Akce: Centrum turistického ruch, Dolní Morava, dílčí část: Technologie ski servisu II.
Předmětem veřejné zakázky bude vybudování: PS 30 – Technologie servisu lyží – stroje pro servis lyží a snowbordů a vybavení půjčovny lyží a snowboardů.
R 000827 - Technologické centrum a elektronická spisová služba v území města Lanškroun
Předmětem této veřejné zakázky je realizace projektu Technologického centra ORP Lanškroun (dále jen „TC LA“) s elektronickou spisovou službou pro potřeby obcí a příspěvkových organizací města. Projekt TC LA je zaměřen na vybudování technologické kapacity k obsluze lanškrounského regionu. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je realizace ...
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám polystyren na fasádu 10 cm. Množství 210 m2.
Poptáváme celofánové a PP sáčky
poptávám celofánové / PP čiré sáčky, čtvercové dno 8x8cm, výška 20cm, vzorek 1000ks, následně více rozměrů, pravidelný odběr po cca 5000ks.
Pořízení technologického centra města Žamberk v rámci projektu Rozvoj služeb eGovernmentu
Předmětem veřejné zakázky "Pořízení technologického centra města Žamberk v rámci projektu "Rozvoj služeb eGovernmentu ve správním obvodu ORP Žamberk" je kompletní dodávka technologií TC, tedy hardwaru i softwaru.
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávače kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a přokopávače kompostu.
Vybavení kuchyní a restaurací hotelu a chat
Předmětem veřejné zakázky je pořízení vybavení hotelu Klepáč (Vista), které se skládá z vybavení kuchyně gastro nádobím, inventáře pro hlavní restauraci, noční bar a rauty. Dále je zde požadováno vybavení pokojů drobnými doplňky, hotelové zařízení základní a úklidové prostředky. Součástí zakázky je i vybavení chat Marcelka a Slaměnka se skládá ...
TC ORP Česká Třebová
Předmětem veřejné zakázky části A je dodávka technologického centra obce s rozšířenou působností Česká Třebová; předmětem veřejné zakázky části B je upgrate spisové služby a její implementace v podmínkách počítačové sítě úřadu
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávace kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a překopávace kompostu.
Poptáváme plastový polotovar
Prosím o cenovou nabídku na plastový polotovar PA - 12G pr. 45 x 1000mm. Možno nabídnout i průměr 47 v jiné délce např. 500mm., nebo jinou alternativu. Roční množství 70 - 100m.
Poptávám průmyslový vysavač na ocelové špony
Poptávám průmyslový vysavač na ocelové špony.
Poptávám zkružování ocelových profilů
Poptávám zkroužení ocelového profilu U140 délky 6m na poloměr cca13m - jedná se o celkem 8 kusů.
Sběrný dvůr Česká Třebová
Předmětem plnění veřejné zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a dotřídění separovaných odpadů. Předmětem plnění veřejné zakázky v části B): je dodávka technologických celků, provozních souborů a zařízení pro vybavení Sběrného dvora (viz příloha B oznámení )
Poptáváme odpady z  PUR panelů
Poptáváme odpady z tepelněizolačních PUR panelů v síle 40, 60 a 100 mm v délkách 2.1 m a 2,8 m. Děkujeme Vám za nabídky.
Poptávám ND k pumpě zn. Vogel
Dobrý den sháním náhradní díl na pumpu značky VOGEL typ-hps1140gwm156k054h,jedná se o dva vimezovací (přítlačné) kameny uvnitř pumpy.Pumpu používáme k rozhánění chladící emulze na obráběcím centru DMC 80 U2.
Poptávám vázací prostředky
Dobrý den,potřebuji vázací prostředky na skládání balíků hutního materiálu o váze 3000 kg z nákladních automobilů na zem.Nejraději kombinace lano a řetízky. Děkuji Kalousek L . Firma SOR Libchavy.
Poptávám záběrová kola na minibagr IHI
Záběrová kola na minibagr IHI 28J 2 kusi , kolo má 21 zubů a šířka kola je 35 mm. Dekuji.
Poptávám podložky pro šrouby
Sháním jazýčkovou podložku dle DIN 93 pro šroub M10, ale s vnitřním průměrem místo 10,5 mm je požadován průměr 14,5 mm. Počet kusů asi 300.
Poptávám šnekovou převodovku
Prosím Vás o doporučení velikosti šnekové převodovky k mému zařízení, jedná se o převodovku k otvírání a zavírání dřevěného hradítka vody. Velikost převodu ? + Elektromotor 380 V 1 hradítko velikosti: šířka 2 m ; výška 1,5 m se 2ma táhly 1 hradítko " " 1 m ; " 1,5 m s 1ním táhlem Předem Vám děkuji. ...
Dodávka technologického centra, elektronické spisové služby a vnitřní integrace úřadu ORP Králíky
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je pořízení HW / SW technologického centra, pořízení elektronické spisové služby pro obce a zřizované organizace, upgrade spisové služby ORP Králíky a integrace vnitřního prostředí MěÚ Králíky.Podrobnosti v Zadávací dokumentaci
Poptávám použitý 3D měřicí přístroj
Poptávám starší 3D měřící přístroj. Velikost desky do 1000mm x 1000mm, zdvih v ose Y do 700mm. Včetně softwaru a zaškolení.
Akce Centrumturistického ruchu Dolní Morava, dílčí část Dodávka APRÉS SKI II
SO 72 – Aprés SKI – lyžařský bar, jedná se o lehce smontovatelnou a demontovatelnou stavbu, která slouží k prodeji a konzumaci občerstvení. Součástí je také technologické vybavení aprés ski.
Poptávám e-shop s ND k lednici
Kde se dají na netu koupit nové těsnicí gumy na lednici s mrazákem?
Poptávám ND k zahradnímu traktoru
Poptávám klínový řemen pohonu sekání pro zahradní traktor MTD RH 125/92
Poptáváme lisování
Poptáváme lisování 3 000 kusů měsíčně Hledám firmu v České republice nejlépe ve vychodních Čechách, která má hydraulický lis 250tun (vysekávání a stříhání z plechu o síle 6mm) - poptáváme lisování cca 3 tis. ks měsíčně. Nástroj a technologie dodáme.