Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
Protipovodňová opatření města a ORP Česká Třebová
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování a dodávky a montáže lokálního výstražného systému pro město a ORP Česká Třebová.
Instalace fotovoltaického systému
Realizace fotovoltaického systému o výkonu 29,43 kW na stávající střeše přístavby haly dle Projektové dokumentace. Vyrobená elektřina bude spotřebovávána na místě a přebytky budou odváděny do distribuční sítě. Místem instalace jsou Dráby 932, 56601 Vysoké Mýto, parcela č. 4216/84, k.ú. Vysoké Mýto 788228.
Pracoviště pro robotizované svařování podsestav autobusů
Kompletní dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště pro sváření podsestav autobusů
Poptáváme pronájem gitterboxů
Poptáváme cenovou nabídku na pronájem gitterboxů.
Poptávám výrobu hydraulického válce
Poptávám výrobu hydraulického válce, podle přílohy.
Indukční rovnání
Dodávka 3 ks zařízení na indukční ohřev pro rovnání svařovaných podsestav
Pneumatické brusky
Dodávka 12 ks pneumatických brusek pro úpravu vzhledu a odstranění nepřípustných přesahů svárů podsestav autobusu
Řezací stroj na látky
Předmětem projektu je nákup zařízení: - pro vícevrstvé stříhání (řezání) dílů potahů sedadel ze středně těžkých látek, koberců, a kůže - pro stříhání (řezání) záclonek z tenkých polyesterových látek - pro stříhání (řezání) izolací z melaminových a polyethylenových materiálů
Dodávky uhlíkových lišt
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka uhlíkových lišt (z čistého a syceného uhlíku) pro sběrače proudu železničních kolejových vozidel zadavatele, do odběrného místa zadavatele. Zadavatel po dodavateli požaduje dodání uhlíkových lišt, které budou řádně zajišťovat bezpečný přenos elektrické energie mezi trakčním vedením a sběračem železničního ...
Kompostárna Koldín
Předmětem je dodávka strojů pro vybavení kompostárny: traktor, manipulátor, homogenizér s vakovacím zařízením a štěpkovač. 1) Traktor • Jmenovitý výkon motoru min. 160 HP • Rámová koncepce • Přední odpružená náprava • Vícelamelová olejem chlazená spojka • Převodovka mechanická skupinová s řazením 4 stupňů pod zatížením • Reverzor pojezdu ...
Řezací stroj na látky
Předmětem projektu je nákup zařízení: - pro vícevrstvé stříhání (řezání) dílů potahů sedadel ze středně těžkých látek, koberců, a kůže - pro stříhání (řezání) záclonek z tenkých polyesterových látek - pro stříhání (řezání) izolací z melaminových a polyethylenových materiálů.
Poptáváme kovoobrábění na strojích MAZAK-NEXUS 8800 a MAZAK-INTEGREX 50
Hledáme strojírenskou firmu s volnou kapacitou obrábění na strojích MAZAK-NEXUS 8800 a MAZAK-INTEGREX 50. Bühler CZ s.r.o., Oldřich Trejtnar tel. 465674721 Žamberk
Pořízení strojů na výrobu bezlepkových produktů
Předmětem zakázky „Pořízení strojů na výrobu bezlepkových produktů“ je dodávka produkční linky, níže specifikovaných strojů a zařízení pro výrobu bezlepkových výrobků. 1.1 Formovací stroj. Požadavkem je dodávka stroje určeného pro formování bezlepkových produktů 1.2 Řezačka. Požadavkem je dodávka stroje určeného pro dělení (řezání)bezlepkových ...
Montážní ochoz
Návrh, konstrukce a výroba montážního ochozu, který umožní bezpečnou práci a montáž dílů (poziční světla, antény, kamery, set tlakových lahví CNG atd.) na střeše autobusů.
Jeřáby na montážní linku
Projekt, dodávka, instalace a zprovoznění 2 ks podvěsných jeřábů na montážní linku.
Poptávám hrnkovací stroj na plnění květináčů
Poptávám hrnkovací stroj - základní verze pro plnění květináčů o průměru 9 -12 cm.
Přístroj pro mapování tloušťky fólií
Předmětem zakázky je nákup přístroje pro mapování tloušťky fólií podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci. Přístroj pro měření tloušťky fólií v rozsahu minimálně 10-500 µm. Požadujeme automatické skenování plochy až 75x110 mm pomocí motorizovaného XY posuvu. Z důvodu křehkosti vzorků musí být měření bezkontaktní. Požadujeme ...
Indukční ohřev vahadel podvozků
Předmětem výběrového řízení je dodávka, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy zařízení na indukční ohřev kyvných ramen podvozků železničních kolejových vozidel.
Svařovací přípravek pro CNG
Svařovací přípravek pro svařování a následné oplechování vany pro CNG nádrže autobusu.
Středofrekvenční zařízení k odporovému svařování
Kompletní dodávka celkem 6x středofrekvenčních závěsných odporových bodovacích kleští s různou délkou vyložení (vždy v páru, tzn. 2+2+2), dále 2 středofrekvenčních odporových zdrojů s připojeními C-kleštěmi a jednostrannou bodovací pistolí na jednom zdroji a připojenou jednostrannou bodovací pistolí na druhém zdroji.
Lis na podvozky železničních kolejových vozidel
Lis na podvozky bude sloužit ke stlačovaní celého podvozku při montáži. Více v zadávací dokumentaci
Náhrada elektrických pohonů a ventilátorů
Předmětem dodávky je cca 40 elektromotorů, včetně demontáže stávajících a montáže nově dodaných. Nové pohony jsou úzce vázány na poháněná zařízení a jejich výměna předpokládá znalost strojních zařízení. Výměna bude probíhat s ohledem naminimální omezení nepřetržitého provozu výroby.
Zakázka č. 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka traktoru, zařízení pro míchání a provzdušňování kompostu, nakladače s teleskopickým ramenem. Zakázka je rozdělená na dvě části.
Nákup technologie - CNC horizontální obráběcí centrum: ORLÍK-KOMPRESORY výrobní družstvo
Předmětem zakázky je dodávka: CNC horizontální obráběcí centrum s automatickou výměnou palet o rozměru 500x500 mm, vše včetně dopravy, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu (včetně zkušebního provozu). Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.