automatických analyzátorů pro provádění biochemických a imunochemických vyšetření se zahrnutím všech požadovaných a souvisejících ...
Informační centrum Chodské náměstí 96, Domažlice - interiér, nábytek
Předmětem veřejné zakázky je realizace zakázky s názvem „Informační centrum Chodské náměstí 96, Domažlice - interiér, nábytek“ v rozsahu dle projektové dokumentace zpracované společností MEPRO s. r. o., se sídlem nám. Před Bateriemi 912/6, PSČ 162 00, Praha 6, IČ 48025721, datum 2019, zak. číslo 09-02/19 (příloha č. 4) a neoceněného soupisu prací ...
Nákup pásového rýpadla a čelního kolového nakladače
Nákup pásového rýpadla v počtu 1 ks a čelního kolového nakladače 1 ks dle specifikace VZ.
Poptávám opravu či výměnu čerpadla ve vrtu
Poptávám možnou opravu čerpadla ve vrtu - či jeho výměnu ( cca 40 m hloubka )pro závlahu hřiště. V těchto dnech je oprava velice urgentní. Čerpadlo vypovědělo službu. Místo se nachází v obci Černošín - fotbalové hřiště.
Dodávka 2 ks automatických brousících strojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks automatických brousících strojů určených pro broušení tlačných pružin včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Převodovky pro pohon os
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka převodovek pro pohon os a vřeteníků pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení nástrojů FP 2680
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka chlazení nástrojů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Výměna nástrojů ATC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výměny nástrojů ATC pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Motorizovaný souřadnicový měřící stroj s horizontální konstrukcí včetně obslužného software
Předmětem výběrového řízení je dodávka motorizovaného souřadnicového měřícího stroje s horizontální konstrukcí včetně příslušenství, obslužného softwaru, instalace stroje i softwaru, zprovoznění, akreditované kalibrace, zaškolení obsluhy, technické podpory, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka CNC soustružnického centra II
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustružnického centra včetně instalace, zprovoznění, seřízení stroje, školení obsluhy, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Řídící systém FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka řídicího systému pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptávám baterii do AKU nůžek na trávu
Poptávám baterii do AKU nůžek na trávu viz. příloha.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Robot
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka robota pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka nemocničních lůžek 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) lůžkového vybavení (nemocničních lůžek a pacientských stolků) pro vybraná pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň (FN Plzeň) dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. č.1 Lůžko standardní (elektrické) + pacientský stolek 49 ks + 52 ks č.2 Lůžko dětské 1 ks
Sekvenátor
Přístroj pro genetickou analýzu.
Poptávám výrobu hliníkových kufříků
Poptávám výrobu hliníkových kufříků s otevíracím víkem. Rozměry šxvxh = 50x38x30 cm. Jedná se základ pro moto kufry, viz příloha. Dále o rozměru 41 x 34 x 33 cm, také s víkem.
Dodávka CNC soustružnického centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustružnického centra včetně instalace, zprovoznění, seřízení stroje, školení obsluhy, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení nástrojů, lednice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka chlazení nástrojů, lednic a speciálních strojních komponent pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Ložiska
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka ložisek pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka laserového vybavení 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové (nikoliv repasované) laserové techniky s příslušenstvím pro vybraná pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň (FN Plzeň) dle specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci, včetně následného provádění BTK po záruční době po dobu předpokládané životnosti přístroje (10 let).
Servisní zabezpečení zdravotnické techniky výrobce Getinge – 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb s garantovanou reakční dobou a garancí funkčnosti systému bez ceny náhradních dílů s naceněním cestovného, poskytování bezpečnostně technické prohlídky zdravotnických přístrojů dle zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích, v platném znění, vč. elektrické ...