Dodávka měřící techniky pro letová měření
Předmětem plnění zakázky je dodávka, zaškolení a následná technická podpora moderního a spolehlivého systému sběru dat pro letová měření.
Robotizované svářecí pracoviště pro podsestavy podvozků autobusů
Kompletní dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště, jeho ustavení, uchycení, napojení přívodů a energií a uvedení do provozu tak, jak je detailně popsáno v technických zadávacích podmínkách.
Manipulační zařízení - Přesuvna panelů
Dodávka, instalace a zprovoznění přesuvny svařenců panelů pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Pojízdné plošiny
Dodávka, instalace a zprovoznění 16 ks pojízdných zdvihacích plošin pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací zdroje pro novou linku
Dodávka, instalace a zprovoznění 80 ks svařovacích zdrojů včetně příslušenství, odsávacího zařízení a vozíku pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v ...
Nákup technologie: ORLÍK-KOMPRESORY výrobní družstvo
Předmětem této zakázky je dodávka následujících technologií: 1. CNC horizontální obráběcí centrum s automatickou výměnou palet o rozměru 500x500 mm; 2. Rovinná bruska s automatickým cyklem broušení a orovnávání kotouče, s pracovní plochou stolu 400x800 mm. Zakázka je rozdělena na dvě (2) části, tj. je umožněno dílčí plnění každé části zakázky ...
Investice do zařízení k výrobě inovovaných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka zařízení nutných k výrobě chemických a kosmetických přípravků dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Technika pro JSDH Žichlínek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka techniky pro JSDH Žichlínek. Zakázka je ve smyslu § 98 zákona rozdělena na 2 části. Předmětem plnění veřejné zakázky v části 1) je dodávka dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, s celkovou hmotností od 3000 do 3500 kg (dále jen „DA“), s požárním přívěsem ...
Dodávka mobilní kompostárny vč. příslušenství pro TEJNORA & SVATOŠ spol. s r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nakladače a mobilního kompostovacího zařízení včetně příslušenství.
Kapalinový chromatograf s hmotnostně-spektrometrickou detekcí a příslušenstvím
Předmětem zakázky je nákup sestavy složené z LC-MS systému s příslušenstvím a zdroje blíže specifikovaných v Zadávací dokumentaci.
Náhrada elektrických pohonů a ventilátorů
Předmětem plnění zakázky je výměna elektromotorů a ventilátorů při zachování stávajících připojení a zástaveb. Podrobný popis je zahrnut v Zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených Pravidly pro výběr dodavatele OP PIK (č. j.: MPO 23495/16/61100, platnými od 01. 06. 2016).
Kompostárna Koldín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. traktor 2. traktor s čelním nakladačem 3. homogenizér s vakovacím zařízením 4. štěpkovač
Plynový chromatograf s hmotnostním detektorem
Předmětem zakázky je nákup 1 kusu plynového chromatografu s hmotnostním detektorem podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Laboratorní sprejová sušárna
Předmětem zakázky je nákup laboratorní sprejové sušárny včetně specifikovaného příslušenství uvedeného v Zadávací dokumentaci.
Izotermální titrační kalorimetr
Předmětem zakázky je nákup izotermálního titračního kalorimetru (ITC) podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Přístroj pro mapování tloušťky fólií
Předmětem zakázky je nákup přístroje pro mapování tloušťky fólií v rozsahu minimálně 10-500 um podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Přístroj pro Ramanovu spektroskopii
Předmětem zakázky je nákup přístroje pro Ramanovu spektroskopii se dvěma/třemi lasery v rozsahu a souladu se Zadávací dokumentací.
Odsávání a filtrace haly M1 svařovna (Odsávací zařízení svářecích dýmů)
Dodávka tzv. „na klíč“ (projekt, schválení, realizace, uvedení do provozu a servis) nového odsávacího a filtračního systému svářecích dýmů do výrobní haly M1 pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu ...
Dodávka nerezového reaktoru  20 - 50 litrů
Předmětem zakázky je nákup duplikovaného, míchaného nerezového laboratorního reaktoru o pracovním objemu 20 až 50 litrů s příslušenstvím dle technické specifikace, jeho instalace, zprovoznění a nezbytná dokumentace v minimálním rozsahu dle Zadávací dokumentace.
Jeřáby (vrchní manipulace ve svařovně)
Výroba, dodávka, instalace a zprovoznění 12 ks mostových a podvěsných jeřábů pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Rovnací lis
Nákup 2 ks rovnacích lisů na srovnání svařovaných podsestav pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Svařovací robot
Nákup robotizovaného pracoviště pro sváření podsestav podvozků autobusů pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Měřící stroj 3D
Nákup 1 ks 3D měřícího stojanového stroje pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Poptávám náhradní díl k řetězové pile
Poptávám vodící lištu na elektrickou řetězovou pilu BLACK and DECKER typ GK 1630T, délka vodící lišty 30cm.
Dodávka chladírenského nábytku a vybavení včetně technologie
Dodávka a montáž nového mrazícího a chladírenského nábytku – přístěnných vitrín včetně technologie chlazení s následným využítm odpadního tepla pro vytápění prodejny podle zpracované dokumentace, která je součástí zadávací dokumentace a je na vyžádání přístupná na výše uvedených kontaktních místech.